Şimdi Ara

Mitsubushi srk45zmp-s 3.900 tl nasil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar mitsubishi srk45zmp-s modelini almayi düşünüyorum. Bayi fiyati 3.900 tl . Kullanan var mi. Günlük 12 saat calistirsam Mersin de ne kadar elektrik yansir tahminen. Simdiden teşekkürler. Salon 35 m^2 sanırım. Bir cok model var kafam karisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.ereyon.com.tr/urun/mitsubishi-srk-45-zjp-s1.aspx?ref=akakce&v=1.49
    3500tl ve ücretsiz kargo var burada
    1kw saat dersek ortalama günde 12 saatten 12kw ayda 360kw yapar vergilerle beraber 180tl yakar bu en çok kullanım tablosunda tabi endüşük modda kullanırsanız 120tlye kadar faturanız düşebilir oradaki kış şartları filan durum ölçümlerle olur yani siz kendiniz bakacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biggame -- 26 Kasım 2015; 23:16:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggame

http://www.ereyon.com.tr/urun/mitsubishi-srk-45-zjp-s1.aspx?ref=akakce&v=1.49
    2500tl ve ücretsiz kargo var burada
    1kw saat dersek ortalama günde 12 saatten 12kw ayda 360kw yapar vergilerle beraber 180tl yakar bu en çok kullanım tablosunda tabi endüşük modda kullanırsanız 120tlye kadar faturanız düşebilir oradaki kış şartları filan durum ölçümlerle olur yani siz kendiniz bakacaksınız

Merhaba, n11 de geçen 111 TL indirimle 2 tane aldık. Çok kullanmadık daha. Fakat ilk çalıştığında fan hızlı da olsa yavasta da olsa çok ses yapıyor. Ama içeriyi istediğimiz cıkalığa getirince klima sesi çıkmıyor. Acaba bu modelde böyle ses yapması normal mi bilmiyorum. Belli bir süre çok sesli çalıyor.

• by_carisma33 kullanıcısına yanıt
    Keşke bu üretimi bitmiş makineye o parayı vermeseydiniz hem a sınıfı hemde soğutma güç tüketimi düşük 3.6 ısıtma 3.21de soğutma yani günümüzün standart klimalarından keşke başka modellere yönelsediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggame

Keşke bu üretimi bitmiş makineye o parayı vermeseydiniz hem a sınıfı hemde soğutma güç tüketimi düşük 3.6 ısıtma 3.21de soğutma yani günümüzün standart klimalarından keşke başka modellere yönelsediniz

Merhaba, üretimi bitmiş derken anlamadım. 2015 model yazıyor klimada.

http://www.iklimsa.com/Urunler/Detay/165/SRK45ZMP-S Bu klima aldığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_carisma33 -- 27 Kasım 2015; 23:20:59 >
  • by_carisma33 kullanıcısına yanıt
    Memnunsunuzdur inşallah a enerjisınıfından klasik bi klima keşke aynı fiyata bi üs modelini yada sitesinde olan modellerden alsaydınız
  • biggame B kullanıcısına yanıt
    Yeni aldım şimdilik memnunum. Sadece fan sesi fazla gibi. Elektrik tüketimini bilmiyorum. Yeni kullanmaya başladık. Ayrıca bu inverter değil mi?
  • Neden iklimsa gibi yerlerden ürün alıyosunuz gidin mağazadan alın me mağazasında zaten satıyor bi tek ürünlerini yeni modellerinden onlar eski modellermidir bir fikrim yok ama elektirik tüketimi fazla vede ses seviyeleride yüksek gibi bana kalsa direk mağazadan almalıydın iklimsayı kimse önermiyor zaten şimdi 2000tllik ürün belkide sizin üründen daha az ses cıkarır ve daha az yakabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.