Selamlar arkadaşlar, araba alacağım uzun uzun araştırıyorum hala, yani yazdığım arabalardan bütçenin 10 - 12 arasında olduğunu anlamışsınızdır. Özelliklerine göre araştırmalarım yavaş yavaş bu iki araç üzerinde birleşmeye başladı. Yani ikisinden birini alıcam kısmetse. Ancak karar veremiyorum. Forumda iki araç hakkında neredeyse her seyi okudum, carizma konusunda bircok arkadasın parcasının pahalı olması beni düşündürdü, mondeo ghia da güzel arac diğer yandan. Ancak mitsubishi carizma yasım 22 oldugundan daha spor olacak bana gidecek gibi yani ghia'nın elektronik aksamı cok fazla bu yüzden daha alengelli geliyor sanki arıza cıkarma olasılıgı daha fazla gibi. Bu aracların vergileri konusunda mesela bilgisi olan var mı? Ya da bakımları ne kadar tutar servislerde? Mondeo'nun parcası daha yaygın ve daha ucuz mudur? İki aracı karsılastırabileceklerden yardım istiyorum. Bilgili abilerimden! :) arabadan anlamam ama bütçeme göre bu iki arac alınabilecek en iyi araclar gibi duruyor bana göre. Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Görüşbildirecek yok mu?
Lpg düşünüyor musun?
Lpg olması sart değil GDI motora lpg takılmıyormus yani forumda öyle diyor direkt ateşlemeli oldugu için, GDI az yakan motor diyorlar.