Şimdi Ara

MIUI V5 4.1.27 %99 Türkçe OTA Güncelleme Destekli General Mobile Discovery (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
10
Favori
26.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben romu kurarken sim kart takılı ve pin kodu açık bir halde kurdum güncellemeden öncede bir sorun yok tu ama benim sim kartım micro sim bundan olabilir
  • belkide o sebepten olabilir ben sim2 kullanıyorum. Bu arada yeni güncelleme geldi 10 dk önce. OTA üzerinden güncellemeyi yapınız 40mb lik bir güncelleme. güncelleme içerikleri şu şekilde

Updated to 3.11.9

[U] Official 3.11.8 based.
    [F] Voice call default sim settings
    [F] some audioprofiles issues
    [R] besaudenh
    [U] Viper4Android
    [N] Default memory selection for apps install
    [R] Advanced settings Storage tab
    [N] Czech, Slovak, Hungarian, Dutch, French translations
    * F=fix, U=update, R=removed, N=new
  • yeni güncelleme gelmiş sormak istediim bu romu indirip cwm den kurabiliyorömuyuz, yada zip ile güncelleştirme nasıl olacak-internetsiz.
    https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=7lhZlldJWnR0TgwFg37Xw82AXkJ8%2BYmnrI/ecmcYBSU%3D&locale=en
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

yeni güncelleme gelmiş sormak istediim bu romu indirip cwm den kurabiliyorömuyuz, yada zip ile güncelleştirme nasıl olacak-internetsiz.
    https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=7lhZlldJWnR0TgwFg37Xw82AXkJ8%2BYmnrI/ecmcYBSU%3D&locale=en

rom kurulu ise direk güncellemelerden yükleye bilirsin.pardon internetsiz demiş siniz zip olarak cwm den kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b3k1rr -- 9 Kasım 2013; 15:28:13 >

• karaordu K kullanıcısına yanıt
    işallah bu stabiliteyi bozmasınlarda yapalım bakalım neler değişmiş .
  • arkadaşlar bugün yeni güncelleme geldi. Ota update yapınız.
  • 3.11.8 de neler değişti neler geldi bilmiyorum. ama miui her geçen gün daha iyiye giden bir rom. tabi belli olmaz sonuçta bizim telefonları baz alarak geliştirmiyorlar. launcheri daha az ram harcasa gerçekten çok güzel olacak. bide bu uygulamalardan hiçbir hata vermeden direk masaüstüne dönme olayı filan çözülürse iyi olur:) çok yavaş iniyor güncelleme :)
  • Biraz daha düzeltilmesi lazım sistem çok kararsız çalışıyor sebepsiz kasılmalar mevcut en basit klavyeden anlayabilirsiniz.
  • rom güzelmiş. güncelleme yapamadım hata veriyor sürekli. bu rahatsız etti. bir de menünün olmayışı garip geldi. ilk defa miui kullanıyorum. bi heves yükledim ama gene orjinalden iyisini bulamadım.
    güncelleme sıkıntısı ne olabilir? güncelle diyorum cwn açılıyor update aborted diyor. paket doğrulanamadı gibi bi hata veriyor.
  • rom harika ama bende galeri bir türlü fotoğrafları görmüyor bide bazı uygulamalar aşırı ram harcıyor misal whats app 80 mb nedir aga pin kodu hatası almadım ben ayrıca ideos x5'ten beri tek severek kullandığım rom miui rom kuracak olan diğerlerine bakmadan bunu kursun
  • Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt
    sende mi aldın discovery i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plesk P kullanıcısına yanıt
    whatsapp ile alakalı sorun yaşıyorum arkadaş listesi ne yaptıysam görünmüyor böyle bir sorun yaşayan varmı veya yaşayıpta çözen ?
  • evet emektarı emekli etme vakti geldi idi artık 700tl ye yeni f/p ürünü çıkana bunla idare edecez sizede herşey için ayrı teşekkürler ideosta az romunuzu kullanmadım sizde aldınız herhalde çalışmalarınızı g.m.d içinde bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

evet emektarı emekli etme vakti geldi idi artık 700tl ye yeni f/p ürünü çıkana bunla idare edecez sizede herşey için ayrı teşekkürler ideosta az romunuzu kullanmadım sizde aldınız herhalde çalışmalarınızı g.m.d içinde bekliyoruz

ilginç bir şekilde ideos x5ten gmye geçen çok var galiba ki ben de onlardanım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuth

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

evet emektarı emekli etme vakti geldi idi artık 700tl ye yeni f/p ürünü çıkana bunla idare edecez sizede herşey için ayrı teşekkürler ideosta az romunuzu kullanmadım sizde aldınız herhalde çalışmalarınızı g.m.d içinde bekliyoruz

ilginç bir şekilde ideos x5ten gmye geçen çok var galiba ki ben de onlardanım =)

bende fark ettim parayı kullanmayı bilmek gerek

• Bende eski x5cilerdenim :D bu nedenle daha iyi iletişim kurabiliriz. Eee bu romun eksileri neler arkadaşlar :)
  • Senin beklentilerine göre eksikleri değişir :) ama normal bir kullanımı kısıtlayan bir yanı yok hatta kişiselleştirme konusunda çok esnek bir rom.
  • Benim arka kamera çalışmıyor arkadaşlar sorun ne olabilir acaba, kameraya tıklayınca ön kamera geliyor otomatik, üstelik o ön ve arka kamera geçişini sağlayan switch tuşu da gelmiyor. Kamera açılırken görünüyor sonra kayboluyor hemen. Üstelik videoya geçerken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum yani video kayıtta yapamıyorum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omererdogan2 -- 15 Kasım 2013; 17:28:33 >
  • Temiz bir kurulum yapmayı deneyin. verilen patch dosyasını romu kurduktan sonra flaşhmadıysanız bu sorun o yüzden kaynaklanır. @omererdogan2
  • patch dosyasını flashladım hocam ona rağmen olmaması şaşırttı zaten beni böyle bir hata olmamalıydı. Temiz kurulumdan kastınız nedir zahmet olmazsa anlatabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.