Bildirim
MITSUBISHI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
odanın konumunu şartlarını bildirsen daha iyi ama oturma odası ve yalıtım çok iyi değilse bırak onları 12.000 lik kullanılması daha mantıklıdır. -
KLMAPLUS IN SİTESİNDE ODA ÖZELLİKLERİNİ GİRDİĞİMDE 9000 LİK ÇIKIYOR. BÜYÜK KLİMA DAHA MI AZ ENERJİ HARCAR. -
quote:
Orijinalden alıntı: hayro35
KLMAPLUS IN SİTESİNDE ODA ÖZELLİKLERİNİ GİRDİĞİMDE 9000 LİK ÇIKIYOR. BÜYÜK KLİMA DAHA MI AZ ENERJİ HARCAR.
şöyleki 9.000 lik zor koşullarda sürekli çalışır termostata giremez ve oturma odası gibi yerlerde insanda içeri girdiğinde 16 metrekare ve üzerimnde sıkıntı yaratabiliyor bir sefer alıcaksınız sonuçda 12.000 lik tercih etmelisiniz yatak odası deseniz bi nebze çok fazla sıcak ve soğuğa ihtiyaş duyulmadığından yeterli olabilir fkat oturma odası için 12.000 lik daha konforlu ve uzun ömürlü olucaktır. -
bu gün klima plus bayisine gittim MSZ-GE35VA 2280 TL YE DELUXE POWER INVERTER MODELİNİ ÖNERDİ. SİZCE NASIL MITSUBISHI Mİ SİZCE YOKSA DAIKIN MI. -
quote:
Orijinalden alıntı: hayro35
bu gün klima plus bayisine gittim MSZ-GE35VA 2280 TL YE DELUXE POWER INVERTER MODELİNİ ÖNERDİ. SİZCE NASIL MITSUBISHI Mİ SİZCE YOKSA DAIKIN MI.
İkiside mükemmel marka fakat daikin yeni seri cihazlarını getirmiyor artık daha çok kurumsal a yöneldiler bi kaç modeli harici onlarda çok pahalı hem servis ağı ve cihaz kalitesi olarak Mitsubishi tercihi en uygunu olacaktır sizin için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X