Şimdi Ara

Mitsubishi ASX Intense vs Nissan Qashqai Tekna Skypack (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 yil 93 bin km dci qashqai kullanmis biri olarak tabiki qashqai diyorum.Aracimla ilgili cok sukur hic bir sorun yasamadim,kronik sorunu falan yoktu.İlana koydum 5 yil kullanip aldigim paraya 2 gunde sattim.Bahsettiginiz yeni kasa Qashqai'den de ailemizde var kullanmisligim da var 2015 model ocak ayinda alindi.Hic bir sorunu yok arabanin.Asx i de yakindan taniyorum o da guzel bir arac intense paket olacaksa yakisikli da.Eksileri yol sesi,motor sesi oldugu gibi iceride.2.el
    Piyasasi kotu,ic tasarimi cok yavan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Asx'in lpg donusum avantaj i da mevcut. Sadece bunu eklemek istedim yakıt önemli bir konu.

Asx'e binmedim hiç o yüzden kıyas yapamayacagim ama benim de çok aklımdan geçiyordu 2013'ler 42 43 civariydi şimdi fırlamış

2013 modeller 42-43bin civarındamıydı ? Nerde usta ya yanlış yazdın herhalde değil 42-43 bine 53 bin liraya bulursan 2013 İntense kaçırma...42-43 bine eski kasaları 2011 modeli bile bulman imkansız...2011 eski kasalar bile en düşük 45-48 arası gidiyor temizliğine göre...

• Patronunyeğeni kullanıcısına yanıt
    Dikkat ederseniz 8 ay önce fiyatların fırladığını belirtmişim mesajında. Şuan ne seviyede artık siz hesap edin :)

Uzun süredir takip ettiğim için ask fiyatlarını iyi bilirdim ama sonra alma durumum hayal olunca bakmaz oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Dikkat ederseniz 8 ay önce fiyatların fırladığını belirtmişim mesajında. Şuan ne seviyede artık siz hesap edin :)

Uzun süredir takip ettiğim için ask fiyatlarını iyi bilirdim ama sonra alma durumum hayal olunca bakmaz oldum.

Umarım hayal olmadan çıkar nasip olur

• Patronunyeğeni kullanıcısına yanıt
    İnşallah iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim allah razı olsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.