Şimdi Ara

Mitsubishi Colt Takımı (<< Marjinal ama orijinal>>) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.954
Cevap
75
Favori
688.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: turizmpsikoloğu

son olarak... bu kırmızı koltuklar kafamı karıştırıyor yine... belki tass hocam yine açıklık getirir...

6 adet srs airbag ve o kayan araç ışığı bende var... jantlar, deri direksiyon simidi kumandalı... falan filan var.. ama benim koltuklar gri.. kırmızı değil... ilk sahibi alırken araç yeşil diye koltukları değiştirmiş olabilir mi... çünkü kılıf değil resmen koltuk... bu ilandaki araçta da dikkat ettim... kırmızı olan koltuk... kılıfı değil... koltuk yanı airbag plastiğine bakınca kılıf olmadığını anlıyorum sanki...

tüm 1,5 benzinli güvenlik paketlileri hep kırmızı koltuklu mudur sizce?....

hayır 2006 model 1.5 lerde mevcut gri koltuklu olanlardan.

hayırlı günler.
  • Arkadaslar asagıdaki plastik bölümün amacı nedir?
    neden cd playerin altına böyle birşey yapmayı düşünmüşler

Mitsubishi Colt Takımı (<< Marjinal ama orijinal>>)
  • Bir soru da benden:
    Boya koruma yaptırmak gerekiyor mu? Kaputa şeffaf film uygulanıyormuş ne dersiniz? Araçta karter koruma mevcut mu? Aslında o kadar hızlı karar verilip uygulandı ki, Colt'la test sürüşü bile yapmadım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: *ekim*

Bir soru da benden:
    Boya koruma yaptırmak gerekiyor mu? Kaputa şeffaf film uygulanıyormuş ne dersiniz? Araçta karter koruma mevcut mu? Aslında o kadar hızlı karar verilip uygulandı ki, Colt'la test sürüşü bile yapmadım :)

estetik kaygın varsa yaptır.. zaten 12 yıl paslanmazlık garantisi var.

karter koruması yok ama araç çok yüksek ben daha bir yere vurmayı başaramadım.

mt almışsınız. amt neden tercih etmediniz?

hayırlı günler.
  • Aslında bu kararımdaki etken arabam.com testindeki editörün yorumuydu. Geçmişte Opellerle haşır neşirdim. Opellerin yarı otomatiklerinin çok da iyi olmadığını bildiğimden dolayı yarı otomatikten uzak durdum.Bu nedenle somut bir dayanağım olmasa da MT'nin daha dayanıklı olabileceğini düşündüm.
  • quote:

Aslında bu kararımdaki etken arabam.com testindeki editörün yorumuydu. Geçmişte Opellerle haşır neşirdim. Opellerin yarı otomatiklerinin çok da iyi olmadığını bildiğimden dolayı yarı otomatikten uzak durdum.Bu nedenle somut bir dayanağım olmasa da MT'nin daha dayanıklı olabileceğini düşündüm.

keşke bizim görüşlerimizi dikkate alsaydınız arabayı hayatında sadece 30 dk kullanan bir editörünkünü değil.

neyse herhalde değiştirme şansınız yok sıkışık trafik te sorun değilse sizin için manuel vites te iyidir.

amt easytronik yada diğer yarı otomatiklerden çok daha başarılı ve neredeyse sıfır hata ile çalışıyor.

hayırlı olsun tekrardan.

( değiştirme şansınız var şse amt i bir kez daha düşünün derim)

hayırlı günler.

