Şimdi Ara

Mitsubishi Colt (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bacey

sevgili arkadaşlar,

Coltun üst sınıftaki araçlarla kıyası 2 noktada olmuştur...

1- şaşırtıcı iç hacmi- ki herkes o küçük görünümlü aracın içinin de küçük olduğunu sanır...

2- kalkış performansı, ara hızlanmaları...atmosferik birçok C sınıfı ile aşık atar...hattaa tokatlar diyecem de bu başlık bunu kaldırmayabilir :)

onun dışında sonuçta bir B sınıfı araç...

öte yandan Colt yazılarını genelde takip ederim, takımımızdan tavsiyede bulunanlar genelde Colt mu Jazz mı gibi karşılaştırma başlığı varsa ya da 18000e otomatik, HB bir araba gibi kriterleri uygunsa C-O-L-T tuşlarına peşi sıra basarlar...

her neyse...amacım asla kimseyi kırmak değil ama bazı arkadaşlar hangi başlıklara nasıl yazmaları gerktiği hususunda özeleştri yapmalıdır...

saygılarımla...

gerçekten de colt'ların bu kalkışlardaki tokatlamalarıyla alakalı internette yığınla video var. 1800 motor audi'den 2000 motor honda'ya yığınla tokatlama söz konusu:) tabi bu bahsettiğim tokatcı czt;)

• czt ( 1.5 turbo 150 hp 1040 kg) için 2.0 atmosferik motor çok yetersiz bir rakip zaten hele o ağır kasalarla.

o araçta bonelume kit ile 210 hp ye çıkabilmek mümkün ayrıca ki neredeyse her czt sahibi bunu yapıyor.

aynı motor güçlendirilmiş olarak(170hp) smart for four brabusta da kullnılmakta.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Eylül 2009; 1:22:52 >
  • http://sinirkupu.blogspot.com/2009/04/mitsubishi-colt-13-amt.html

nette gezinriken böyle bir yazı gördüm ve alacaklar için faydalı olur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasher

http://sinirkupu.blogspot.com/2009/04/mitsubishi-colt-13-amt.html

nette gezinriken böyle bir yazı gördüm ve alacaklar için faydalı olur umarım

sinir kupu'nun böyle bir şey yaptığını biliyor muydunuz? ben ilk kez karşılaştım.
  • slm,

2005 yairs 1.0 sahibiyim. ayrıca 2000 corolla 1.3 sahibiydim. corollayı satıp hanıma otomatik bir araç almayı düşündük. tercihim, kalitesine güvendiğim toyota idi. ama ben yarisi (45.000 de aldım şu anda 85.000 de) aldığım zamanlarda colt için de çok gezdim ama temiz aradığım için bulamadım, bulduğumu da satılmış olmuştu. içimde kaldı colt denen araç. hanıma bakarken kafama taktım. bu sefer colt alacaktım. buldum ve bugün aldım (17.250 tl ye). şimdi izlenimlerimi ve tavsiyelerimi anlatacağım

aldığım araç:
    2005 colt
    1- yol tutuşu kötü yazılmış, böyle düşünenler jazz kullanmamış. corolla ile hiçbir farkı yok.
    2- on numara işçilik var. fiyat/performansda daha iyisini bulamadım.
    3- corolla ile aynı motora sahip olmasına ve otomatşk olmasına rağmen neredeyse aynı performansıı sergiliyyor. bu kıyaslamaya 2007 tiptronik Aurisi de eklerim. motorun bu kadar iyi olduğunu hiç sanmıyordum.
    4- triger değişimi pahalı falan denmiş bazı forumlarda. bu araçda triger yok :)
    5- ben genelde şehir içi kullandığım için pratik ve kolay kullanım ararım. coltun yarisden hiçbir farkı yok.
    6- yarisi aldığımda ölene kadar toyota alacam demiştim. sözümde duramadım, hiç de pişman değilim :)))
    7- birçok araç kullandım ama bu araç (fiyatına göre) gerçekden kaliteli.
    8- görüş kötü denmiş, daha iyi bir görüşü olan aracıda belirtsinler.
    9- sonuçta telefon dene bir icat var. mitsubishi servisini ararsın bakım fiyatlarını sorarsın, bir de diğer markaların fiyatlarını sorarsın. yairs 2005 80.000 bakımı 290tl. corolla 2000 40.000 bakımı 390tl. toyotanın çoğu modelinde 40.000 ve katları ağır bakım olarak geçer. bunlar kabul edilebilir rakamlar. mitsubishi 40.000 bakımını bilahare yazacağım.
    10- sadece coltun dizel olanları mercedes motoruna sahiptir. şanzuman ise tüm coltlarda alman malıdır. hollanda yapımıdır coltlar (yanlışım varsa düzeltin lütfen)
    11- tiptronik araç düşünenler için : bu tip araçları kullanmak için sadece beyincik yeterlidir.

