Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer 1.6 SL mi ? Yoksa Marea 1.6 Exclusive mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
8.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende marea almasaydım accent admire alırdım. aynı donanıma sahip ve sadec 1 yıl daha yaşlı ve 29 000 km daha fazla yol yapmış bir araba aldım. Ama 2 700 TL daha ucuza ;)
  • Lancer daha iyi sonuçta sağlamlık faktörü önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabastian34

Arkadaşlar değerli bilgileriniz için tekrardan tşklerimi sunuyorum.Arkadaşımgil kararını verip dün '22/03/2011 Salı' itibariyle 16.900 TL vererek 2005 Model Gri Hyundaı Accent'in en fuel donanımlı olanını aldılar.Araç 44.000 Km'de BENZİN+SIRALI SİSTEM mevcut boyasız-darbesiz temiz bir araç bizede hayırlı olsun demekten başka bişey kalmıyor...

Doğru yolu Bulmuşsunuz.Tebrikler

Drive your way
  • arkadaş bende 2004 model 54.000 km de garaj arabası fazla sigara içilmemiş temiz bir lancer var.aracımı sıfır almıştım.7 yıldır kullanıyorum sağlam bir araba.tabi daha kilometresi düşük bir araba.ama şimdiye kadar bir sorun çıkaramdı ama 80.000 ni falan geçince belli olur araba .ama ben 80.000 ne gelesiye ne yıllar geçer.arabamın sıfını 33.000 YTL 'ye aldım.bence( LANCERİ AL ) lancerin 1.6 motora göre yakıt tüketimi çok iyi.inanmayacaksınız aynı bir dizel araba gibi.performan sı iyi çekiş gücü güzel raha t bir araba marea yı bilemem ama dediğinize göre çok yakıyor belli meranın parçası pahalı olsada lancerin de parçası pahalı arabamın fotosunu koydum .güvenlik olarak lancer çok iyi EBD +ABS ÇİFT HAVA YASTIKLARI 100 KİLOMETREDE 40 METREDE
    SİS FARLARI PARK SANSÖRÜ RADYO-CD ÇALAR HİDROLİK DİREKSİYON YÜKSEKLİK AYARLI DİREKSİYON ELEKTRİLİ CAM ÖN ELEKTRİKLİ ARKA CAM İÇDEN AÇILABİLEN BAGAJ DAHA ONLARCA ÖZELLİK O LANCER 100.000 GEÇMİŞ 15.750 TL EDİYORSA BENİMKİ 18.000 TL DEN AŞŞA ETMEZ AYRICA BENİM ARACIMIN MÜŞTERİSİ ÇOK ..AMA YİNEDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM

MİTSUBİSHİ LANCER 2004 1.6 SL M/T

• İŞTE BENİM ASLAN
  • İŞTE ASLANIM 1.6 SL M/T

Mitsubishi Lancer 1.6 SL mi ? Yoksa Marea 1.6 Exclusive mi ?
  • bu araçları inceliyorum uzun süredir ve 11 yıldır corolla kullanıyorum sorunsuz şekilde 86000kmde. ama aradığım 2007 model 19-20bin tl civarı bu kasa lancerlar. beni en çok çeken tarafları ise yine kendi aracım gib japon sorunsuzluğu ve bu aracın geniş diz mesafesi. corollamda şikayetçi olduğum tek nokta bu. araç hakkında detaylı bilgi almak isterim açıkçası. bazen uygun lancer ilanları görüyorum fakat taksi çıkması olması ihtimali beni düşündürüyor. araç hakkında daha araştırmak öğrenmek stediğim şeyler var. pm den ulaşırsanız deneyimlerinizden faydalanmak isterim.
    bu arada çok temiz ve dri görünüyor gerçekten.
  • kardeş 2007 model 19.000 tl de biraz zor bulursuuzn ama 2006 modellerde 18.000 tl ye bile bulabilirsin ama kilometresi falan çok olur sert kulanılmıştır 2007 model lancerler 20.000 tl den 21.000 tl den başlıyor 23.000 tl ye kadar çıkyıor ..2004 modellerden 15.000 tl den falan başlıyor 18.000 19.000 tl ye kadar çıkıyor.
  • pm den ulaştım. dönüşünüz için teşekkürler ordan yazarım merak ettiklerimi.
  • ayrıca lancerler arza yapmaz çekiş gücü iyidir performansı iyidir içide geniştir uzun yola falan gitseniz bile insan rahat oluyor kuşkulanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendikendine

pm den ulaştım. dönüşünüz için teşekkürler ordan yazarım merak ettiklerimi.

