Şimdi Ara

Mitsubishi Colt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mitsubishi colt tarzı bir araç almak istiyorum aşşağıda linkini verdiğim ilan bana cazip geldi değerlendirme yaparmısınız?

http://www.sahibinden.com/2007_model_mitsubishi_colt-27WQQaXQQ15902823WQQpXQQdisplayitem

Mitsubishi colt Araç hakkındaki genel yorumlarınız nedir?

• dostum bu forumda colt kutsaldır!

herkes tavsiye eder.asla sorun çıkarmaz,çok az yakar,en geniş iç hacim ondadır,otomoatik vitesi mükemmeldir.

kendi sınıfında bir otomobil tanrısıdır.

olumsuz yorum duyman zor burda

al gitsin diyeyim bana bişey demek düşmez.

colt konularının kokusunu alanlar yakında gelir analizi yaparlar

ne kadar mükemmel olduklarından bahsederler
  • colt la ilgili en çok kafama takılan şey motorun mercedes olması..Allah korusun bi motor arızası olsa altından kalkılmaz ..

japon parçalar zaten pahalı bide üstüne mercedes motor..colt sahibi arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda??yoksa 10 numara bi araç..bu kadar az yaktığını bilmiyordum..fabrika verileri daha fazla gibiydi benmi yanlış hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentet -- 24 Ağustos 2009; 1:46:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mentet

colt la ilgili en çok kafama takılan şey motorun mercedes olması..Allah korusun bi motor arızası olsa altından kalkamayız valla..

japon parçalar zaten pahalı bide üstüne mercedes motor..colt sahibi arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda??yoksa 10 numara bi araç..bu kadar az yaktığını bilmiyordum..fabrika verileri daha fazla gibiydi benmi yanlış hatırlıyorum

Colt güzel arabadır eğer dış görünüşüde hoşuna gidiyorsa kesinlikle pişman olmazsın.2.eli pek yok derler fakat inanma eğer aracın temizse 2 günde satarsın ben zamanında araç alırken 2.el colt çok aradımda temizini bulamamıştım.Az yakar,çok kaçar,içide geniştir,sorunda çıkarmaz daha nolsun fiyatıda uygun oluyor colt'ların genelde düşünme al.Çok fazla konfor ve donanım tutkun yoksa sorun yok senin için.

• ben bi ara almaya niyetlenmiş biri olarak 2.el piyasası nerdeyse 0 arabayı kimse tanımıyor satmaya kalktığınızda binicisini bulamazsanız dehşet zarar var.Birde parçaları çok pahalı benim polonun polen filtresi 8ytl iken coltun 50ytl
  • Ben bu aracı ikinci el alacağım için. Daha sonra satmam gerektiğinde pek fazla zararım olacağını pek sanmıyorum.. son zamanlarda coltun sanki tanındığı düşüncesindeyim. 2004 yılından bu yana coltun motorları için arıza istatiği olmadığı söyleniyor.. yani motor arızası ile ilgili bir şikayet yada sorun yaşanmamış. büyük bir ihtimalle alacak gibiyim... Araç hakkında yorum fikir ve düşünceleriniz belirtmeye devam edin arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mitsubishi Carisma
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vs vs vs vs

hayırlı günler.
  • bu forumun en sevdiğim yanı; "tokat gibi cevap" derler ya
    onu çok net hissediyorsun
  • bizim araba harbiden güzel tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahisilti2

ben bi ara almaya niyetlenmiş biri olarak 2.el piyasası nerdeyse 0 arabayı kimse tanımıyor satmaya kalktığınızda binicisini bulamazsanız dehşet zarar var.Birde parçaları çok pahalı benim polonun polen filtresi 8ytl iken coltun 50ytl

Kardeş biraz yavaş gel yahu !!

Bugün 75 bin bakımını yetkili serviste yaptırdım.

COLT dizel için bugüne kadar ödediğim bakım ücretlerim ve değişen parçalar;

15.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre polen
    İşçilik ve KDV dahil 177.00 TL.

30.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre hava
    Filtre polen
    Filtre yakıt
    Balata ön fren
    Çizildiği için disklerin tornaya sokulması
    İşçilik ve KDV dahil 460.00 TL.

45.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre polen
    İşçilik ve KDV dahil 185.00 TL.

60.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre hava
    Filtre polen
    Filtre yakıt
    Bu bakımdada diskleri çizildiği için tornaya soktuk ama ücreti servis karşıladı
    Bu bakımdada fren balataları değişti para vermedim Temsa kabul ederse vermeyeceğim.
    İşçilik ve KDV dahil 300.00 TL.