aracı henüz aldım ve ilk izlenimlerimi yazdım. günde ortalama 150-200 km. yol yaparım. izlenimlerimi bu aracı düşünen ve kullanan kişiler için fikir vermesi açısından tekrar yazacağım. sonuçda hiçbir marka bizim karnımızı doyurmuyor. ben aracı aldım çok beğendim ama ileride sorun görürsem elbette yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga735

slm,

2005 yairs 1.0 sahibiyim. ayrıca 2000 corolla 1.3 sahibiydim. corollayı satıp hanıma otomatik bir araç almayı düşündük. tercihim, kalitesine güvendiğim toyota idi. ama ben yarisi (45.000 de aldım şu anda 85.000 de) aldığım zamanlarda colt için de çok gezdim ama temiz aradığım için bulamadım, bulduğumu da satılmış olmuştu. içimde kaldı colt denen araç. hanıma bakarken kafama taktım. bu sefer colt alacaktım. buldum ve bugün aldım (17.250 tl ye). şimdi izlenimlerimi ve tavsiyelerimi anlatacağım

aldığım araç:
    2005 colt
    1- yol tutuşu kötü yazılmış, böyle düşünenler jazz kullanmamış. corolla ile hiçbir farkı yok.
    2- on numara işçilik var. fiyat/performansda daha iyisini bulamadım.
    3- corolla ile aynı motora sahip olmasına ve otomatşk olmasına rağmen neredeyse aynı performansıı sergiliyyor. bu kıyaslamaya 2007 tiptronik Aurisi de eklerim. motorun bu kadar iyi olduğunu hiç sanmıyordum.
    4- triger değişimi pahalı falan denmiş bazı forumlarda. bu araçda triger yok :)
    5- ben genelde şehir içi kullandığım için pratik ve kolay kullanım ararım. coltun yarisden hiçbir farkı yok.
    6- yarisi aldığımda ölene kadar toyota alacam demiştim. sözümde duramadım, hiç de pişman değilim :)))
    7- birçok araç kullandım ama bu araç (fiyatına göre) gerçekden kaliteli.
    8- görüş kötü denmiş, daha iyi bir görüşü olan aracıda belirtsinler.
    9- sonuçta telefon dene bir icat var. mitsubishi servisini ararsın bakım fiyatlarını sorarsın, bir de diğer markaların fiyatlarını sorarsın. yairs 2005 80.000 bakımı 290tl. corolla 2000 40.000 bakımı 390tl. toyotanın çoğu modelinde 40.000 ve katları ağır bakım olarak geçer. bunlar kabul edilebilir rakamlar. mitsubishi 40.000 bakımını bilahare yazacağım.
    10- sadece coltun dizel olanları mercedes motoruna sahiptir. şanzuman ise tüm coltlarda alman malıdır. hollanda yapımıdır coltlar (yanlışım varsa düzeltin lütfen)
    11- tiptronik araç düşünenler için : bu tip araçları kullanmak için sadece beyincik yeterlidir.

aracı henüz aldım ve ilk izlenimlerimi yazdım. günde ortalama 150-200 km. yol yaparım. izlenimlerimi bu aracı düşünen ve kullanan kişiler için fikir vermesi açısından tekrar yazacağım. sonuçda hiçbir marka bizim karnımızı doyurmuyor. ben aracı aldım çok beğendim ama ileride sorun görürsem elbette yazacağım.

valla ben bir şey demedim arkadaş kendi özgür iradesi ile yazmış

hayırlı uğurlu olsun;

takım sayfasına da bekleriz.

yazdıklarınızdan "artık coltun 2. eli var" söylevimizin doğruluğu bir kez daha anlaşılıyor.

temiz colt buldunuz mu gece yarısı bayram vb demeyip gidip almanız gerek yoksa gerçekten sabaha satılıyor. bu örnek bir değil iki değil.

bu arada coltun 40.000 bakımını arabayı imal edenler bile bilmez. coltun diğer bir güzelliği 10.000 de değil 15000 de bir bakıma girmesi.

45000 bakımı hafif bir bakım 200-250 ytl gibi bir rakamdadır.

baskı balata artık ne zaman değişirse o size kalmış.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Ekim 2009; 11:53:21 >

• sevgili tolga735,

mutlaka bekleriz...

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=25945777

hayırlı olsun, kazasız sürüşler...
  • 40000 bakımı nedir merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

40000 bakımı nedir merak ettim?

40.000 de bakım yok; 45000 de var-60.000 de var-75000 de var.

bakımlar 15000 de bir coltta.

45000 bakımı 200-250 ytl arasıdır

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Ekim 2009; 12:53:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metbas

GÖZÜN KAPALI AL KARDEŞ BEN KEFİLİM
    :D

Mitsubishi Colt

hem pendık kucuk yer o araba az kullanılmıstır.(ınceledım ılanını)

Colt CZ3 İşte benim arabam :))) (yani olacak inşallah) Sorular ve yorumlar hakkında daha fazla söze gerke yok 2 tarafta kendisini güzelce anlatmış sadece iş karşı tarafları anlamaya kalıyor. Onu da ergen ve aklı eren kişiler olarak kolaylıkla yapabiliriz sanırım.

5 kapılı coltları sevemedim bir türlü sadece 3 kapılı olanı sevdim ben. Yeni (makyajlı) kasasını da hiç mi hiç sevmedim. bakalım yeni COLT geldiğinde tasarım olarak çok değişmezse aracı beğenmiyorum.

• süper bi araç
  • 45.000 bakımı (1.5 dizel Colt için)
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre polen
    İşçilik ve KDV dahil 185.00 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantastic Light -- 13 Ekim 2009; 21:41:10 >
  • Vallahi Colt umu özledim. Sıfırı çıksa yine tercih ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.