Şimdi Ara

Mitsubishi Colt Takımı (<< Marjinal ama orijinal>>) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.954
Cevap
75
Favori
687.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@johnmcclane

Sen km lere fazla bakma kardeş bnm araç 3.5 ay anca oldu 24.000 km oldu bile.

Adamın işi çoksa devamlı gezer ne yapsın ..

İnşallah dizel bir COLT alır, en son yakıtı ne zaman koyduğunu unutur ve kazasız belasız binersin arkadaşım.

Selametle ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fantastic Light

Selam,

...

İnşallah dizel bir COLT alır, en son yakıtı ne zaman koyduğunu unutur ve kazasız belasız binersin arkadaşım.

Selametle ..

bakın böyle yazıyorsunuz biz 1.3 AMTcilerin iştahını kabartıyor,bizi tahrik ediyorsunuz ...
  • quote:

Selam,

@johnmcclane

Sen km lere fazla bakma kardeş bnm araç 3.5 ay anca oldu 24.000 km oldu bile.

Adamın işi çoksa devamlı gezer ne yapsın ..

Selametle ..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

• quote:

Orjinalden alıntı: bacey

quote:

Selam,

...

Selametle ..

bakın böyle yazıyorsunuz biz 1.3 AMTcilerin iştahını kabartıyor,bizi tahrik ediyorsunuz ...

Sen neden dizel almayı düşünmüyorsun bacey ?
  • dizel her şeyden önce daha pahalı...aradaki farka değecek kadar da kullanmıyorum ben aracı...öte yandan araçtan çıkan o dizel "gır gır" motor sesini sevmiyorum :)...bir de dizel bakımlarının daha pahalıya mal olduğunu defaatle duymuştum... eften püften sebepler yani

yeri gelmişken dizel coltların servis bakım masraflarını bizimle paylaşır mısınız ?...

iyi çalışmalr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 20 Eylül 2008; 16:17:00 >
  • Selam,

@bacey,

Dizel sesine birşey diyemem sonuçta pompa tık tık ses yapıyor çekemem dersen haklısın ..

Km içinde birşey diyemem ben dizel aldım kurtuldum artık yakıt düşünmüyorum bnm için önemli olan bu ..

Bakım ücretleri ise kesinlikle hiç pahalı değil mitsubishi takımı başlığına ilk 150.000 km deki bakım ücretlerini yazdım ordan inceleyebilirsin.

Son olarak,

Sen performansı seviyorsun ve işin ucunda alacağın 1.3 veya 1.5 benzinli colt un ile dizel bir colt tarafından 0-180 arası tüm hızlanmalarda tokatlanabileceğin ihtimali olduğunu sakın sakın unutma ..

Selametle ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_u2000

cevaplar icin tesekkur ederim.
    forumlarda okurken colt'un seneye yenilenecegini okumustum. net bir tarih var mi acaba?
    su anki kasa icin bir dezavantaj olusturabilir.
    bir de yokuslarda kaymasi. Arabayi esime almayi dusundugum icin sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
    bunların dışında colt bence de iyi bir secim olacaktır.

ben bunu bayiiye sormuştum.
    sanırım 1 senesi falan var Türkiye'ye gelmesi de 9 ayı bulurmuş. yani nerden baksanız en az 2 senesi var.
  • quote:

Selam,

Son olarak,

Sen performansı seviyorsun ve işin ucunda alacağın 1.3 veya 1.5 benzinli colt un ile dizel bir colt tarafından 0-180 arası tüm hızlanmalarda tokatlanabileceğin ihtimali olduğunu sakın sakın unutma ..

Selametle ..

yediğim tokat Colt"tan olsun gocunmam vallaha

liste fiyatı üzerinden 1.3 Amt ile 1.5 DI-D arasında 7000 ytl fark var...35000 seviyelerine çıkınca nedense insanın gözü Lancer"a kayıyor sonra işte e olmuşken inform olmasın, Amt olsun vs derken bir de bakmışız 40000 ytlnin kapısını dövüyoruz sonra da bir rüya daha başlamadan bitiyor

benim ilk arabam olacak o yüzden 15000 ytllik bir araç da yeter de artar aslında da ama gönül işte...

hayırlısı olsun...

• Arkadaşlar bu arada araç içindeki pekçok sesten-tıkırtıdan kurtuldum.. Çok ucuz ve pratik bir yolla....

WURTH'un bir spreyi var, arkadaşımdan aldım, metal yüzeye tutunan yağlayıcı bir malzeme...

O spreyle,
    4 kapının kilit içleri ve menteşelerini...
    Arka koltukları tamamen öne doğru kaldırarak, ray, menteşe, vida vs yerlerini...
    Arka bagaj amortisör monte yeri, menteşelerini
    güzelce spreyledim....

Bozuk yolda giderken burlardaki gıcırtı-tıkırtı-oynamaların tamamı yok oldu...

ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alibulut

Arkadaşlar bu arada araç içindeki pekçok sesten-tıkırtıdan kurtuldum.. Çok ucuz ve pratik bir yolla....

