Şimdi Ara

Mitsubishi Carisma 98 Veya 99 Model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mitsubishi Carisma 98 Veya 99 Model almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz kötü yanı var mı ? veya ford escord 98 - 99 model CLX yada mazda 323 famila 98 - 99 model hangisini tavsiye edersiniz ?

• Güzel araba olduğunu duydum, sunroof'lu olanı bile var. En çok şikayet, otomatik cam açma/kapama düğmeleriyle ilgili olduğunu okumuştum araştırırken. Ara ara bozuluyormuş. O yaştaki arabada bu sorun edilmeyebilir tabii, 2013-2014 model bazı araçlarda hala kolla açılan camlar olduğunu düşündüğümüz zaman. GDI motor, LPG uyumlu değil bildiğim kadarıyla; yapanlar varmış; ama hem çok pahalı hem de randıman alınmyabilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcn

Güzel araba olduğunu duydum, sunroof'lu olanı bile var. En çok şikayet, otomatik cam açma/kapama düğmeleriyle ilgili olduğunu okumuştum araştırırken. Ara ara bozuluyormuş. O yaştaki arabada bu sorun edilmeyebilir tabii, 2013-2014 model bazı araçlarda hala kolla açılan camlar olduğunu düşündüğümüz zaman. GDI motor, LPG uyumlu değil bildiğim kadarıyla; yapanlar varmış; ama hem çok pahalı hem de randıman alınmyabilirmiş.

Carismanın GLX i Düşünüyorum ? Sizce Nasıl ?
  • tutulmayan bir araç modelidir kendi yılında satarken ki sıkıntıyı göz önüne almaz iseniz sağlam araçlardır ama şahsi kanaatim yanaşmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheetahUSA

Mitsubishi Carisma 98 Veya 99 Model almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz kötü yanı var mı ? veya ford escord 98 - 99 model CLX yada mazda 323 famila 98 - 99 model hangisini tavsiye edersiniz ?

bahsettiğiniz araçlar içinde bence en kaliteli olanıdır.1.6 glx 99 modeldi sanırım bir kaç yıl sahip olmuştuk gerçekten fiyatına göre en mantıklı araçlardandır motor dayanıklılığı mitsubishi sonuçta.ve en etkileyici özelliği bence arka süspansiyon çift salıncaklı bağımsız.bu çift salıncaklı sistemleri bazı mercedeslerde dahi göremiyoruz...
  • Oldukça rahat bir açar olduğunu duydum özellikle uzun yollarda fiyatına göre konforlu ve size pek sorun çıkarmayacaktır
  • Oldukça yakışıklı araçlar bana göre. F/p olarak gayet iyi. Satarken de varsın geç satılsın arkadaş. O paralara neler alınabilirki ? Ancak gdi motor olanlara lpg olmuyor zamanında araştırmıştım bilginiz olsun.
  • Yedek parça fiyatları ne alemde ? Misal clio-1 Fransız kasayı ele alırsak klima beyni için 600-700 tl fiyat çekiliyor.Parça Fransa'dan siparişle gelecekmiş sonrasında basit bir torpido kilidi 130-140 tl...uzar gider.Carisma'da da böyleyse tofaşa binmeyi yeğlerim,hiç yoktan sinirlerin ve cebin yıpranmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Yedek parça fiyatları ne alemde ? Misal clio-1 Fransız kasayı ele alırsak klima beyni için 600-700 tl fiyat çekiliyor.Parça Fransa'dan siparişle gelecekmiş sonrasında basit bir torpido kilidi 130-140 tl...uzar gider.Carisma'da da böyleyse tofaşa binmeyi yeğlerim,hiç yoktan sinirlerin ve cebin yıpranmıyor

Valla usta kullanmadım ama forumdan netten edindiğim bilgilere göre mitsubishi öyle kolay bozulan bi araç değil. Sağlam oluyorlar. Ha bozulursa ne olur onu bilemem Parçacılara bi sormakta fayda var. Ama güzel arabalar. Kimisini görünce öyle bi bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Yedek parça fiyatları ne alemde ? Misal clio-1 Fransız kasayı ele alırsak klima beyni için 600-700 tl fiyat çekiliyor.Parça Fransa'dan siparişle gelecekmiş sonrasında basit bir torpido kilidi 130-140 tl...uzar gider.Carisma'da da böyleyse tofaşa binmeyi yeğlerim,hiç yoktan sinirlerin ve cebin yıpranmıyor

Kaporta parçaları görece pahalı bir araba. Ön tamponu için 435 TL, çamurlukları için 358 TL fiyat çekilmiş mesela. Oysa aynı yıllara ait bir Volkswagen Polo'nun ön tamponu 256 TL, çamurluğu 83 TL olarak fiyatlandırılmış. Gerçi aracın B sınıfı olması bir etken belki ama Alman arabasının parçası ucuz olmaz bu bir gerçek.

Parça fiyatlarına şuradan bakabilirsiniz.
    http://www.parcatreni.com/mitsubishi/carisma-1996-2009-yedek-parca

• 99 model gl vardı bizde, tek bir sorun bile çıkarmadı uzun yıllar

servise götürürdük ustalar şaşardı tek leke yoktu arabanın motorunda, altında

tek unutamadığım şey motor sesiydi etkileyiciydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.