Şimdi Ara

Mitsubishi ASX Intense vs Nissan Qashqai Tekna Skypack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne kadar teknik özellik ve yorum varsa okuyup, yine de içinden çıkamadığım bir soru

2014-2015-Mitsubishi ASX Intense vs 2014-2015 Nissan Qashqai Tekna Skypack ?
    ikisi de dolu paket.

QQ artılar:
    + Güncel tasarım
    + Düşük hacimli motordan dolayı vergi avantajı
    + Yakıt ekonomisi
    + Servis/bayii ağı.
    + Konfor

ASX artılar
    + Sorunsuzluk
    + Güvenlik

hangisini tercih ederdiniz?

• Asx'in lpg donusum avantaj i da mevcut. Sadece bunu eklemek istedim yakıt önemli bir konu.

Asx'e binmedim hiç o yüzden kıyas yapamayacagim ama benim de çok aklımdan geçiyordu 2013'ler 42 43 civariydi şimdi fırlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Asx'in lpg donusum avantaj i da mevcut. Sadece bunu eklemek istedim yakıt önemli bir konu.

Asx'e binmedim hiç o yüzden kıyas yapamayacagim ama benim de çok aklımdan geçiyordu 2013'ler 42 43 civariydi şimdi fırlamış
    ikisi de hemen hemen aynı fiyat aralığında, en azından benim baktığım araçlar öyle.
    QQ eski kasa olsa kıyasa bile gerek duymazdım ama makyaj ile birlikte kalite de hatırı sayılır miktarda artmış ve iç mekan ciddi ferahlamış.
    Bu durumlar gözönüne alındığında QQ beni cezbediyor ama ASX'in dolayısıyla Mitsubishi'nin de sorunsuz motor bloğuna güveniyorum.

En kötü karar, kararsızlıktan iyidir diye düşünüp birini tercih edeceğim ama sizlerin de yorumlarını çok merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehYay

ikisi de hemen hemen aynı fiyat aralığında, en azından benim baktığım araçlar öyle.
    QQ eski kasa olsa kıyasa bile gerek duymazdım ama makyaj ile birlikte kalite de hatırı sayılır miktarda artmış ve iç mekan ciddi ferahlamış.
    Bu durumlar gözönüne alındığında QQ beni cezbediyor ama ASX'in dolayısıyla Mitsubishi'nin de sorunsuz motor bloğuna güveniyorum.

En kötü karar, kararsızlıktan iyidir diye düşünüp birini tercih edeceğim ama sizlerin de yorumlarını çok merak ettim.

Alıntıları Göster
    Asx'in makyajla kabın kalıtesi be yalıtımı artsa da artık eskidi.QQ hakkında sorunlu araba dedikoduları var fakat ne kadarı doğru bilinmez

• quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

Asx'in makyajla kabın kalıtesi be yalıtımı artsa da artık eskidi.QQ hakkında sorunlu araba dedikoduları var fakat ne kadarı doğru bilinmez

Alıntıları Göster
    Sorunlu araba kendi kategorisinde bence pazar lideri olamazdı.
    belki X-Tronik şanzımanlarda olabilir bilemiyorum

Ben her iki araç içinde manual şansızam tercih ediyorum
  • quote:

Sorunlu araba kendi kategorisinde bence pazar lideri olamazdı.
    belki X-Tronik şanzımanlarda olabilir bilemiyorum

Ben her iki araç içinde manual şansızam tercih ediyorum

Alıntıları Göster
    Sportage ve İx35 ide ekleyebilirsiniz. Otomatik düşünürseniz Tork konvektörlü şanzımana sahiptir. Bu 2 araçtan daha dolulardır.
  • Asx sahibi hocamı çağıriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Sportage ve İx35 ide ekleyebilirsiniz. Otomatik düşünürseniz Tork konvektörlü şanzımana sahiptir. Bu 2 araçtan daha dolulardır.

Hocam maalesef;
    Kore aracı düşünmüyorum. Sportage son derece kaliteli ama ben bu iki markadan vazgeçeli çok oldu:)
  • MehYay M kullanıcısına yanıt
    Tercih sizin. Kore aracı diye elemeyin. Kendinizde dediniz Sportage kaliteli diye şaşırdım yani :) Genelde tercih etmeyenler yok şöyle yok böyle diyorda...
  • quote:

Tercih sizin. Kore aracı diye elemeyin. Kendinizde dediniz Sportage kaliteli diye şaşırdım yani :) Genelde tercih etmeyenler yok şöyle yok böyle diyorda...

Birincisi, Hyundai markasının birkaç aracı ile kötü anılarım oldu.
    Sportage güzel ama bahsettiğim araçlara göre fiyatı oldukça yukarıda

Ayrıca;
    KIA 50krş'tan aşağı yakmıyor maalesef:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehYay -- 3 Mayıs 2016; 18:17:39 >
  • quote:

4.5 yıldır asx kullanan biri olarak; Sorunsuzluk ve güven istiyorsanız asx.
  • quote:

quote:

Ayrıca;

