Şimdi Ara

Mitsubishi Spacestar 1.2 intense cvt alinir mi?Yardimlarinizi esirgemeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tamamiyla sehirici amacli az yakan donanimli otomatik ve kesinlikle yokuslarda geri kacma sikintisi yaratmayacak arac bakiniyorum.Spacestar 1.2 intense cvt modelini indirimli uygun fiyata baya indirimli tanidik dolayisiyla alabilirim ancak arac hafif olmasi 80 beygirlik gucu vs gibi olumsuzluklar ilk gozume carpan unsurlar sizler bu arac icin ne dersiniz?Alinir mi gucu yol tutusu vites gecisi yokus kuvveti nasildir tavsiyelerinize ihtiyacim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hafif olması şehiriçinde yakıt için oldukça avantajlı. 930 kg.
    5,9 lt / 4,3 lt yakıt degeride oldukça iyi
    0-100 12 sn buda iyi bence.

Fiyat ne aldınız ?

Kısacası şehir içi için bence alınır.
  • Fiyat tan ziyade araca odaklanilmasi icin simdilik fiyat yazip kafalari karistirmayayim tek korkum aracin performansi yokusta nasil geri kacma oluyor mu ya da 80 beygir ne kadar etkilidir

• fiyati micra, i20, 208 ile ayni ise gerek yok, fiyat avantaji varsa alinir bu arac

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben test ettim.

Hayatımda gördüğüm en kötü araçlardan biri diyebilirim.

Inanılmaz kötü bir malzeme kalitesi , dış sesler olduğu gibi içerde , performans vasatın altında, 3 silindirli motor sarsıntılı, göreceli bir konu olmakla beraber iğrenç tasarım.

Bence araçtan uzak durun. Çünkü ilerde satmak istediğinizde Başınızı çok ağrıtacak.

Maceraya gerek yok.

• Hocam Mitsubishi kullancisi olarak ve bu araci test etmis biri olarak söylüyorum.

1.2 motor oldukca seri yani 1.2 lere göre.

Kasa hafif oldugu icin bu atiklik.

Bu arac cok az yakiyor fabrika verilerini kesinlikle yakalarsiniz uzun yolda ozellikle.

Hatta bu araba menzil rekoru kirmisti gecenlerde yapilan bir testte.

Fiyat avantaji varsa alinir yoksa yuzune bakilcak bir arac degil.

• Teknoseyir'in incelemesini tavsiye ederim, orada izleyince goreceksiniz yokuslari rahat cikiyor ve yokusta geri kacirmiyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi evin 2. Aracı olarak alınabilir.

• Bu arabadan yollarda hic gormedim. Hatta neymis o deyip internetten baktim. Dolayisiyla pek tercih edilen vir2arac degil demek ki

• Başlığı gorunce Allah rızası için spacestar alacam bi yardım falan dedim herhalde yardim topluyonuz. Bu araba için yardımda vermem acikcasi isin saka tarafindan.

En az 4-5 yil kullancaksaniz olabilir oda saglam indirim olmasi lazim.

• Bende var her anlamıyla memnunum hatta bu forumda açılmış başlık bile var.CVT şanzıman mükemmel uyumlu otomobilin motoru ile ve geri kaçırma mı asla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.