• quote:

Orjinalden alıntı: edebali33

tamda istediğim gibi olmuş teşekkürler arkadaşlar artık gönül rahatlığı ile araba bakınabilirm en azından satıcı arkadaşların yanlış bilgilendirmelerine ihtiyaç duymuyacam (kastım kötü niyetle değil çoğu kişi gerçekten arabasında ne olduğunu bilmiyor) neyse tekrardan teşekkürler.

siz de colt alında coltu tanıtırken bir kriter daha ekleyelim ;

"1.96 lık boyu olan arkadaşlarımız bile en rahat ettikleri araç olarak coltu gösteriyorlar "

hayırlı günler.
  • iyi geceler arkadaslar

yukarıda ss vermeye calıstım fakat forumda sorun var galiba

neden cd playerin altına kapalı plastik bölme nedir?

buradan bakabilrsiniz

http://img216.yukle.tc/image.php?id=5606MitsubishiColtCZT-08.JPG

bu arada colttaki amt şanzımana ithafen

coltta manuel şanzımanın kullanma keyfininde bir başka olacagını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mervegül -- 13 Ekim 2008; 21:24:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ Chery ]

iyi geceler arkadaslar

yukarıda ss vermeye calıstım fakat forumda sorun var galiba

neden cd playerin altına kapalı plastik bölme nedir?

buradan bakabilrsiniz

http://img216.yukle.tc/image.php?id=5606MitsubishiColtCZT-08.JPG

bu arada colttaki amt şanzımana ithafen

coltta manuel şanzımanın kullanma keyfininde bir başka olacagını düşünüyorum

2006 mayıs ayına kadar o bölme kapaklı geliyordu.

şimdilerde kapaksız geliyor.

içinde bir şey yok boş bölme ben kalem kağıt koyuyorum.

kapağı neden kaldırdılar bilinmiyor.

orası aslında 6 lı cd changer yuvası . ama taktıran görmedim daha.

hayırlı günler.

• Tassellhoff nedense alıntılayarak mesaj atamıyorum. Belki değiştirme şansı vardır ama hiç yarı otomatik viteslı araç kullanmadım. Aklımda hep ya tam otomatik ya da manuel almak vardı. Bu durum Colt'a özel bir durum değil. Tam otomatik olsaydı belki olurdu ama olmadığı için manuel aldım. Bu arada yeni konu başlatamıyorum. Yeni çıkan Colt'u web sayfasından az buçuk inceleyince bu fiyat seviyesinden hemen Colt'u almalıyım dedim. Yeni Colt'ta aracın görünen unsurlarında değişiklikler yapılmış malum köpekbalığı dizaynı etkisi olmuş, bir de hız sabitleyici, radyonun mp3 çalması gibi bazı özellikler eklenmiş. Açıkçası bunlar benim için pahalı olacak etiketi karşısında pek bir şey ifade etmiyor. Görünmeyen kısımda ise webden incelediğim kadarıyla pek bir fark yok. Bu arada bayide benim Colt'u da gördüm. Üzerindeki lastikler Bridgestone Turanza idi. Diğer Coltların birinde Yokohama bir diğerinde Kumho vardı. Turanza nedeniyle de ayrıca mutlu oldum.

• quote:

siz de colt alında coltu tanıtırken bir kriter daha ekleyelim ;

"1.96 lık boyu olan arkadaşlarımız bile en rahat ettikleri araç olarak coltu gösteriyorlar "

hayırlı günler.

tasshelhoff hocam nasipse en kısa sürede alacam ama işte ankarada bulunmuyorki uygun fiyata uygun birşeyler, varsa yoksa istanbul. istanbula gidipte eli boş dönmesi var tek korkum o onun dışında 1 aya almış olurum pek acelem yok nasıl olsa ehliyet daha gelmedi bu arada rahatlık demişken tahminimce 30 farklı model araba denedim ( hayatımda bu kadar pantolan denemedim heralde) benim bütçeme uygun içinde rahat edebildiğim modelleri sıralamak gerekirse colt, fusion, meriva, scenic, A160 ve birazda punto. bu arabalar için diğer şartlarımıda göz önüne alınca, (ki o şartlarım otamatik vites, ekonomik yakıt tüketimi, sorunsuzluk ve olabilrse az yıllık olması) tahmin ettiğiniz gibi birtek colt kalıyor geriye. artık bakalım şansım yaver giderse aranıza katılmaktan mutluluk duyacağım

bu arada hocam ben 207 ye sığdıysam colt a değil 1.96 2.56 bile sığar ilk denememde cidden haksızlık etmişim colt a ama işte ozmna kadar sürücü koltuğuna oturduğum tek araç Land Cruiser idi. ben ona bağlıyorum

