Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB. (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.261
Cevap
37
Favori
135.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.

(En Son Oy Tarihi: 16.11.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: emir66

Nasıl yani bitti, gelecektir heralde tekrardan değil mi? Fiyat da çok iyiymiş çünkü

Bu fiyat 2015 cvt ler icin gecerli idi, sitede 2016 fiyatlari yazmasina ragmen 2016 yilinda mitsubishi attrage fabrikasini taylanddan filipinlere tasidi. 2016 yilinda attrage uretilmedi.

2017 de tekrar uretilmeye baslandi, dunyada satiliyor. Ama ulkemize 2017 ler gelecek mi gelecekse ne zaman gelecek belli degil.

Gelse bile en az 65-70 bin lira olacaktir fiyati.

Bitti dedigim bu avantajli kampanyadaki 2015 cvt ler bitti anlaminda.

Manuelleri 48-49 bine hala alabilirsiniz tabi 10-15 tane var.

Genede dedigim gibi yerinizde olsam tum bayileri arardim.

Fiyat iyi degil su devirde bedavadan biraz pahaliydi.

Hayirli gunler.@emir66

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Nisan 2017; 23:50:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Manuel kimlerde var? Beyaz renk bilhassa

• 2016 modeli de ikinci ele düşmüş uygun fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

2016 modeli de ikinci ele düşmüş uygun fiyata

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mitsubishi-attrage-sifirdan-tek-farki-fiyati-426802002/detay

Yanlis yazmislar bu 2014 model. Ccsi yok, navi yok, bt yok, aynalar sinyalsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Nisan 2017; 8:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belash

Manuel kimlerde var? Beyaz renk bilhassa

Whatsapp grubundan bir kac arkadasa sordum genelde siyah mevcut. Bayileri arayip sormaktan baska care yok.

Hayirli gunler.

• Bir arkadastan haber geldi, adanada beyaz manuel varmis, ayrica ankarada bir bayide mavi bir bayide gumus gri manuel mevcut. Siyah ise bartin ve istanbulda var. Arkadas gecen hafta son cvt yi bulan arkadas tek tek aradi bayileri.

Hayirli gunler.@Belash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Nisan 2017; 9:4:9 >
    Teşekkürler tasshelhoff,

Adana'da olan beyazı satın aldık. MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.

İşyerinde kullanacağız. Önceden tutuluyor ve dayanıklı diye symbol aldık, ağzımıza sıçıldı afedersiniz. 60 binde baskı balata gitti, 40 binde fren diskleri değişti, teybin açma kapama tuşu yerinden çıktı, emniyet kemer tokası bozuldu vesaire vesaire.

• quote:

Teşekkürler tasshelhoff,

Adana'da olan beyazı satın aldık. MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.

İşyerinde kullanacağız. Önceden tutuluyor ve dayanıklı diye symbol aldık, ağzımıza sıçıldı afedersiniz. 60 binde baskı balata gitti, 40 binde fren diskleri değişti, teybin açma kapama tuşu yerinden çıktı, emniyet kemer tokası bozuldu vesaire vesaire.

Hayirli olsun, kaca aldiniz? Navilimidir

Madem isyeri icindi renkte neden secici oldunuz merak ettim.

Fren balatalari serviste pahali

Simdiden internetten mga marka 55602 kodlu balatadan stok yapin derim. Sanirim cok km yapacaksiniz.

Hayirli gunler

• Belash B kullanıcısına yanıt
    aks bile kırdık biz nasıl olduysa bi de benzinli araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

aks bile kırdık biz nasıl olduysa bi de benzinli araç

Attragin mi aksini kirdiniz?

yok symbol'un
  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun

40 bin civarında bunun da fren balataları bitecek serviste pahalı Gökhan beyin dediği gibi şimdiden birkaç tane mga55602 alın 50 TL civarında fiyatı var

Sümbül den sonra çok memnun kalırsınız

En azından ağır bakımı yok

• Sümbülün freni ,debriyaj balatası bitse nolur, kaç para zaten ben 5 ylıdır logan'a 1000 lira masraf yapmamışımdır.

Ben trw balatayı 35 e almıştım. Mga dediğiniz en adi marka değilmi.

Aks bile kıran insanlar neden marka kötülerler hayret ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mga trw den daha kullanışlı. Trw ses yapıyor ama mga55602 yapmıyor

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    baskı balatası pahalı yine de. gerçi mitsubishi' de daha pahalıdır ama yine de 1.300 civarında fiyatı vardı. Fren diski dedim ayrıca, balatalar ucuz ama diskler pahalı.

2014 model symbol' e 4 bin liraya yakın masraf ettik, baskı balata 2 kez değişti, vites bilyası mı baskı bilyası mıdır nedir o da değişti. Bir sürü ufak tefek sıkıntısı da cabası. Bir daha da almam herhalde.
  • quote:

baskı balatası pahalı yine de. gerçi mitsubishi' de daha pahalıdır ama yine de 1.300 civarında fiyatı vardı. Fren diski dedim ayrıca, balatalar ucuz ama diskler pahalı.

2014 model symbol' e 4 bin liraya yakın masraf ettik, baskı balata 2 kez değişti, vites bilyası mı baskı bilyası mıdır nedir o da değişti. Bir sürü ufak tefek sıkıntısı da cabası. Bir daha da almam herhalde.

Renonun servisi pahalı ,ama sanayide bayaa ucuza yapılıyor. Bana 1400 fiyat verilen işlemi, sanayide 300 e maletmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belash B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, araç özellikleri nelerdir?
  • Şimdi bu renault ile nissanın ortaklığı var ve nissan renonun dizel motorlarını kullanıyor, nissanda mitsunun %34 hissesini satın almıştı, acaba yakında mitsularda renonun dcı dizel motorlarını görürmüyüz sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tebrizi

Şimdi bu renault ile nissanın ortaklığı var ve nissan renonun dizel motorlarını kullanıyor, nissanda mitsunun %34 hissesini satın almıştı, acaba yakında mitsularda renonun dcı dizel motorlarını görürmüyüz sizce?

Mumkundur.

• belki yeni lancer gelir, hem de dci motorla

hayırlı günler.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.