Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer 1.6 SL mi ? Yoksa Marea 1.6 Exclusive mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
8.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle mrblar diler değerli fikirleriniz için şimdiden tşk ederim. Arkadaşlar çok sevdiğim bir arkadaşım fiyatı 14-16 bin civarında olmak kaydıyla konforlu,ekonomik,lpgli,fuel donanımlı,yıl olarakda fazla eskimemiş km'si az güzel bir araç almak istiyorlar fakat seçenekler çok az ve sınırlı şu an kafalarında 2 araç üzerinde yoğunlaşma var 2 aracında 2.elinin iyi olmadığını biliyoruz ama donanım olarak iki aracında çok güzel olduğunu biliyoruz şu an almayı düşündükleri 2004 model lancer ve 2004 model marea var ikiside en fuel paketli donanımlara sahip fiyatlarda yakın birbirlerine sizce tercih hangisinden yana kullanılmalı..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabastian34 -- 3 Mart 2011; 1:30:28 >

• Bu iki araba seçimi için bana yardımcı olacak kıyaslıcak bilgisi olanlar yok mu arkadaşlar..?Çelişki içindeyiz şu an yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacımız var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabastian34

Bu iki araba seçimi için bana yardımcı olacak kıyaslıcak bilgisi olanlar yok mu arkadaşlar..?Çelişki içindeyiz şu an yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacımız var..
    Lancer dururken mareaya binilmez..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Lancer dururken mareaya binilmez..!

Alıntıları Göster
    Hangi yönlerden mesala neden lancer neden marea değil 2 tane 2004 modelle görüşme aşamasındayız şu an marea 16.850 lancer 15.750 demiş tabi pazarlık payı var sanırım düz hesap olacak..
  • quote:

Hangi yönlerden mesala neden lancer neden marea değil 2 tane 2004 modelle görüşme aşamasındayız şu an marea 16.850 lancer 15.750 demiş tabi pazarlık payı var sanırım düz hesap olacak..

Alıntıları Göster
    Şu an LANCER 124.000 de MAREA 88.000 de ikiside LPG li..Karar aşamasındalar..
  • quote:

Şu an LANCER 124.000 de MAREA 88.000 de ikiside LPG li..Karar aşamasındalar..

Alıntıları Göster
    Mareanın çok yaktığını biliyorum resmen içer yakıtı.
    Lancer görüntü olarak çok beyendiğim bir araçtır.
    ve sorunsuz japon arabasıdır.
    mareaya göre hantal olmayıp yakıt konusunda cimridir.
    mareaye göre parçaları daha ucuzdur.
    Tüm gözleri üzerine çeker..
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltura

kulaktan dolma bilgilerle insanları yanıltmayalım, belli ki hiç mareaya binmemişsin!
    -marea lpg ile km de 200-220 lira yakıyor
    -marea eski lancerdan çok daha estetiktir (göreceli olmakla beraber çoğu kişi aynı şeyi düşünür)
    -2003 marea aracımı 3 yıldır kullanıyorum maşallah önemli bir sorunu olmadı (şu marka sorunlu şu marka sorunsuz diye bişey yoktur, bakımlı araba vardır, bakımsız araba vardır)
    -marea tüm 1.6 araçlar (yeni modeller hariç) nekadar gidiyorsa en az onlar kadar iyi gider (otobanda lpg ile 200 gördüm) lancer 1.5 moturdur ayrıca
    -lancerın parça fiyatlarını bilmiyorum ama marea yerli üretimdir fiyatları bilindiğinin aksine makuldür.
    -lancerın eski kasası nasıl tüm gözleri üzerine çekecek orasını hiç bilmiyorum gerçekten, bence eski kore arabalarına benziyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: levogrande

quote:

kulaktan dolma bilgilerle insanları yanıltmayalım, belli ki hiç mareaya binmemişsin!
    -marea eski lancerdan çok daha estetiktir (göreceli olmakla beraber çoğu kişi aynı şeyi düşünür)
    -2003 marea aracımı 3 yıldır kullanıyorum maşallah önemli bir sorunu olmadı (şu marka sorunlu şu marka sorunsuz diye bişey yoktur, bakımlı araba vardır, bakımsız araba vardır)
    -marea tüm 1.6 araçlar (yeni modeller hariç) nekadar gidiyorsa en az onlar kadar iyi gider (otobanda lpg ile 200 gördüm) lancer 1.5 moturdur ayrıca
    -lancerın parça fiyatlarını bilmiyorum ama marea yerli üretimdir fiyatları bilindiğinin aksine makuldür.
    -lancerın eski kasası nasıl tüm gözleri üzerine çekecek orasını hiç bilmiyorum gerçekten, bence eski kore arabalarına benziyor...

Alıntıları Göster
    Aynı ikilemi yaşamış biri olarak servis, yedek parça, konfor, iç hacim genişliği gibi hususlarda Marea daha ağır basmış olup, Marea tercihinde bulunulmuştur ...

• Evo ya benzeyen bir araç nasıl olurda gösterişli olmaz ?
    sizin o uzun sivri burunlu kocaman kasalı aracınızmı yoksa daha gösterişli?
    Merak etmeyin 3.5 yıl marea 1 yıl kadarda lancer kullandım,
    şu an megane 2 kullanıyorum..
    quote:

quote:

• quote:

Evo ya benzeyen bir araç nasıl olurda gösterişli olmaz ?
    sizin o uzun sivri burunlu kocaman kasalı aracınızmı yoksa daha gösterişli?
    Merak etmeyin 3.5 yıl marea 1 yıl kadarda lancer kullandım,
    şu an megane 2 kullanıyorum..
    quote:

quote:

Alıntıları Göster
    o yüzden heralde mareayı 3.5 yıl, lancerı 1 yıl kullandın...
    hangisinin burnu daha uzun dikkat...