WURTH'un bir spreyi var, arkadaşımdan aldım, metal yüzeye tutunan yağlayıcı bir malzeme...

O spreyle,
    4 kapının kilit içleri ve menteşelerini...
    Arka koltukları tamamen öne doğru kaldırarak, ray, menteşe, vida vs yerlerini...
    Arka bagaj amortisör monte yeri, menteşelerini
    güzelce spreyledim....

Bozuk yolda giderken burlardaki gıcırtı-tıkırtı-oynamaların tamamı yok oldu...

ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...

tavsiye için teşekkürler.

ama kutunun üzerinde yazanları tam olarak yazarsan sevinirim.

hayırlı günler.

• yarın kutuya bakıp gönderirim:)

selamlar
  • http://carscoop.blogspot.com/2008/09/exclusive-first-official-images-of.html

sonunda makyajlı Colt ile ilgili daha somut belge ve fotoğraflara ulaşabildik...önü malum "küçük köpekbalığı"...arkasındaki uzunca lambalar kısalmış...tam karşıdan baktığımızda lancer kadar olmasa da agresif bakışlarla bakıyor bize...belki de "küçük köpekbalığı" olarak abisine karşı saygısızlık yapmak istemiyor...n diyeceğimi bilemiyorum...beğendim mi; hayır...beğenmedim mi ; ona da kocaman bi hayır...kafam biraz karışık...önceki fotoğraflardaki kadar kötü değilmiş;beklediğim kadar da iyi değil...önceki arka tasarımı daha da güzeldi sanki...bunların hepsi "bence"... ya "sizce"...siz n düşünürsünüz...iyi çalışmalr...

• Ben beğenmedim açıkçası u yeni kasayı. İnternette daha önce gördüğüm bir tasarım vardı o bundan daha iyiydi. Lanceri kesip, ezip, büzüp kıslatmışlar sanki.
  • o kadar yazılmış çizilmiş.

1,3 otm olanın ş.içi (ama öyle arada uzun km ler olmadan )yakıt tüketimi ne kadar.Depo kaça doluyor.Kaç km yol yapıyor.

1,3 ile 1,5 in arasında sadece 15hp lik bi farkmı var.

1,5 in tüketimi nasıl peki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kickergls

o kadar yazılmış çizilmiş.

1,3 otm olanın ş.içi (ama öyle arada uzun km ler olmadan )yakıt tüketimi ne kadar.Depo kaça doluyor.Kaç km yol yapıyor.

1,3 ile 1,5 in arasında sadece 15hp lik bi farkmı var.

1,5 in tüketimi nasıl peki.

Colt"un standart depo hacmi 47 litre...İstanbul içi yakıtın km"de yaklaşık 200-225 krş (yanlış hatırlıyorsam arkadaşlar düzeltsin lütfen) olduğu forumdaki arkadaşlarca tecrübe ile sabit...1.3 95 beygir, 1.5 109 beygir ve bu fark 100 kmde yaklaşık yarım litreye tekabül ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 22 Eylül 2008; 16:13:04 >
  • Arkadaşlar bu aracın dizeli ne kadar yakıyor net rakam verebilirmisiniz özellikle dizelini kullanan arkadaşlar yakıtı hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmi acaba?
  • yeni colt linkine ben de baktım...hiç hoşuma gitmedi...eğer böyle gelirse bir sonraki kasaya kadar kimse değiştirmez arabasını...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavakspor

yeni colt linkine ben de baktım...hiç hoşuma gitmedi...eğer böyle gelirse bir sonraki kasaya kadar kimse değiştirmez arabasını...

bırakınız değiştirmeyi 0 km alan çıkar mı ondan bile şüpheliyim...donanımları n olacak şimdi de asıl merak edilen bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaangozler

Arkadaşlar bu aracın dizeli ne kadar yakıyor net rakam verebilirmisiniz özellikle dizelini kullanan arkadaşlar yakıtı hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmi acaba?

http://www.temsa.com.tr/otomotiv/urunler.aspx?LNG=TR&uid=21&udt=Teknik

şehir içi 100 kmde 5.9 litre...

şehir dışı 100 kmde 3.9 litre...

bulunduğunuz şehre göre hesaplayınız...
  • sayın bacey bilgiler için teşekkürler ama teknik veriler yerine kullanıcı bilgilerini tercih ediyorum

quote:

Orjinalden alıntı: bacey

quote:

Orjinalden alıntı: kaangozler

Arkadaşlar bu aracın dizeli ne kadar yakıyor net rakam verebilirmisiniz özellikle dizelini kullanan arkadaşlar yakıtı hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmi acaba?

http://www.temsa.com.tr/otomotiv/urunler.aspx?LNG=TR&uid=21&udt=Teknik

şehir içi 100 kmde 5.9 litre...

şehir dışı 100 kmde 3.9 litre...

bulunduğunuz şehre göre hesaplayınız...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.