Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer 1.6 SL mi ? Yoksa Marea 1.6 Exclusive mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
8.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ön takım meselesi sanırım kronik bir sorun sık arıza veriyor galiba ve sağlam olsa da ses yapıyor
    quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

marea kullanan tavsiye eden arkadaşlar bia ara bende niyetlendim bu araca şöyle yorumlar okudum devir saatinde dalgalanmalar ve ön takımlardan gelen sesler.
    4-5 yasındaki marealarda varmı bu sorun

şuan marea kullanıyorum araç 2004 model rot başları arızalı dedi usta aracın ön takımından ses geliyor bunun nedeni rot başları dedi..

ben olsam o fiyata ikisinide almazdım ayrıca marea çok yakar parçasıda öyle ucuz denilecek gibi değil..
  • bilmiyorum kronik olup olmadığını :)

lancerlarında içi geniş sanırım kullanan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

supremum hocam sanırım aracın camını kastediyor arkadaş hb gibi derken..

Görüş meselesi saygı duyarım arkadaşa ancak ben arka camın çok dik olduğunu düşünmüyorum.

Açıkçası Lancer modellerinde kronik sorun duymadım. Ciddi problemler yaşayanlarada denk gelmedim.
    2004-2005 modeller piyasaya ilk girdiği modeller. 2006'dan sonra makyajla birlikte iç mekanda da ufak tefek değişiklikler yapıldı. Gösterge paneli değişti beyaz tabanlı oldu, Outlander'ın tam otomatik klima kumandaları kullanılmaya başladı, koltuk döşemeleri değiştirildi, donanımla ilgili ufak tefek değişiklikler oldu...
    Japon araçlarında eleştirilen ses yalıtımı konusunda iyidir. Tam bağımsız süspansiyonlarla yol tutuş sınıf standartlarını çok rahat karşılar, 4 tekerlek disk frendir. 4 sürücü tarafından tek dokunuşla kapanabilen otomatiktir...
    Ş.arası 645 km sonucunda depo doldur boşalt tekrar doldur yöntemi ile 5.2 litre tüketim ölçtüğüm olmuştur. Motor LPG ile uyumludur. Sorunsuz kullanan kullanıcılar vardır.
    İç mekan oldukça geniştir. Arka tarafta diz mesafesi gerçekten iddialıdır.

Aynı fiyatlara 10-12 yaş arası Civic, 10-15 yaş arası Corolla, 10-12 yaş arası Focus modellerinin yüksek kmli olanları tercih edilebilir.
    Ekstra soru olursa cevaplayabilirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: voltura

Lancer dururken mareaya binilmez..!

diyosun.marea çok yakar ama hakkını verir çok kaçar.performansı süper atak bir araçtır.
  • şu bi gerçek ki ikiside tutulmayan araçlar. daha donanımlı daha performanslı marea dururken neden lancer alayım biri izah etsin! ayrıca marea çok yakıyor denilmiş ama ikisinin arasında çok az bi fark var yakıtta. ayrıca lancer e bişey olduğunda parça mı bekleyeceğiz??
  • marea ayrıca konfor bakımındanda iyidir.liberty vip leri 120 numara araç
  • niye kafayı taktınız illaki marea veya lancer diye. o fiyat aralığında bir sürü araç var. illa ikisi olacaksa zaten birine gönlünüz daha yatkın demektir veya hiç bir şey bilemedin yazı tura at hangisi gelirse yüzde 50 ihtimal var zaten
  • Lancer'ın standart donanımı var.Başta böyLe kazanıyor.Şahsen yakıtını tam biLmiyorum ama Lancer varken Marea'ya bakıLmaz bile ! Bir de Lancer'ın daha az km'lisini bulursanız daha iyi olur
  • lancer derim performans olarak olmasa bile konfor açısından mareadan daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAT1988

şu bi gerçek ki ikiside tutulmayan araçlar. daha donanımlı daha performanslı marea dururken neden lancer alayım biri izah etsin! ayrıca marea çok yakıyor denilmiş ama ikisinin arasında çok az bi fark var yakıtta. ayrıca lancer e bişey olduğunda parça mı bekleyeceğiz??

İkisininde alıcı kitlesi var. Sadece alınıp satılan veya piyasa tarafından doğru tanınan araçlar değiller. Öyle olsalar aynı fiyata 5-6 yaşındaki nispeten düşük kmli araçlar değil Focus, Corolla, Civic gibi 10-12 yaş arası yüksek kmli araçlardan olurlardı.
    Lancer 5000 devirde 98HP güç 4000 devirde 150NM tork üretiyor. Marea 5750 devirde 103HP güç 4000devirde 145Nm tork üretiyor. Bu verilere göre ikisi arasında performans farkı vardır bile denilemez. Donanım konusuda aynı şekildedir. İkiside donanım konusunda birbirlerine üstünlük sağlamakta zorlanırlar.
    Lancer'da parça bekleme gibi bir durum yok.