75.000 bakımı
    Yağ
    Yağ filtresi
    Polen filtresi
    Hava filtresi (Bakım listesinde olmamasına rağmen çok tozlandığı için ben değiştirdim.)
    İşçilik ve KDV dahil toplam bakım ücretim 243.00 TL tuttu ..

Aracım 75.000 km de ve bugüne kadar ödediğim tüm bakım ücretlerinin toplamı
    KDV dahil 1365.00 TL

Dizel bir araç içi uygun fiyatlar gibi bence ..

Not: Tüm bakım faturaları elimde mevcut ..

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

dostum bu forumda colt kutsaldır!

herkes tavsiye eder.asla sorun çıkarmaz,çok az yakar,en geniş iç hacim ondadır,otomoatik vitesi mükemmeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

ben bi ara almaya niyetlenmiş biri olarak 2.el piyasası nerdeyse 0 arabayı kimse tanımıyor satmaya kalktığınızda binicisini bulamazsanız dehşet zarar var.Birde parçaları çok pahalı benim polonun polen filtresi 8ytl iken coltun 50ytl

15.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre polen

30.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre hava
    Filtre polen
    Filtre yakıt
    Balata ön fren

45.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre polen

60.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre hava
    Filtre polen
    Filtre yakıt
    Bu bakımdada fren balataları değişti para vermedim Temsa kabul ederse vermeyeceğim.

75.000 bakımı
    Yağ
    Yağ filtresi
    Polen filtresi
    Hava filtresi (Bakım listesinde olmamasına rağmen çok tozlandığı için ben değiştirdim.)

KDV dahil 1365.00 TL

öncelikle şunu belirtmeliyim kicolt gerçekten güzel araç kaliteli japon olması yeterli.Ama verdiğiniz bakım fiyatları bana göre çok uçuk,
    bi önceki msjımda polo yazmışım eski arabamdı şuan punto kullanıyorum hava filtresi yağ filtresi polen filtresi yağ değişimi bana ortalama 70-80 liraya mal oluyor sizinki 200ytl.aradaki fark burada

• quote:

siz de bildiklerinizi paylaşsanız da aydınlansak ?!

bu arada bazı düzeltmeler yapmakta fayda var...

öncelikle ilanı verilen araç benzinli ve dolayısı ile benzinli Coltların motoru mercedes motoru değildir...dizel Coltların motorudur mercedes olan...2004 yılından beri piyasada olan bir araçtan bahsediyoruz, hiçbir şekilde motor vs sorunu yoktur...Japon sorunsuzluğunu en iyi temsil eden markalardandır...resimdeki ilandaki yakıt verisi BÜYÜK ihtimalle yokuş aşağı yolculuk sonrası çekilmiştir, gerçekleri yansıtmamaktadır...Colt Mitsu-Merso ortak yapımıdır, smart platformu üzerine kurulu olup Hollanda NEDCAR tesislerinde üretilir...bir anlamda ALMAN-JApon sentezidir...

2.el meselesine gelince, Coltun kendine has bir alıcı kitlesi vardır...ben 6 ay kadar temiz Colt aradım da sonunda pes edip 0 km aldım...

bugüne kadar kimse ile polemiğe girmedim, hiç kimseye "sen" diyerek bile hitap etmedim...hiçbir zaman bilmediğim marka hakkında yorum yapmadım...ama her nedense kimi zaman kimi markalar bu forumda hedef tahtasına konuluyor...demek ki Colt yakın tarihte birilerinin canını kötü yakmış ya da sahip olduğu araç yüzünden serviste yatıp kalkıyor olsa gerek ki bizim yılda bir kez sadece rutin bakımlar için servise gitmemiz sonucu buna sorunsuz dememiz ağrına gitmiş...yoksa benzinci ile kanka mı olmuş yoksa süper işçilikli aracı ile dağda mı mahsur kalmış...bilemiyorum

bir soru soruluyor bir aracın kullanıcıları cevaplıyor, diğerlerine n oluyor...başlık gayet net :MITSUBISHI COLT...yalan söylüyorlarsa o öyle değil böyle dersin...

neyse...biz arabamızı seviyoruz...V.K doğru söylemiş : aracımız sorunsuz, ekonomik performanslı, geniş iç hacimli, zengin donanımlıdır...yanıldığı tek nokta var: her araba gibi COLT da mükemmel değildir...

saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 24 Ağustos 2009; 11:54:04 >

• quote:

quote:

quote:

15.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre polen

30.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre hava
    Filtre polen
    Filtre yakıt
    Balata ön fren

45.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre polen

60.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre hava
    Filtre polen
    Filtre yakıt

75.000 bakımı
    Yağ
    Yağ filtresi
    Polen filtresi

KDV dahil 1365.00 TL

öncelikle şunu belirtmeliyim kicolt gerçekten güzel araç kaliteli japon olması yeterli.Ama verdiğiniz bakım fiyatları bana göre çok uçuk,
    bi önceki msjımda polo yazmışım eski arabamdı şuan punto kullanıyorum hava filtresi yağ filtresi polen filtresi yağ değişimi bana ortalama 70-80 liraya mal oluyor sizinki 200ytl.aradaki fark burada

Kardeş ben dizel araç ve yetkili servis ücretlerinden bahsediyorum.

