Şimdi Ara

MİXER İÇİN ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; bir mixer almayı düşünüyorum. Ve şu sorulara cevap arıyorum :
    1) Power Mixer nedir? Desk Mixer nedir?
    2) Power Mixer ile Normal Mixer arasındaki fark nedir?
    3) ARADIĞIM ÖZELLİKLER: önerebileceğiniz ses kalitesi iyi olan, ve en az 4 girişli (çıkış sayısı önemli değil), çok önemli olmasa da her kanala ayrı efekt ekleyebileceğimiz yani üzerinde her kanala farklı efekt eklenebilen bir mixer arıyorum. .

4) VE AYRICA BEN BU MİXERE 3 ADET ENSTURMAN VE 1 MİKROFON BAĞLAYIP, MİXERDEN DE AMFİYE GİRİŞ VERİP ***AMFİDEN*** SES ALMAK İSTİYORUM. ELİMDE 30 WAAT LIK BİR AMFİ VAR BU AMFİYE GÜÇ SAĞLAYACAK MİXERLER NE TÜR MİXERLER OLABİLİR ? HEM POWER HEM DE NORMAL MİXERLER BU GÜCÜ SAĞLAYABİLİR Mİ. YANİ İŞİMİ GÖREBİLİR Mİ ? BAZI YERLERDE HOPARLÖRE BAĞLAMAK İSTİYORSANIZ DECK MİXER DEĞİL DE POWER MİXER ALMALISINIZ DİYORLAR. BANA BUNU AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ? DECK MİXER NEDİR ? POWER MİXER NEDİR? KAFAM İYİCE KARIŞTIDA ? YAPMAK İSTEDİĞİM ŞEY ÇOK BASİT ASLINDA. 3 ENSTURMAN VE 1 MİKROFONU MİXERE BAĞLAYIP. BU MİKSERİ DE 30 WAATLIK AMFİME BAĞLAYARAK BU CİHAZLARIN SESLERİNİ AMFİMDE DUYABİLMEK.

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Merhaba hocam öncelikle bildiğim kadarını cevaplayayım power mixer içinde anfi olandır deck ise amfisiz sadece mixer dir benden bu kadar diğer üstadlar sorularını cevaplayacaktır kolay gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

Merhaba hocam öncelikle bildiğim kadarını cevaplayayım power mixer içinde anfi olandır deck ise amfisiz sadece mixer dir benden bu kadar diğer üstadlar sorularını cevaplayacaktır kolay gelsin :)

Doğru; Power mikser yani hoparlor çıkışıda olan anfili mikserdir.
    Eski zamanlarda bağzı kaset çalarlar için DECK derler ya, işte bunlar setin kaset kısmıdır, setin anfisine ihtiyaç duyar yada haricibir anfiye.

Fiyat ve kullanım bakımından değerlendirin, size anfilisi lazımza powermikseri. Anfisiz lazımsa deck mikseri tercih edebilirsiniz. Tek farkı; power mikser hoparlorlere kendi anfisi kadar güç verecektir. deck anfi ise kullanacağınız harici anfi kadar yani 30w.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.