• Takside kullandım. o yüzden öyle.
    mareayla dönerken uzanıp önüne bakıyordum ve kasa yapısı olarak geniş bir araba.. fakat lancermi mareamı sorusuna ben lancer diyorum.
    herkezin zevki başkadır.
    quote:

• quote:

Takside kullandım. o yüzden öyle.
    mareayla dönerken uzanıp önüne bakıyordum ve kasa yapısı olarak geniş bir araba.. fakat lancermi mareamı sorusuna ben lancer diyorum.
    herkezin zevki başkadır.
    quote:

Alıntıları Göster
    marea kullanıcısıyım 1,9 JTD aracımdan gayet memnunum fakat parçalarının ucuz olduğunu söyleyemem bnm aracım italyan full araç geçenlerde gaz kelebeği sensörü (potensiyemetre) arıza verdi sıfırına servis 1500lira dedi 2.elde bulamadım aramadığım yer kalmadı ama yinede eski kasa lancer'e bineceğime mareama binmeye devam ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: çoksakatvar

marea kullanıcısıyım 1,9 JTD aracımdan gayet memnunum fakat parçalarının ucuz olduğunu söyleyemem bnm aracım italyan full araç geçenlerde gaz kelebeği sensörü (potensiyemetre) arıza verdi sıfırına servis 1500lira dedi 2.elde bulamadım aramadığım yer kalmadı ama yinede eski kasa lancer'e bineceğime mareama binmeye devam ederim.

Alıntıları Göster
    KESİNLİKLE MAREA marea bu fiyatlara alınabilecek piyasadaki en iyi arabadır. 2. kasa marealar yerli üretimdir bu yüzden parçaları pek pahalı değildir ve çok falan yakmazlar. eski kasa marealar biraz fazla yaktığı için adı çıktı marea çok yakar diye ama yerli üretimlerin yakıtı düşük. görünüş göreceli bi kavram tabi ama bence marea çok daha önde lancer den

• quote:

Orijinalden alıntı: MAT1988

KESİNLİKLE MAREA marea bu fiyatlara alınabilecek piyasadaki en iyi arabadır. 2. kasa marealar yerli üretimdir bu yüzden parçaları pek pahalı değildir ve çok falan yakmazlar. eski kasa marealar biraz fazla yaktığı için adı çıktı marea çok yakar diye ama yerli üretimlerin yakıtı düşük. görünüş göreceli bi kavram tabi ama bence marea çok daha önde lancer den

Alıntıları Göster
    marea da kesinlikle eski kasa alma hem cok yakıo yeni kasaya oranla hem de parçaları pahalı
    mitsubishininde kaporta parçaları çok para tutar mesela carisma nın kaputu ile ön iki far parasının 3 katına yeni carisma alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_mrh

marea da kesinlikle eski kasa alma hem cok yakıo yeni kasaya oranla hem de parçaları pahalı
    mitsubishininde kaporta parçaları çok para tutar mesela carisma nın kaputu ile ön iki far parasının 3 katına yeni carisma alırsın

Alıntıları Göster
    lancerin aski kaslarıda dahil buna,en beğenmediğim yönü çok dik bişekilde inen arka camı hb araba gibi adam biraz yatık pozisyonda yapar ama nerdeee eskide öyle yenide öyle ben japonum diye bağırıyo resmen , marea ya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

lancerin aski kaslarıda dahil buna,en beğenmediğim yönü çok dik bişekilde inen arka camı hb araba gibi adam biraz yatık pozisyonda yapar ama nerdeee eskide öyle yenide öyle ben japonum diye bağırıyo resmen , marea ya devam

Alıntıları Göster
    marea kullanan tavsiye eden arkadaşlar bia ara bende niyetlendim bu araca şöyle yorumlar okudum devir saatinde dalgalanmalar ve ön takımlardan gelen sesler.
    4-5 yasındaki marealarda varmı bu sorun

• ben tercihimi lancer'dan yana kullanirdim...
  • Yedek parça sitelerinden kontrol edilirse Lancer'ın kaputu, çamurluğu, farı Marea'dan pahalı değildir. Aşağı yukarı parça fiyatları aynı kimi parçalarda Marea avantajlı kimilerinde Lancer ama fark atla deve değil.

quote:

Ne demek istediğinizi pek anlayamadım.
    Bu kasa mı HB gibi duruyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Yedek parça sitelerinden kontrol edilirse Lancer'ın kaputu, çamurluğu, farı Marea'dan pahalı değildir. Aşağı yukarı parça fiyatları aynı kimi parçalarda Marea avantajlı kimilerinde Lancer ama fark atla deve değil.

quote:

Ne demek istediğinizi pek anlayamadım.
    Bu kasa mı HB gibi duruyor?

Alıntıları Göster
    supremum hocam sanırım aracın camını kastediyor arkadaş hb gibi derken..

• quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

marea kullanan tavsiye eden arkadaşlar bia ara bende niyetlendim bu araca şöyle yorumlar okudum devir saatinde dalgalanmalar ve ön takımlardan gelen sesler.
    4-5 yasındaki marealarda varmı bu sorun

şuan marea kullanıyorum araç 2004 model rot başları arızalı dedi usta aracın ön takımından ses geliyor bunun nedeni rot başları dedi..

ben olsam o fiyata ikisinide almazdım ayrıca marea çok yakar parçasıda öyle ucuz denilecek gibi değil..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.