• değiştirme şansın varsa hiç durma derim ben de. buradaki mt sahipleri de arada keşke amt alsaydık diye serzenişte bulunurlar.
    ya tam otomatik demişsin ya da manuel. amt bu ikisinin arası ama ikisinin de iyi taraflarını kendine almış bir sistem. tamam yokuşta kaydıran ve baskı balatalı bir otomatik vites ama:
    - otomatik vites hidrolik esaslara göre çalıştığı için daha fazla yakarlar.
    - manuel vites ise coltlarda 5 ileri iken amt şanzıman 6 ileri. bunun ve sizin vites değiştirmeye yerindiğiniz zamanlarada bile olması gereken vitese geçmesi sayesinde manuelden daha az yakar.
    - tamir masrafları geleneksel otomatikten ucuzdur.
    o bahsettiğiniz sitedeki yorumlar hemTassellhoff kardeşin dediği gibi 30 dk kullanmış birisinin fikirleri. hem aracı o zamanki fiyatı üzerinden yürütülmüş fikirler. en önemlisi ise amt şanzıman yazılım güncellemeleri sayesinde o bahsedilen yığılmalar filan tarih oldu. keşke diyecem ama...
    hayırlı olsun kazasız belasız günlerde inşallah.

quote:

Tassellhoff nedense alıntılayarak mesaj atamıyorum. Belki değiştirme şansı vardır ama hiç yarı otomatik viteslı araç kullanmadım. Aklımda hep ya tam otomatik ya da manuel almak vardı. Bu durum Colt'a özel bir durum değil. Tam otomatik olsaydı belki olurdu ama olmadığı için manuel aldım. Bu arada yeni konu başlatamıyorum. Yeni çıkan Colt'u web sayfasından az buçuk inceleyince bu fiyat seviyesinden hemen Colt'u almalıyım dedim. Yeni Colt'ta aracın görünen unsurlarında değişiklikler yapılmış malum köpekbalığı dizaynı etkisi olmuş, bir de hız sabitleyici, radyonun mp3 çalması gibi bazı özellikler eklenmiş. Açıkçası bunlar benim için pahalı olacak etiketi karşısında pek bir şey ifade etmiyor. Görünmeyen kısımda ise webden incelediğim kadarıyla pek bir fark yok. Bu arada bayide benim Colt'u da gördüm. Üzerindeki lastikler Bridgestone Turanza idi. Diğer Coltların birinde Yokohama bir diğerinde Kumho vardı. Turanza nedeniyle de ayrıca mutlu oldum.

• cherry...

o kapağa ben cd leri koyuyorum... ince cd kapakları var malum... 6-7 kadar cd alıyor orası kapağıyla birlikte...

tass hocam...

benim araç 15 haziran 2005 de trafiğe çıkmış ve 2005 model... koltukların değiştirilmiş olması muhtemel... eğer bütün 2005 ler kırmızı koltuklu ise... ama güvenlik paketli olduğu kesin... bunu da belirleyen o kayan araç ışığının açıklaması ve ön dikmeler, göğüsün her iki yanı ve koltuk yanlarındaki 6 srs airbag... olması gerek... eskisi kadar şüphe duymuyorum sayende... çok sağol...

eskiden doğan slx diye bir aracımız da olmuştu kısa bir süre... iki yıllık üni.de okurken bir arkadaşta da vardı... ve gelip benimkinin slx olmasığını.. sl olduğunu söylemişti... bunu da arka koltuk başlıklarından ve teybin olduğu yerden anlamıştı... moralim ne de çok bozulmuştu... yani o kadar çok art niyetli var ki satıcıların içinde... bazı galericiler de özellikle kandırmaya çalışıyor... sl i .. slx diye satmışlardı bize... benim aracın da herhangi bir yerinde güvenlik paketi yazmadığı için tereddüdüm olmuştu haliyle... çok sağol....

