Şimdi Ara

Mitsubishi Colt Takımı (<< Marjinal ama orijinal>>) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.954
Cevap
75
Favori
687.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TOLGA_39

Arkadaşlar bende colt 1.3 invite almayı düşünüyorum.2007 modelle 2008 arasında donanımsal bir fark varmıdır acaba?

bildiğimiz kadarı ile yok.

aynı jantlar, ve direksiyondan ses sistemi kumandası var sa şu an 0 km araçlarla farkı yoktur
  • Malumunuz Antalyalıyım ve Antalyada ikamet etmekteyim...Birileri DH forumlarını ziyaret etmiş ve ediyor olsa gerek ki Antalyada Colt sayısı her geçen gün gözle görülür artış gösteriyor...hem güzel hem de değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bacey

quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

bugun sabah trafiğinde(sabah 8 trafiği) Göztepe-Gebze (40 km ) gittim sonra da normal bir trafikte (öğleden sonra 3) geri döndüm.Toplam 80 km yol yaptım.Yakıt tüketim değeri 4.8lt.Pek mutlu oldum:)

herhangi br yanlışlık yok öyle değil mi...oranlarsak 100 kmde 6 litre...süper bir değer...mutlu olunmayacak gibi değil ki...maaşAllah...peki bunu nasıl başardınız Pascu Bey yani nelere dikkat ettiniz...

Hayır oranlamıcaksınız:)
    4.8lt/100 km yani.80 km yi yaklasıkı 4 litreyle geçtim.
    100 de 6 zaten normal colt her zaman o değerlere gidiyor.Bu sefer 5 in de altına düştüm 100 km de.
    Genel olarak da hızın 60-100 aralığındaydı.Sonuçta trafik:)

• quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Arkadaşlar bende colt 1.3 invite almayı düşünüyorum.2007 modelle 2008 arasında donanımsal bir fark varmıdır acaba?

aynı jantlar, ve direksiyondan ses sistemi kumandası var sa şu an 0 km araçlarla farkı yoktur

Tass 2007 ve 2008 arasında fark var.Jantlar,direksiyondan kumanda müzik sistemi fln vs 2008 de değişti.
    2008 ile 2009 arasında bir fark olmaması lazım.Sanırım yanlış olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

bugun sabah trafiğinde(sabah 8 trafiği) Göztepe-Gebze (40 km ) gittim sonra da normal bir trafikte (öğleden sonra 3) geri döndüm.Toplam 80 km yol yaptım.Yakıt tüketim değeri 4.8lt.Pek mutlu oldum:)

herhangi br yanlışlık yok öyle değil mi...oranlarsak 100 kmde 6 litre...süper bir değer...mutlu olunmayacak gibi değil ki...maaşAllah...peki bunu nasıl başardınız Pascu Bey yani nelere dikkat ettiniz...

100 de 6 zaten normal colt her zaman o değerlere gidiyor.Bu sefer 5 in de altına düştüm 100 km de.

fabrika verilerine göre AMT benzinli 100 kmde 7,3 litre harcıyor ve siz diyorsunuz ki 100 kmde 4,8 litre yaptım...gerçekten harika...ben yine sorayım bir yanlışlık yok değil mi...bu arada siz hala Colt"unuzun boya koruma sonrası fotoğrafını koymadınız...

o halde diğer Amt"ciler de kendi değerlerini yazsınlar ki Colt adaylarının yüzünde bir gülücük daha açsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 25 Eylül 2008; 12:25:08 >

• quote:

donanım farkını bilemiyorum ama jantlarının farklı olduğunu kesin olarak biliyorum...
  • Arkadaşlar bu forumda colt hakkında yazılanları okudukça çok heveslendim.Burdaki mitsubishi bayiinde 2007 model colt 1.3 invite düz vitesli modeli var.Araba hiç satılmamış.24000 ytl fiyat istiyorlar.Sizce bu kaçırılmıycak bir fırsatmıdır?Yorumlarınızı bekliyorum.Nelere dikkat etmem gerekir?Teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Tass 2007 ve 2008 arasında fark var.Jantlar,direksiyondan kumanda müzik sistemi fln vs 2008 de değişti.
    2008 ile 2009 arasında bir fark olmaması lazım.Sanırım yanlış olmuş.