kardeş 1.6 motora göre yakıt tüketimi çok iyi 98 beygir ama 130 beygir gibi yolda focusu lineyı fala kaç kere tokatladım kusura bakma lancer belki sei arabanı bile geçer ...parçası pahalıdır bulunur ama pahalıdır ..önemli değil soru sorman ..içi geniştir rahat bir yolculuk yapılıyor.performansı güzel kalkışlarda atik 11 saniyede 100 kilometreye çıkabilirsin ian corooladan bile hzılıdıe lancer hiç şüpen olmasın..tabi fiyatıda uygun 2004 lerden 15 bine var 17 bine var 18 bine 19 bine var 2007 lerden 20 bine var 21 bine var 23 bine var lancerin fiyatları karşık ama 15.000 22.000 bin arasında değişiyor...ALLAH HERKESİ KAZASIZ BELASIZ ARACINA BİNDİRSİN

• ok kardeş anladım çok teşekkürler yorumların için.
  • quote:

ok kardeş anladım çok teşekkürler yorumların için.

bişey değil kardeşim daha başka soruların varsada sorabilirsin
  • bir kez bindim lancer triptoniğine motor gürültüsü benim aracım daha iyi gibiydi eşit te denebilir. fakat aracımda olmasını istemediğim tüm japon otomobillerinin klasik hastalığı olan yol lastik sesi. otobanda falan hiç sıkıntı yaratmıyorda mıcır asfaltta özellikle 110 km hızlarda baya hissediliyor lastik yol sesi. acaba lancer bu konuda nasıl bu hastalık benim aracımdan kullandınızmı bilmiyorum 2001 corolla ona göre lastik sesini değerlendirebilirmisiniz. özellikle şehirler arası mıcırlı asfaltta. ben bindiğimde hep şehir içi idi 10- 15 km kadar br tanıdığın aracına binmiştim. oda sattı ve 308 e geçmişti uzun süredirde göremyorum kendisini.
  • quote:

bir kez bindim lancer triptoniğine motor gürültüsü benim aracım daha iyi gibiydi eşit te denebilir. fakat aracımda olmasını istemediğim tüm japon otomobillerinin klasik hastalığı olan yol lastik sesi. otobanda falan hiç sıkıntı yaratmıyorda mıcır asfaltta özellikle 110 km hızlarda baya hissediliyor lastik yol sesi. acaba lancer bu konuda nasıl bu hastalık benim aracımdan kullandınızmı bilmiyorum 2001 corolla ona göre lastik sesini değerlendirebilirmisiniz. özellikle şehirler arası mıcırlı asfaltta. ben bindiğimde hep şehir içi idi 10- 15 km kadar br tanıdığın aracına binmiştim. oda sattı ve 308 e geçmişti uzun süredirde göremyorum kendisini.

kardeş benim arcın motor sesini duyAman

2004 MİTSUBİSHİ LANCER 1.6 SL M/T

• Marea alın ben 3 aydır kullanıyorum çok şükür şehir içi 25 kuruş şehirler arası 20 kuruş yakıyor ama ortalama hızım 140 falan sonuçta italyan arabası bence tek sorunu ic dizayn da olan malzeme kalitesi lançer bilmiyorum ama marea yol tutuşu ve rahatlığı sanki bir d sınıf araba havası veriyor bana hem de modifiye ye uygun lançer de uygun tabi ki lançer de seviyorum ama hiç kullanmadım birşey diyeme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.