Şimdi Ara

Mitsubishi Carizma 1.8 GDI mi Ford Mondeo Ghia 2.0 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, araba alacağım uzun uzun araştırıyorum hala, yani yazdığım arabalardan bütçenin 10 - 12 arasında olduğunu anlamışsınızdır. Özelliklerine göre araştırmalarım yavaş yavaş bu iki araç üzerinde birleşmeye başladı. Yani ikisinden birini alıcam kısmetse. Ancak karar veremiyorum. Forumda iki araç hakkında neredeyse her seyi okudum, carizma konusunda bircok arkadasın parcasının pahalı olması beni düşündürdü, mondeo ghia da güzel arac diğer yandan. Ancak mitsubishi carizma yasım 22 oldugundan daha spor olacak bana gidecek gibi yani ghia'nın elektronik aksamı cok fazla bu yüzden daha alengelli geliyor sanki arıza cıkarma olasılıgı daha fazla gibi. Bu aracların vergileri konusunda mesela bilgisi olan var mı? Ya da bakımları ne kadar tutar servislerde? Mondeo'nun parcası daha yaygın ve daha ucuz mudur? İki aracı karsılastırabileceklerden yardım istiyorum. Bilgili abilerimden! :) arabadan anlamam ama bütçeme göre bu iki arac alınabilecek en iyi araclar gibi duruyor bana göre. Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• Görüşbildirecek yok mu?
  • Lpg düşünüyor musun?
  • Lpg olması sart değil GDI motora lpg takılmıyormus yani forumda öyle diyor direkt ateşlemeli oldugu için, GDI az yakan motor diyorlar.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-full-otomatik-lpg-bakimli-98-mondeo-ghia-91242613/detay

mesela böyle bir araç var, fiyatı uygun gibi, ben de antalyada yasıyorum, sizce nasıl?
  • GDI'ların LPG uyumsuzluğundan dolayı Mondeo diyorum
  • 5 senelik carizma maceramda sadece balataları değişti ve bakım hariç servis sorunu görmedi.kesinlikle carisma.hem genç adama daha çok yakışır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

GDI'ların LPG uyumsuzluğundan dolayı Mondeo diyorum

aynen katılıyorum artı parçaları çıkma yok gibi orjinalleri çoooook pahalı mercedes ayarında ;)
  • parçaları pahalı diyor mesela mesaj yazan arkadaslardan bir tanesi, genel olarak da öyle söylüyorlar, siz ne diyorsunuz bu işe?
  • carisma 1.6 + LPG
    gdi istediği kadar az yaksın , sonuçta benzin yakıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.