Şimdi Ara

Mitsu ASX (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
9.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Agustos ayında 47bin lira olan fiyat 52bin olmuş demekki araç tutuluyor..
  • Kur farkı desek daha mantıklı olur...
  • Şehir içindeki Tüketim değerlerinizi paylaşabilirmisiniz (İstanbul Trafiğinde.. )
  • cm tavanlısı da geldi bu arada agalar. artık invite değil instyle donanım da mevcut. yarı deri koltuk, katlanan yan ayna, led ambiyans aydınlatmalı cam tavan, anahtarsız çalıştırma vs vs bir önceki mesajdaki linkten zaten bulunur yenilikler.
  • fiyatıda 60'a yaklaşmış bence dizelini getirmediği müddetçe çok fazla satış yapacağı muamma...
  • 53 binlik araba hemde çok fazla özelliği yok.Kia Sportage al daha iyi.
    İşte Kia ve Asx "İnvite" farkları ;
    *Asx 53 bin Kia 55 bin TL
    *Kia'da start stop,Panoromik cam tavan,Geri görüş kamerası,Isıtmalı ön ve arka koltuklar Mevcut.
    *Kia'nın bagaj hacmi 148 lt daha fazla.(564,416)
    *Kia'nın Torku 165 Mitsubishi 154
    *Kia 135 HP Mitsubishi 117 HP
    *Kia hem uzunluk hem genişlik hemde yükseklik olarak daha fazla
    *Mitsubishi, Şehir içi 7.5 şehir dışı 4.9 karma 5.9 Yakarken; Kia, Şehir içi 8.2,Şehir dışı 6.0,Karma 6.8 yakıyor.
    *Kia 6 İleri Mitsubishi 5 İleri
    *Mitsubishi 100 kg daha hafif
    *Mitsubishi Kia'dan az HP gücüne ve tork gücüne rağmen maksimum hızı 183 , Kia daha fazla HP gücüne + daha fazla Tork gücüne sahip olmasına karşın maksimum hızı 178

Eğer Benzin benim için önemli değil diyorsanız 2 Bin daha verin Sportage alın çok daha iyi.

Not : Dış görüş olarak Asx Kia'ya 1000 basarken iç görünüş olarak Kia Asx'e 1000 basıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overtakes -- 24 Mart 2011; 15:21:36 >

• Sportage almak isteyenlerin uzunca bir süre beklemesi gerekecek.. Bayilerde araç yok ve gelecek olan en az iki parti araç zaten rezerv durumunda.. Yani şimdi sportage almak için kia bayiine gidin sizi listenin sonuna yazacaklar ve ne zaman aracınız gelir allah bilir , Şu an gidenlere Mayıs- Haziran teslim tarih veriliyor. Ayrıca o tarihte ne fiyat olacağı belirsiz ve Renk garantisi de yok...

Ayrıca INTENSE donanımını getirtip 59.900 TL den satmaya çalışmaları biraz komik olmuş... O aracı alana kadar muadil olarak Nıssan QQ DCI alınır ki ufak bir pazarlıkla aynı fiyata alınacak araçtır...

QASHQAI 1.5 DCI TEKNA 4X2 M/T CAM TAVAN+NISSAN CONNECT 61.267 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 24 Mart 2011; 15:12:36 >

• Ayrıca,JUKE 1.6 PLATINUM 5DR 4X2 CVT 52.607
    Hem Full + Full hemde otomatik 52.600 TL. Fena değil aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: canycegoz

Ayrıca,JUKE 1.6 PLATINUM 5DR 4X2 CVT 52.607

Juke herkesin sevebileceği bir dizayn a sahip bir araç değil , biraz fazla marjinal...
    O yüzden QQ biraz daha iyi duruyor görüntü olarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Ayrıca,JUKE 1.6 PLATINUM 5DR 4X2 CVT 52.607

Juke herkesin sevebileceği bir dizayn a sahip bir araç değil , biraz fazla marjinal...
    O yüzden QQ biraz daha iyi duruyor görüntü olarak...

O da doğru.Juke nin kapasitelere baktım o da ne dedim.Punto Evo'nun ki kadar Bagaj hacmi var iyi güldüm
    QQ da iyi seçim evet.55 bin'e Sportage'nin tüm özelliklerini veriyor.Hemde benzin tüketimi Kia'dan çok daha az.

