Şimdi Ara

Mitsubishi SRK 52 Klimayı Inverterli Olanıyla Değiştirsem mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
6.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam bu zibronun katalogu vs elınızde varsa yollamanız mumkun mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

HOcam koc grubu olarak bunu degıl baska cok satan bır fırmayı(arcelık) ornek vermıstım.cok satılıyor ama bes para etmezler.Tekrardan dıkkatlı sekılde gozden gecırın ıstersenız.
    quote:

Geniş çaplı turbo fan, düşük sesli fan motoru, eğimli hava kanalı, hiperbolik evaparatör kanatları, verimli soğutucu dağıtımı ve diğer birleştirilmiş sessizlik teknolojisi ile 44db/53db ses seviyesi

fırmanın katalogunda yazan bu.Bırı ıc unıte olsun dıgerı dıs unıte.35db den sonrası konforsuzdur.Bunu ne ben soyluyorum nede katalog.Ashrea uluslararası standartlar soylemekte.

Bende kataloga bakarak konusuyorum cunku en dogru degerı fırma vermekte.Yorum gorus vs olmadan bılımsel olcumlerle

Bak arkadaşım Mit.Elec. MSH GA 50 VB yani duvar tipi 18 lik,En kaliteli cihazlardan biri yüksek fanda ses db.42 db. ozaman ana göre buda dandik öylemi.Hala gerçeklere değilde kağıtlara bakıyorsun,katoloğ bakmakla olmuyor bu işler.Size hayatta başarılar.MSH DA 80 VB YÜK.FAN 47 db. Bu hiç işe yaramaz ,bunu alanlar zaten bilmiyorlar bu işi.

• Mesajlarım sılınmıs.

Tekrar yazıyorum.

Sayın Mbırol ben ornek verdıgınız cıhazların kalıtesıne markasına cınsıne asla bır yorumda bulunmadım.Ben dıyorum kı sızın ornek verdıgınız cıhazların fabrıka cıkıs degerlerıne gore,Iklımlendırme ve sogutma alanının tek ansıklopedısı,lıtaraturu olan ashrae ya gore konfor sartlarına uymayan gurultusu var bunu ne ben dıyorum nede herhangı bır katalog bunu uluslararası standartlar soyluyor.Gelelım bana yaptıgnız elestırıye;KATALOG BAKMAKLA OLMUYOR demıssınız,Katalogda bakarım ansıklopedıde karısıtırım kıtapta okurum gocunmam okurum,okudugum ıcın ashrae standartlarını bılırım ve bu standartlara gore bu cıhazın ses oranının konforsuz oldugunu da gorurum.Eger sızde benım gıbı katalog karıstırıp okusaydınız sızde bılırdınız.Bana hayatta basarılar dılemıssınız tesekkur ederım aynı dusuncelerı bende sızın ıcın dusunuyorum sızede basarılar.Bunu alanlar zaten bılmıyorlar ısı demıssınız kımın ne bıldıgını ne bılmedıgını bılemem ama bılenler gıtmısler ve bı standart olusturmuslar bunada ashrae demısler.Ayrıca bana yaptıgınız katalog bakmakla olmuyor,Sıze hayatta basarılar vb tarzdakı yazılarınızdan dolayı saygı sınırını asma yonunde bır egılım ızledıgınızı sezınledım.Tarafımdan tarafınıza cevap verılmıcektır bundan sonra sıze ısınızde gucunuzde basarılar.Allah muaffak etsın

• zibronun gaz sobaları hala depoda duruyor ne günlerdi yaw ama bizim iş yerinde ki 24 000 lik klima deli gibi isıtıyo üflediği havanın deydiği yeri yakıyodu ama bedeli pahalı tabi sıcak hava yükselir bu doğanın kanunu ama bizde havayı aşağı üfletip ısıtma sağlamıştık 50 metre karelik alanda
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

zibronun gaz sobaları hala depoda duruyor ne günlerdi yaw ama bizim iş yerinde ki 24 000 lik klima deli gibi isıtıyo üflediği havanın deydiği yeri yakıyodu ama bedeli pahalı tabi sıcak hava yükselir bu doğanın kanunu ama bizde havayı aşağı üfletip ısıtma sağlamıştık 50 metre karelik alanda

Klimanız ne marka
  • klima mitsubishi 3 sene önceki 24.000 lik modeli iş yerinde kullanıyoruz geçen 2 hafta önce full bakımını yaptım gazı azalmıştı ilave ettim iç ünitedeki fanıda söktüm fanın üstü kazak gibi yünlü olmuştu
  • Arkadaslar
    Mitsubishi klimlarda isim konusunda farkli isimler var ve kafam karisti.

SRK Heavy ve MSZ ile baslayanlar klimalar farkli klimalarmi? Asagidaki linklerde goreceksiniz. Yanlis urun almak istemiyorum. Hepsiburad.com da ki klimalar MSZ ile basliyor, diger linkteki klimalar SRK ile basliyor.

http://www.hepsiburada.com//department.aspx?categoryID=17453&sp=brand=mitsubishielectric

http://www.dogubank.com.tr/index.php?p=show&pid=17839&k_id=178&kn=Klima

• mitsubishi electric ve mitsubishi heavy ind. diye 2 farklı firma var. alırken dikkat et.
  • Bunlarin hangisi acaba piyasada klima konusunda daha guvenceli ve saglam firma
    quote:

Orjinalden alıntı: kontrolsuz_guc

mitsubishi electric ve mitsubishi heavy ind. diye 2 farklı firma var. alırken dikkat et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemele

Bunlarin hangisi acaba piyasada klima konusunda daha guvenceli ve saglam firma
    quote:

Orjinalden alıntı: kontrolsuz_guc

mitsubishi electric ve mitsubishi heavy ind. diye 2 farklı firma var. alırken dikkat et.

Mit. Elec. alınır.Kalitesi başkadır.
  • bende öyle duydum
  • mit. elec. de guzel cihaz ama keşke o da Sanko(Airfel), Isısan, Sabancı, Koç vs. gibi büyük bir grubun bünyesinde geliyor olsaydı Türkiye'ye.
    distribütör şirketin olası krizlerde işi bırakıp proton gibi olma riskini gözönünde bulundurmak gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siskebap

mit. elec. de guzel cihaz ama keşke o da Sanko(Airfel), Isısan, Sabancı, Koç vs. gibi büyük bir grubun bünyesinde geliyor olsaydı Türkiye'ye.
    distribütör şirketin olası krizlerde işi bırakıp proton gibi olma riskini gözönünde bulundurmak gerek.

klimaplusa güvene bilirsiniz oda küçümsenecek firma değil döviz dalgalandığında bile geçen yıldada zamsız satış yaptılar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.