Şimdi Ara

MIUI V5 4.1.27 %99 Türkçe OTA Güncelleme Destekli General Mobile Discovery (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
261
Cevap
10
Favori
26.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende temalar görünüyor indirme tuşları da var indirip kurabiliyorum ama ücret alırmı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gravity box sıkıntısı yaşıyorum. Tiklediğimde sistem arada restart atıyor. Radyo arada saçmalayıp kendi kendine kanal değiştiriyor. Müzik dinlerken de ara sıra kendini pause'a alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rents

Gravity box sıkıntısı yaşıyorum. Tiklediğimde sistem arada restart atıyor. Radyo arada saçmalayıp kendi kendine kanal değiştiriyor. Müzik dinlerken de ara sıra kendini pause'a alıyor

selam bu bahsettiğin sıkıntıların hiçbirisini ben yaşamadım. xposed gravitybox veya 3.cü parti başka bi yüklemen yüzüden olabilir.
  • Yok krediler ücretle alınmıyor zaten miui forumda takılman gerekiyor her yoruma 2-3 kredi kazanıyosun o şekilde artabiliyor kredin. ücretlik bir durum yok yani:) @b3k1rr
  • sim kartı görmedi sadece 16 modeli ondan dolayı sıkıntı çıkıyor :(

yükledim çalışıyor canavar gibi tamamdır imei konusunda bir sıkıntı çıkmaz inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haLiLx -- 7 Kasım 2013; 17:46:46 >
  • tüm ayarlardaki sesler aktif olmuyor bende mesaj sesini işletim raporu sesini değiştirdi gösteriyor ama hala romun ilk sesleri çalıyor siz de de öyle mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmei konusunda sıkıntı yaşamadım 4 gblik modelinde. romda bazı buglar oluşabiliyor bunları geri bildirim olarak geliştiriciye gönderirseniz bir sonraki güncellemede sorunu çözüyor. inglizceniz iyi isi romda ki geri bildirim seçeneğinden sorunları yazıp gönderebilirsiniz. Bende de bazen dokunmatik tuşlar çalışmıyor 3-4 saniye ve çok nadir dokunmatik sapıtıyor kendi kendine biyerlere basıyor ekrana dokunmadığım halde:)
  • dünden beridir kullanıyorum bende hiç bir sıkıntısı yok gerçekten çok ayrı bir hava katıyor eğer geliştirici sürekli güncelleme verirse tadından yenmez :)
  • arkadaşlar kurun şu romu keyfinize bakın şarz stabilite harika tel akıyor gravitybox ile de harika çalışıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b3k1rr -- 8 Kasım 2013; 14:50:15 >
  • Geliştiricin güncelleme vermeye devam etmesi için karşılaştığınız sorunları rom içinde bulunan geri bildirim kısmından geliştiriciye ingilizce olarak bildirmeniz. kullanan sayısı arttıkça bizim telefon için verdiği destekte artacaktır. gerçekten telefonu çok değiştiren stabil tamamen kişiselleştirilebilen bir rom. Seviyorum miui romu:)
  • xiaomi.com yazısında kaldı kurduktan sonra var mı yardımcı olacak
  • 1.ci yi Kurduktan sonra 2.ci dosyayıda uzerine kurdun mu? En son wipe cache data yaptınmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gravityboxu nasıl çalıştırdın.
  • en sevdiğim rom pin kodu varken hata veriyor mu açılışta
  • evet veriyor hala pin kodunu kaldırınca sorun yok
  • Arkadaslar yanlis yonlendirme yapmayalim.pin kodu varken hata vermiyor.her telefon gibi pin kodunu soruyor girince aciliyor.ben herhangi bir hata goremedim

• arkadaşlar bu romda uygulamaları sd karta nasıl taşıyabiliriz.bi yolu varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaordu

evet veriyor hala pin kodunu kaldırınca sorun yok

pin kodu hatası falan vermiyor arkadaşım .
  • ben romu ilk yüklediğimde pin kodu olduğu için sürekli res atıyordu. sim kartı çıkartıp kurulumu öyle tamamlamıştım. son gelen güncelleme ile çözüldüyse bilemem. bu sorunun geri bildirimini yapmıştım geliştiriciye.
  • Miui v3 ten beri pin kodu hatası olabiliyor. En sağlıklısı pin kodunu kaldırıp kurmak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.