Eğer sen yukarıda yazaılı olan parçaları 70-80 TL ye değiştiriyorsan faturanı scan et veya fotoğrafını çek hepimiz birlikte görelim.

Benden fatura istersen upload ederim sıkıntı olmaz ..

Not: Ben senin yukarıda verdiğin 70-80 TL lik ücretin yetkili servis ve dizel araç bakım ücreti olduğuna İNANMIYORUM ..

• yan sanayi ürün alırsan ve kendi ustana değiştirtirsen colt'un bakımlarınıda 80-100 TL'ye yapabilirsin
    ama biz Fantastic Light arkadaşımızında dediği gibi yetkili servisten bahsediyoruz

bence fiyatlar hiçte uçuk değil aksine gayet uygun bence, günümüzde bir çok marka 10.000 de bir bakıma girerken
    mitsubishi 15.000 de bir giriyor bunuda değerlendirmek gerekiyor

Şuan 15-20 bine araç arayan bütün yakınlarıma gönül rahatlığı ile colt'u tavsiye ediyorum.
    saygılarımla...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

15.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre polen

30.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre hava
    Filtre polen
    Filtre yakıt
    Balata ön fren

45.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre polen

60.000 bakımı
    4 Lt yağ
    Filtre yağ
    Filtre hava
    Filtre polen
    Filtre yakıt

75.000 bakımı
    Yağ
    Yağ filtresi
    Polen filtresi

KDV dahil 1365.00 TL

Kardeş ben dizel araç ve yetkili servis ücretlerinden bahsediyorum.

Eğer sen yukarıda yazaılı olan parçaları 70-80 TL ye değiştiriyorsan faturanı scan et veya fotoğrafını çek hepimiz birlikte görelim.

Benden fatura istersen upload ederim sıkıntı olmaz ..

Not: Ben senin yukarıda verdiğin 70-80 TL lik ücretin yetkili servis ve dizel araç bakım ücreti olduğuna İNANMIYORUM ..

tabiki benzinli ve yetkili serviste yaptırmıyorum
    yağ 40 lira
    hava filtresi 10lira
    yağ filtresi 4-5 liraydı
    polen filtresi 10 lira
    benim bahsettiğim coltlarda benzinli amt olanlardandı yanlış anlaşılma oldu sanırım

• quote:

emrahisilti2

nesi ucuk bizde fabia var 200 den asaği bakimi yok 10000 de bir götürüyoruz 20 binli bakimlari 300 küsür. ...

siz herhalde sanayide yaptiriyordunuz bakimlari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 24 Ağustos 2009; 13:39:46 >
  • şimdi işteyim uzun uzun yazmaya vaktim yok malesef;

akşam müdahale edeceğim gerek kalırsa :)

takım arkadaşlarım gayet cansiperane savunmakta zaten :)

ama şu bilgileri vermem gerek; colt geçtiğimiz yıllarda forumda yayınlanan periyodik bakım listelerinde en ucuz periyodik bakımı olan 2. araç idi.

ayrıca 2007 adac istatistiklerine göre avrupanın en sorunsuz B segmenti aracıdır.

bizim bildiğimiz gördüğümüz aracın kendisinden kaynaklanan bir sorun da bulunmamakta. forumda 100.000 i devirmiş arkadaşlar mevcut. negatif yanları ufak bagaj, yol motor lastik gürültüsü, sert süspansiyonlar ( yol tutuşa+ konfora- etki ediyor) ve amt nin yokuşlarda geri kaçırması ve esp nin olmaması.

2. eli yok diyen arkadaşlara deneme olsun diye bir kaç gün colt aramalarını öneriyorum. bacey arkadaş 6 ay aradı bulamadı sıfır aldı. forumda bir gün akşam bu ilan nasıl diyip sabahında tüh satılmış diyen bir çok arkadaş mevcut. temiz bir colt 1 hafta da satılır zira colt arayan bilinçli bir tüketici topluluğu mevcut.

(allahtan uzun yazmadım :) )

hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 24 Ağustos 2009; 13:43:05 >

• Evet coltun kokusunu aldık ve geldik...öncelikle colt kutsal ve mükemmel bir araç değildir...Sadece B sınıf alınacak en iyi f/p oranına sahip araçtır...hepsi bu...
    quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.