• Bagaj hacimleri Mitsubishi'de pandizota kadar Kia'da tavana kadar ölçüldüğü için çok farklı görünüyor. Yabancı bir sitede karşılaştırmada hacimler aynı çıkmıştı galiba onun için yanılmayalım tekrar bakmak gerek. Kia uzun ve geniş ancak Mitsubishi dingil mesafesi daha fazla. Mitsubishide AS&G ve Renkli bilgi ekranı var Kia'da yok. Mitsubishide bilinen bir mekanik problem yok ancak bazı Sportage araçlarda yürüyen aksamın ses problemi olduğu biliniyor. Kia hem daha fazla yakıyor hem de gdi motor lpg için şu anda uyumlu değil. ASX özgün bir tasarıma sahip Sportage içi dışı VW Audi özentisi duruyor. ASX arka koltuklarında eğim ayarı var Kia'da yok. ASX görüş açısı Sportage'a göre daha iyi.Sonuç olarak Mitsubishi kalitesini 2000 TL daha ucuza alıyorsunuz. Bu nedenle iyi düşünün:))
    quote:

53 binlik araba hemde çok fazla özelliği yok.Kia Sportage al daha iyi.
    *Kia'da start stop,Panoromik cam tavan,Geri görüş kamerası,Isıtmalı ön ve arka koltuklar Mevcut.
    *Mitsubishi, Şehir içi 7.5 şehir dışı 4.9 karma 5.9 Yakarken; Kia, Şehir içi 8.2,Şehir dışı 6.0,Karma 6.8 yakıyor.
    *Mitsubishi Kia'dan az HP gücüne ve tork gücüne rağmen maksimum hızı 183 , Kia daha fazla HP gücüne + daha fazla Tork gücüne sahip olmasına karşın maksimum hızı 178

Eğer Benzin benim için önemli değil diyorsanız 2 Bin daha verin Sportage alın çok daha iyi.

Not : Dış görüş olarak Asx Kia'ya 1000 basarken iç görünüş olarak Kia Asx'e 1000 basıyor.

• vay vay vay Temsa reklam vermiş tv ye ; biraz önce cam tavanlı asx reklamını gördüm
  • Bir test sürüşü yapayım şu ASX le.

Yorumlarımı buraya yazarım.

Haluk
  • quote:

Güzel bir karşılaştırma olmuş,mitsubishi distrubutörleri herhalde marsta yaşıyor.Bu kadar piyasa incelemesi yapılmadan araç satmaya çalışıyor.ASX ezilmiş resmen.ASX yılda 30 tane satarsa kar sayacaklar herhalde.

• kia'nın son dönemde başarılı bir çıkış yakaladığı gerçek ama özellikle teknik veriler konusunda halen güvenilir olmadığını yurtdışındaki ürün incelemelerinden görebiliyoruz. ne dediği motor gücünün hakkını verebiliyor ne de dediği kadar az yakabiliyorlar. mitsu en azından bu konuda güvenilir markalardan birisi. yani her şu kadar bu kadar diyenin teknik verisine güvenilmez. bunun en işyi örnekleirn birisi de chevy cruze modelidir misal.
    fazla elektronik zamazingoya da fazla tav olmamak lazım. citroen c4 de de her türlü zamazingo vardır ama paso arıza çıkarır.
    bir de maliyet davası var tabi. asx japonyada üretilip getiriliyor. kia enrede üretiliyor bilmiyorum. korede bile üretildiğine emin değilim.
    yine de yanlış anlaşılmasın. kia kötüdür demiyorum. araç çok da hoş duruyor açıkcası. ve kia firması da pazarda tutunmak için güzel bir çaba içinde hem kalite hem de fiyat olarak. fiyatlar arası aman aman fark yok. isteyen istediğini alsın. bildiğim marka olduğundan ben belki mitsu tercih ederdim ama açıcası sportage da daha bir suv gibi duruyor.

• Kimin kimi ezdiği yolda belli olur arkadaşım. Kağıt üzerinde iyi görünmek kasiste gacır gucur yürüyen aksam sesini kesmiyor mesela.

http://www.youtube.com/watch?v=1Op_dOJT0wM

quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

quote:

Güzel bir karşılaştırma olmuş,mitsubishi distrubutörleri herhalde marsta yaşıyor.Bu kadar piyasa incelemesi yapılmadan araç satmaya çalışıyor.ASX ezilmiş resmen.ASX yılda 30 tane satarsa kar sayacaklar herhalde.

• http://forum.donanimhaber.com/m_42257295/mpage_109/f_/key_//tm.htm#47766179

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real pagan -- 27 Mart 2011; 20:16:21 >
  • dizel otomatik gelirse 75 binden acarlar heralde:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

dizel otomatik gelirse 75 binden acarlar heralde:D

O fiyata açarlarsa açtıkları gibi de kapatırlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.