yok ben yazmak istediğimi anlatamamışım; şu an sıfır km satılan araçlarla aynı jantları kullnıyorsa ve direksiyondan kumandası varsa diğer donanımlarda fark yoktur demek istemişim.

tekrar okuyun bu açıklamayla birlikte anlayacaksınız:) tamam biraz kötü bir cümle olmuş :)

ben bir kere 5.0 a inmiştim iş-ev arası 23 km lik parkurda ama ekonomi için sürdüm yani tın tın 80-90 arası.

ama genelde ortalama 7,5 çıkıyor.

şu an 2008 amt leri 26000 e bırakıyorlar (dı). hem amt hemde model yılı 1 yaş genç

colt alınacaksa amt alınmalı derim.

manuel ile çok farkı var.

hayırlı günler.

• quote:

Arkadaşlar bu forumda colt hakkında yazılanları okudukça çok heveslendim.Burdaki mitsubishi bayiinde 2007 model colt 1.3 invite düz vitesli modeli var.Araba hiç satılmamış.24000 ytl fiyat istiyorlar.Sizce bu kaçırılmıycak bir fırsatmıdır?Yorumlarınızı bekliyorum.Nelere dikkat etmem gerekir?Teşekkürler.

evet caramurat Bey"in iletişim bilgilerinden kendisine ulaşır 2008 model 0 km Colt"tan elinde var mı diye sorarsanız size yardımcı olacaktır...ben de bir Colt talibiyim ve bundan yaklaşık 15 gün kadar önce 2008 model 0 km mercan kırmızı otomatik (AMT) colt"u 26000 ytlye verecekti de ben parayı denkleştiremedim...acil Colt"a ihtiyacınız varsa ve bahsettiğim teklif halen geçerli ise acizane önerim o teklifi kaçırmayınız...Öte yandan arabaya acil ihtiyacınız yoksa kasım hattaa aralık ayını beklemeniz menfaatinize olabilir...ben şu anda mecburen böyle yapıyorum...hayırlısı...iyi çalışmalar...

• http://www.evo.co.uk/news/evonews/228276/mitsubishi_colt.html

ön düzenini bu hale getirseler bile güncel Colt"larınızdan vazgeçmez misiniz ?
  • quote:

http://www.evo.co.uk/news/evonews/228276/mitsubishi_colt.html

ön düzenini bu hale getirseler bile güncel Colt"larınızdan vazgeçmez misiniz ?

standart xenon farlı olacaksa ben düşünebilirim:)

bence eleştirmeden önce; donanım paketlerini ve fiyatını görmek lazım.

tabi birinci şart aynı motor ve şanjımanla gelmesi. belki kaldırılan 1.1 ve 1.5 motorlarda yeniden gelir.

hayırlı günler.

• bi forumda okudum (yabancı bir forum) yeni colt ekimdeki paris otomotiv fuarından sonra satılmaya başlanacakmış avrupada.

ben düşünmeye başladım belki yeni kasa colt bir kaç aya kadar türkiyeye de gelebilir.

zira coltun üretildiği tek fabrika var.

yani colt değişirseeski colt üreten yer olmadığı için mecbur yeni kasa gelecek.

sıfır km colt alacak arkadaşlar temsayı sağı solu arayıp bence emin olsunlar.

yada yeni kasayı beğenmedilerse acele etsinler yakında sıfır km yeni kasa kalmayabilir.