2014 Sportage Concept Plus 67-68 e otomatik olarak alınır. Haberiniz olsun.
    2012-2013 ise 55-60 arasına manuel

Hyundai ile geçmişte kötü anı normal ama 2011 den sonra gelen Hyundailar çok değişti. Tercih sizin sormak istediğiniz soru olursa yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Asx sahibi hocamı çağıriyim.
    mrb, birçok kullanıcı gibi benimde 2. el kaygım var(forumda fazla sevilmese bu durum) .... mevcut aracımı sattıktan sonra QQ benimde seçeneklerim arasında .tavsiyem 130 hp lik QQ bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Asx sahibi hocamı çağıriyim.
    QQ Şişirme bir araç,Asx ise tam tersi dolu,dolu tok bir araç,Sürüş kaliteleri bile çok farklı,Asx Tok sürüş sunan bir araç.Motor olarak 1.6 Mıvec totalde 1.2 T'den daha iyi bir motor.Performans olarak geride kalmaz.Üst devirlerde sesiyle,koltuğa yaslamasıyla,devirlenme isteğiyle keyif verir.Yakıt tüketimi olarakda benzin'de bile gayet düşük tüketim sunan bir araçtır.(Ş.içi:8-8,5 Lt - Ş.dışı:5-6 Lt)

Performansı hakkında fikir verebilir:https://www.youtube.com/watch?v=uYR_XRq7S5c https://www.youtube.com/watch?v=MGF4O01CVi0 https://www.youtube.com/watch?v=cT2vac9kjQY

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

QQ Şişirme bir araç,Asx ise tam tersi dolu,dolu tok bir araç,Sürüş kaliteleri bile çok farklı,Asx Tok sürüş sunan bir araç.Motor olarak 1.6 Mıvec totalde 1.2 T'den daha iyi bir motor.Performans olarak geride kalmaz.Üst devirlerde sesiyle,koltuğa yaslamasıyla,devirlenme isteğiyle keyif verir.Yakıt tüketimi olarakda benzin'de bile gayet düşük tüketim sunan bir araçtır.(Ş.içi:8-8,5 Lt - Ş.dışı:5-6 Lt)

Performansı hakkında fikir verebilir:https://www.youtube.com/watch?v=uYR_XRq7S5c https://www.youtube.com/watch?v=MGF4O01CVi0 https://www.youtube.com/watch?v=cT2vac9kjQY

Alıntıları Göster
    Qashqai kesinlikle tavsiye etmem.Sorunlu bir araç ve işçilik sorunları ile dolu.Yol tutuşu,konforu ve sessizliği kötüdür.İyi bir araç değil kısacası asxe göre 2.eli ve yakıtı daha iyidir.
    Asxte bence çok iyi bir araç değil.Konfor,sessizlik ve tasarım anlamında bence çok iyi değil test etmiştim çok beğenmedim.Yol tutuşu güzeldir,3500den sonra gidişi ve motor sesi gayet güzel.Sorunsuzluk olarak qashaiden daha iyidir.
    Ama eski bir tiguan,kuga ve sportage sahibi olarak listeye tiguan ve spo ekleyin derim bin basar hepsine

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca;

2014 Sportage Concept Plus 67-68 e otomatik olarak alınır. Haberiniz olsun.
    2012-2013 ise 55-60 arasına manuel

Hyundai ile geçmişte kötü anı normal ama 2011 den sonra gelen Hyundailar çok değişti. Tercih sizin sormak istediğiniz soru olursa yardımcı olurum

Hocam QQ ş.içi maks 7-7,5 yakar, ASX'te öyle.
    Sportage tüketim konusunda bunların yanına yaklaşamaz

• Eski bir qq sahibi olarak dertsiz başına dert alma qq den uzak dur sorun yumağı.Konfor,yol tutus falan sıfır.Asx her yönden daha iyi bir araç olduğunu düşünüyorum qq almada ne alırsan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumdaş10

Qashqai kesinlikle tavsiye etmem.Sorunlu bir araç ve işçilik sorunları ile dolu.Yol tutuşu,konforu ve sessizliği kötüdür.İyi bir araç değil kısacası asxe göre 2.eli ve yakıtı daha iyidir.
    Asxte bence çok iyi bir araç değil.Konfor,sessizlik ve tasarım anlamında bence çok iyi değil test etmiştim çok beğenmedim.Yol tutuşu güzeldir,3500den sonra gidişi ve motor sesi gayet güzel.Sorunsuzluk olarak qashaiden daha iyidir.
    Ama eski bir tiguan,kuga ve sportage sahibi olarak listeye tiguan ve spo ekleyin derim bin basar hepsine

Üstad;
    ayda 1000km+ yol yapan, LPG düşünmeyen biri için bu 3 araçta kafadan eleniyor.

Spo,Kuga min 11lt yakıyorlar. Ki bu beni iflas ettirir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobil alemi

Eski bir qq sahibi olarak dertsiz başına dert alma qq den uzak dur sorun yumağı.Konfor,yol tutus falan sıfır.Asx her yönden daha iyi bir araç olduğunu düşünüyorum qq almada ne alırsan al

Hocam siz hangi modelini kullandınız?
    2014-2015 makyaj ve turbo motoruyla araç şuan selefinden ciddi olarak kalite artmış durumda
  • MehYay M kullanıcısına yanıt
    1.6 dci xtronic 2014 yeni kasa qq.Araştırabilirsiniz manuel falan fark etmiyor her türlü sorunlu.Sorunsuz sürenlerde Allaha emanet gidiyor çok şisirme bir araç her yönü ile cliodan hallicedir kesinlikle tavsiye etmem kalite sıfır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.