Şimdi Ara

mit.electric-toshiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evime uygun olduğunu tespit ettiğim bu ik ürün arasında kaldım
    RAS16 SKVR - Inverter daisekai split klima 2550/12 YTL
    mitsubishi elec. MSZ-GB50VA 2840/12 YTL
    fikir verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum ayrıca izmir için daha iyi fiyat bulabilirmiyim
    arada aklıma sharp'ın 24.000lük inverter olmayan modeli de geliyor ama mit.elec ve tos. çok agır basıyor
    işin içinden çıkamazsam gidip 24 lik lg beko alacagım bu gidişle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cincibir -- 26 Haziran 2008; 23:22:00 >

• Kesinlikle inverterdan vazgeçmeyin derim. Elektriğe yine zam geldi, %21 gibi bi zam.
    Şu anda evimde mitsubishi electric var inverterlı model çok şükür bi problem çıkartmadı ve diğerlerine göre tabi ki elektrik harcaması az, mükemmel konfor sağlıyor.
    Toshiba da çok iyi bi model ve kısmet olursa çarşamba günü onu da taktıracağım eve. Daiseikai inverter modeli bu arada. Onu henüz kullanmadğığmız için yorum yapamıyorum.
    Ekonomik olarak da bütçeniz müsiaitse inverter alın derim. Hiç bulaşmayın arçelik beko vestel vb. klimalara.
    Doğalgazdan daha ekonomik
  • quote:

Orjinalden alıntı: cincibir

evime uygun olduğunu tespit ettiğim bu ik ürün arasında kaldım
    fikir verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum ayrıca izmir için daha iyi fiyat bulabilirmiyim
    arada aklıma sharp'ın 24.000lük inverter olmayan modeli de geliyor ama mit.elec ve tos. çok agır basıyor

PM
  • quote:

Orjinalden alıntı: cincibir

evime uygun olduğunu tespit ettiğim bu ik ürün arasında kaldım

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMAYA 2840/12 AY ÇOK İYİ RAKAM KAÇIRMAYIN DAHA UCUZA BULCAM DERKEN SALI GÜNÜ FİYATI ARTIYOR..
  • Arkadaşım mavişehir carefour daki hem samsung hem de karşısındaki toshiba klima satan mağazadan 16000 soğutmalı toshiba inverter kampanyaya girmiş. 2100/12 bence ii fiyat.(2500 den düşmüş).Daisekai değil ama.
    Ama ben samsung 18000 btu inverter aldım.Yeni modellerden dizayn çok şık. 2100/12.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salur

Kesinlikle inverterdan vazgeçmeyin derim. Elektriğe yine zam geldi, %21 gibi bi zam.
    Şu anda evimde mitsubishi electric var inverterlı model çok şükür bi problem çıkartmadı ve diğerlerine göre tabi ki elektrik harcaması az, mükemmel konfor sağlıyor.
    Toshiba da çok iyi bi model ve kısmet olursa çarşamba günü onu da taktıracağım eve. Daiseikai inverter modeli bu arada. Onu henüz kullanmadğığmız için yorum yapamıyorum.
    Ekonomik olarak da bütçeniz müsiaitse inverter alın derim. Hiç bulaşmayın arçelik beko vestel vb. klimalara.
    Doğalgazdan daha ekonomik

Merhabalar öncelikle inverter klima ve mitsubishi seçimi konusunda haklısınız. Fakat yanlıs bir bilgiyi burada belirtmek istiyorum.

Doğalgaz sektöründe çalışıyorum ve kcal hesaplarını da yoğun olarak yapıyoruz. SOn Kasım ayı zamlarından sonra doğalgazın diğer yakıt türleri arasındaki karşılaştırmayı yeni tamamladık. YTL/1000 Kcal cinsinden karşılaştırma kıstası esas alındığında aşağıdaki tablo ortaya çıkıyor.
    Doğalgaz 0.1089 YTL/kcal
    Ithal Komur 0.151 YTL/kcal
    Elektrik 0.2930 YTL/kcal

Gördüğünüz üzere aynı şartlarda karşılaştırdığınızda doğalgaz'a yakın değerlere (Son zamlardan sonra dahi) bile ulaşamassınız elektrik ile :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daikin - Toshiba - Mitsubishi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.