• Arkadaşlar, torpido gözü soğutmasını kullanıyor musunuz? Klimaya bağlı olarak mı çalışıyor eğer öyle ise kışın da ısıtıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turizmpsikoloğu

cherry...

o kapağa ben cd leri koyuyorum... ince cd kapakları var malum... 6-7 kadar cd alıyor orası kapağıyla birlikte...

tass hocam...

benim araç 15 haziran 2005 de trafiğe çıkmış ve 2005 model... koltukların değiştirilmiş olması muhtemel... eğer bütün 2005 ler kırmızı koltuklu ise... ama güvenlik paketli olduğu kesin... bunu da belirleyen o kayan araç ışığının açıklaması ve ön dikmeler, göğüsün her iki yanı ve koltuk yanlarındaki 6 srs airbag... olması gerek... eskisi kadar şüphe duymuyorum sayende... çok sağol...

eskiden doğan slx diye bir aracımız da olmuştu kısa bir süre... iki yıllık üni.de okurken bir arkadaşta da vardı... ve gelip benimkinin slx olmasığını.. sl olduğunu söylemişti... bunu da arka koltuk başlıklarından ve teybin olduğu yerden anlamıştı... moralim ne de çok bozulmuştu... yani o kadar çok art niyetli var ki satıcıların içinde... bazı galericiler de özellikle kandırmaya çalışıyor... sl i .. slx diye satmışlardı bize... benim aracın da herhangi bir yerinde güvenlik paketi yazmadığı için tereddüdüm olmuştu haliyle... çok sağol....

rica ederim. turizm arkadaşım. güle güle kullan nadide coltlar içinde daha nadide bir coltun var.

ekim arkadaşım torpido soğutusu nun üsünde bir hava kanalı var açılıp kapatılabiliyor. ama kısa mesafeli yolculuklarda faydası olacağını sanmıyorum ( 30 dk -1 saat gibi yolculuklarda) içine 1.5 litre su şişesini alabiliyor. dediğin gibi klimayı sıcağa ayarlarsan ısıtırda. ama evlerdeki gibi bir buzdolabı performansı elbette yok. ben onu yedek su için kullnıyorum hangi arabada 1.5 litre suyu koyacak yer varki? bir kaç arabada mevcut sadece.

hayırlı günler.

• @edebali33

sizin için Ankarada değerlendirilebilir bir seçenek....

http://www.sahibinden.com/bayandan_2008_otomatik_temiz_arabaWQQaXQQ10704455WQQpXQQdisplayitem

sanırım bu araç 2008 çıkışlı 2007 model versiyonu çünkü 2008in jantları daha farklı...üstadlarım yanlışım varsa düzeltiniz...
  • saolasın bacey
  • quote:

Orjinalden alıntı: edebali33

saolasın bacey

http://www.sahibinden.com/cok_cok_acilWQQaXQQ10604753WQQpXQQdisplayitem

özellikleri yazıldığı gibiyse yani ESP ASR varsa 6 havayastığı da vardır...aracın manuel olması sorun değilse değerlendirilebilir kanımca...
  • ne yazıkki o biraz sorun işte hem otamatiğin rahatlığı varken manuelle işim olmaz tembel adamım hem de dizimde biraz sorun var çapraz bağ yırtığı ve menüsküs gibi öyle olunca uzun süre manuel araba kullanamıyorum. genede çok sağolasın
  • üstadlar,

2. el piyasasında cz3ün metalik gri renklerini görmek mümkün ancak temsanın sitesinde sadece 2 renge yer verilmiş....

http://www.temsa.com.tr/otomotiv/urunler.aspx?LNG=TR&uid=138&udt=Renkler

bu 0 kmlerde kırmızı ve siyahtan başka seçeneğin artık olmadığı anlamına mı geliyor ?

iyi çalışmalar...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.