• ikisine o paraya alınabilecek donanımlı araçlardan.
    bana lancer daha güvenli geliyor. ama mareada konforlu diyorlar. mareanın ön tarafını beğenmiyorum sadece farları gıcık bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

şu bi gerçek ki ikiside tutulmayan araçlar. daha donanımlı daha performanslı marea dururken neden lancer alayım biri izah etsin! ayrıca marea çok yakıyor denilmiş ama ikisinin arasında çok az bi fark var yakıtta. ayrıca lancer e bişey olduğunda parça mı bekleyeceğiz??

İkisininde alıcı kitlesi var. Sadece alınıp satılan veya piyasa tarafından doğru tanınan araçlar değiller. Öyle olsalar aynı fiyata 5-6 yaşındaki nispeten düşük kmli araçlar değil Focus, Corolla, Civic gibi 10-12 yaş arası yüksek kmli araçlardan olurlardı.
    Lancer 5000 devirde 98HP güç 4000 devirde 150NM tork üretiyor. Marea 5750 devirde 103HP güç 4000devirde 145Nm tork üretiyor. Bu verilere göre ikisi arasında performans farkı vardır bile denilemez. Donanım konusuda aynı şekildedir. İkiside donanım konusunda birbirlerine üstünlük sağlamakta zorlanırlar.

5hp kağıt üzerindeki gibi durmaz yolda
    aracın süspansiyonu, aktarması, motor teknolojisi vb daha birçok etken var performansta. 2 aracı kapışırken hiç görmedim ama mareanın üstün olduğunu düşünüyorum. ayrıca mitsubishinin parçasını heryerde bulamayız bu bi gerçek kimseyi yanıltmayalım

• Değerli fikirleriniz için çok tşkler arkadaşlar arkadaşım ve aileside kararsız durumda dün"MEGANE 1"buldular çok beğeniyorlar fakat model 2002 den yukarısına güçleri yetmiyor bide sagdan soldan 2.eli olan araba al falan diyorlar bakalım ne olacak merakla bekliyorum bende ama araştırmalarımız devam ediyor HONDA CİVİC 1998 bulunabiliyor o fiyata model olarak düşük oluyor yani bilmiyorum neye karar verecekler..
  • arka camın iniş açısını demek istedim yeni kasa birazdaha iyi ama bana göre yeterli değil,124 hacı muratlar gibi
     Mitsubishi Lancer 1.6 SL mi ? Yoksa Marea 1.6 Exclusive mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 5 Mart 2011; 18:03:22 >
  • eski kasanın arka camı çok dik
     Mitsubishi Lancer 1.6 SL mi ? Yoksa Marea 1.6 Exclusive mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 5 Mart 2011; 18:06:04 >
  • Porshe sandın galiba sen lancer i parça bekleme falan.....
    Ayrıca birçok taksi arak gördüm.
    Parçası pahalı ve bulunamayan olsa, yakıtı uygun olmasa tercih ederlermiydi acaba takside kullanmayı?
    quote:

• arkadaşlar o fiyata daha farklı araçlar bulunabilir..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

5hp kağıt üzerindeki gibi durmaz yolda
    aracın süspansiyonu, aktarması, motor teknolojisi vb daha birçok etken var performansta. 2 aracı kapışırken hiç görmedim ama mareanın üstün olduğunu düşünüyorum. ayrıca mitsubishinin parçasını heryerde bulamayız bu bi gerçek kimseyi yanıltmayalım

yukarda somet in paylaştığı lancer'ı 10 yıl kullandık,şuan amcamda 400 bin kmde.parça problemi hiç yok buna emin ol.2004 modelinin olacağını sanmıyorum.bildiğim bi lancer vardı 100 bini devirmiş kaputu açılmamış.marea çok kullandım konfor olarak lancer dan kesinlikle iyidir ancak diğer her açıdan lancer derim

• köpekbalığı diye tabir edilen mitsubishi lancer,italyan aygırı mareadan daha kemikli,güvenli,sorunsuz arabadır.eğer uzun yıllar kullanacaksan köpekbalığı lancer al derim.2.el önemli dersen marea derim.ayrıca tam kriter olmasada bir fikir verebilir babında şikayet var com a bak.mareadan şikayet daha fazla.ayrıca mitsubishi ve fiat servisine ugra en çok hangisi kalabalık anlarsın.marea kötü araba değildir,iyidir.ancak lancer mükemmeldir.arabadan anlayan bilir.
  • köpek balığı olsaydı durma al derdim zaten köpekbalığının rakibide marea değildir..

dediğim gibi daha farklı araçlara yönelin biraz eski olsun varsın ;)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.