şayet kasa değişecekse büyük indirimler olacaktır eski kasa stoğunu bitirmek adına.

hayırlı günler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fabrika verilerine göre AMT benzinli 100 kmde 7,3 litre harcıyor ve siz diyorsunuz ki 100 kmde 4,8 litre yaptım...gerçekten harika...ben yine sorayım bir yanlışlık yok değil mi...bu arada siz hala Colt"unuzun boya koruma sonrası fotoğrafını koymadınız...

o halde diğer Amt"ciler de kendi değerlerini yazsınlar ki Colt adaylarının yüzünde bir gülücük daha açsın

yok bi yanlışlık:)100 de 4.8 lt.Bu da 3.21*4,8/100 dersek 15 ykr eder ki bu benzin fiyatlaqrında hiç fena değil
    Sanırım bakımdan sonra bu değerlere ulaştığımı da gözardı edemem..
    Foto olayı biraz zor bu aralar çünkü önemli işlerim var şu anda:)
    Bayram tatailinde bi yıkatalım zaten arkadaş gelcek colt'la istanbul ciriti atcaz:)

• Donaımları iyi olsa bari.Ciddi bir hayal kırıklığı bekliyor gibi geliyor bana.Hayırlısı bakalım:)
  • su anki colt eski lancere benziyor yeni colt da yeni lancere benziyecek bunda fazla şaşacak bişey yok.colt zaten bu kasadan önce hep lancerin hb modeliydi.
  • evet.colt eskiden c segmenti bir hb idi. merak eden arkadaslar hala yollarda görülen proton persona hb leri inceleyebilir. jetpanin protonlari birer lancer ve colt aslinda.hayirli günler.
  • kasa tamamen değiştiğinde colt şurdaki concept cx' benzeyebilir diye düşünüyorum.gerçi ordaki araca compakt suv diyorlar ama colt için benzer bir tasarım kullanılabilir.

http://www.seriouswheels.com/cars/2007/top-2007-Mitsubishi-Concept-cX.htm
  • quote:

bi forumda okudum (yabancı bir forum) yeni colt ekimdeki paris otomotiv fuarından sonra satılmaya başlanacakmış avrupada.

ben düşünmeye başladım belki yeni kasa colt bir kaç aya kadar türkiyeye de gelebilir.

zira coltun üretildiği tek fabrika var.

yani colt değişirseeski colt üreten yer olmadığı için mecbur yeni kasa gelecek.

sıfır km colt alacak arkadaşlar temsayı sağı solu arayıp bence emin olsunlar.

yada yeni kasayı beğenmedilerse acele etsinler yakında sıfır km yeni kasa kalmayabilir.

şayet kasa değişecekse büyük indirimler olacaktır eski kasa stoğunu bitirmek adına.

hayırlı günler.

2 gün önce beni biri aradı,tam yetişecekken kapattı telefonu ,yani görüşemedik ama numara sanırım Antalya temsaya ait...bir daha arar diye bekledim aramadı...bende de şu an itibari ile araç almak için gereken altyapı oluşmadığı için geri arama yapmadım...2 şey için aramış olabilirler: AMT test aracının geldiğini haber vermek ya da yeni bir fiyat teklifi vermek...Yeni fiyat teklifini vermelerindeki aciliyetin de 2 sebebi olabilir : bayram öncesi beni arabasız bırakmamak ya da Tassheloff Bey"in de belirttiği yeni kasa Colt"ların Türkiye"ye gelme tarihinin yakın olmasından kaynaklanan güncel kasa Colt"u ellerinden çıkarma çabası...neyse, Allahtan mani olmazsa bugün bir arayım da gelişmeleri sizinle paylaşırım...kişisel kanaatim ekim ayı çıkmadan yeni Colt"un akıbeti hakkında net bir bilgi edinemeyeceğimiz...buradan Murat Bey de bizi bu konuda aydınlatırsa seviniriz sanırım...iyi çalışmalar

• Antalya temsadan aradılar...ekim ayında fiyat değişebilir,aracı sipariş edelim mi diye aramışlar...iftar vaktiydi, yeni kasayı sormak aklıma gelmemiş...her neyse Bayramda Colt"umuz ile buluşmak nasip değilmiş demek ki,hayırlısı...Bu vesile ile arkadaşlarımıza uzuuun bayram tatilinde v sonrasında kazasız sürüşler...
  • Beyler ne oluyor bu colt a böyle 2 haftada 2. el %25- 30 prim yapar mı bir de kasa değişecek yakında. Alttaki ilana bakar mısınız anlayan varsa beni de aydınlatırsa sevinirim

http://www.sahibinden.com/daha_temiz_daha_hizli_daha_az_yakitWQQaXQQ10773918WQQpXQQdisplayitem
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.