Şimdi Ara

Mitsubishi Electra Krigamine Zen Klima Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mitsubishi Electra Krigamine Zen 14000 Btu klima aldım. Klimanın takıldığı oda 25 mt2. Ilk aldığımızda 1. fan seviyesinde 25 derecede evdekiler ben hariç üşüyordu. 40 gün geçti, evi bir türlü ilk gün gibi soğutmuyor. 16 derecede bile uzun süre calistirdim, 5. Seviye fan hızında vantilatör gibi üflemeden başka birşey yapmıyor. Servisi cagirdim ancak sizlerden bilgi almak istiyorum. 

Servis normal havalar sıcak diyerek telefonda geçiştirdi. Ee zaten sıcak hava için aldık, işyerinde, akrabalarda buz gibi üfleme yapiyor. Sizce problem varmıdır varsa ne olabilir? Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de aynı cihaz var 4 sene oldu antalyada. 28 derecede Üşütüyor. Isıtma da aynı şekilde. Mutlaka bir sıkıntısı vardır bence.

• AhmetYOL kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam, ısrarla telefonda bir sıkıntı yok diyorlar.

• mya1903 M kullanıcısına yanıt
    Telefon üzerinden herhangi bir sıkıntı olup olmadığını nasıl anladılar acaba.
  • Kumanda üzerindeki simgelerde soğutma modunda mı? Misafirliğe gittiğim evde 18C ayarlı fakat soğutmuyordu. Kumandasına baktığımda soğutma modu diye otomatik moda almışlar. Soğutma moduna alınca serinletmeye başladı. Kontrol edin.
  • hackintosh H kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle soğutma modunda. Bugün gelecekler insAllah. Umarım ciddi bir şekilde kontrol ederler. Gelen yorumlar ve mesajlar sonrasında kesin bir problem olduğu aşikar.

• unreleased kullanıcısına yanıt
    Hocam arıyorum diyorum ki 18 derece 5. Fan seviyesinde hafif serin üflüyor. Cevap ise kesinlikle o seviyede calistirmayin 23 derecede sabit çalışsın verimli olacaktır diyor. Tekrar yaparak arıyorum yine aynı diye, beyfendi havalar sıcak o yüzden verim alamıyorsunuz diyor. Diyorum ki hanımefendi biz klimayı serinlemek için aldık, utu yapmak için almadık sıcak havada soğutmadı gerekmiyor mu diyorum. O zaman bir servis görsün diyor. Boşuna zaman kaybediyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bu sıcaklarda ME'nin üst seviye klimalarından biri olan Kirigamine Zen soğutmayacak da ben mi soğutacağım? Şaka bir yana, müşteri hizmetleri genel olarak temel sorulara cevap vermekle yükümlüdürler bu yüzden bizim muhatabımız yetkili servis olmalı.

Kesin konuşmak için emiş ve üfleme derecelerini bilmemiz gerek ancak bu denli performans düşüşü olduysa sistemde gaz yok/dolaşmıyor gibi geldi bana.
  • Hocam MT aramadım direk takan şirketle irtibat halindeyim aynı zamanda yetkili servis. Bugün geleceklerdi yine ektiler. Bugün 8. gün bitti acaba ne gibi yaptirimim olabilir.

Direkt ME Türkiye'yi arayarak servis kaydı oluşturun ve bu kadar gündür oyalandığınızı da bildirin. Çok kısa süre içinde servis gelecektir.

• Hocam geldiler, gaz da azalma olmuş. Rekorların bağlantılarını yenilediler. Şuan hiçbir problem yok. Ilginiz için teşekkür ederim.

Geçmiş olsun. Bir daha servis yüzü görmemenizi dilerim.

• Biraz gecikmeli oldu ama, temeniniz icin teşekkür ederim.

• Simdi sorun tek bir sebepten olamayagindan bir sey soylemek zor

Klima gazi kacmis olabilir, komprasorde bir problem olabilir

En iyisi ekip cagirin baksinlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.