Şimdi Ara

Mizuda Sahte Parfüm - Zamanı Geçmiş Parfüm Furyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceliklere herkese merhaba,

2 gün önce mizu sitesinden anneme parfüm almaya karar verdim. Fiyatlar çok uygun diye şüpheye düştüm fakat bir hata yapıp 180 tl ye Amor Amor parfümünü aldım. Parfüm dün evimize ulaştı fakat o da ne 10 tl ye DP benzeri yerlerden alacağınız parfümler daha kaliteli.Parfüm su gibi kokmuyor üstelik annemin kolunda kızarıklıkta yaptı. Şüphelendim CHECKCOSMETİC.NET sitesinden parfümün orjinalline baktım , parfüm 2014 Şubat üretimi. Yani ucuz satmalarının sebebi esansı geçmiş bozulmuş parfümleri müşterilere iteliyorlar. Müşteri temsilcisi şikayetim üstüne beni aradı birde dalga geçiyor diyor ki CHECKCOSMETİC.NET sitesi reklam sitesiymiş. Bak bak bak nasılda bilmiş. Arkadaşlar 180 tl üstüne bir bardak soğuk su içtim bildiğiniz dolandırıldım yani. Siz siz olun bu siteden uzak durun bunu bir çok forumda yazacağım ve bu rezilliğin daha fazla yaşanmasına sebep vermeyeceğim

• şikayetvar.com a yaz önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinsahin

şikayetvar.com a yaz önce

yazdım ama onlarda yayınlamadılar bi türlü mizu para veriyor sanırım yayınlamasınlar diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkantekno

quote:

yazdım ama onlarda yayınlamadılar bi türlü mizu para veriyor sanırım yayınlamasınlar diye

yazdığın metni paylaşır mısın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: birkantekno

quote:

yazdığın metni paylaşır mısın?

Mizu'dan parfüm almaya karar verdim ama hayatımdaki en büyük hatayı yaptım. Aldığım parfüm tamamen su gibi kokusuz ve üzerinde orijinalliğine dair tek bir belirti bandrol yok Türkçe etiket kaplamışlar bir de çocuk yanıltır gibi. Üstelik 180 TL gibi bir para verdim aldığım ürüne.

Check cosmetics den ürünün üretim tarihine baktım Şubat 2014 gözüküyor müşteri temsilcisine durumu belirttim beni çocuk yerine koyuyor, o site reklam sitesi inanmayın diyor. Yahu bu ne pişkinliktir, amazonun adını kirletiyorsunuz yazık günahtır. Şikayetimin değerlendirilmesini ve yetkili biri ile görüşmek istiyorum (Kendini müşteri temsilcisi sanan vasıfsız insanlar aramasın)

Aynen metin bu şekilde
    Ayrıca 30 dakika önce kategori müdürü beni aradı, adam çok kibar ve beyfendi biri gayet sakin şekilde beni dinledi ve ücretimin iade olacağını söyledi, açıklamalarını yaptı keşke tüm çalışanlarında aynı profesyonellik olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkantekno -- 10 Haziran 2016; 16:02:20 >

• he iade yapılacaksa tamam artık. uğraşmaya gerek yok
  • birkantekno B kullanıcısına yanıt
    mizu dan bugüne kadar 20 civarı parfüm siparişim oldu. bu siparişlerimin çoğunda 2-3 parfüm var. yaklaşık 55-60 parfüm aldım yani. hiçbir sorun yaşamadım. 2014 fena bir tarih değil onu da söyleyeyim.arada denk gelir öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten sorunumu site yetkilisi çözdü, her firmada olduğu gibi vasıfsız müşteri temsilcleri kraldan çok kralcı olanlar işi bozuyor yoksa işin tepesindeki baştakiler gayet anlayışlı ve kibr insanlar.
  • Mizudan aldığım her parfüm orijinaldi ve her parfümün raf ömrü en düşük 3 senedir.2014 batch'i olması parfümü eski değil daha güzel kılar zira kokunun oturması için biraz beklemesi gerekir.Siz buna inanmak istemişsiniz sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni üye olmuş kişilerin koca forumda bu konuyu bulup üstüne savunması
  • okank. O kullanıcısına yanıt
    forumun amacıda bu zaten insanlar hakkını savunucak tabiki ama haklı yada haksız zaten mizu ödemeyi yapıp kaliteli bir firma olduğunu gösterdi, orda çalışan vasıfsız müşteri temsilciside sizin gibi kraldan çok kralcıydı. Bak o kadar moderatör admin var ses yok sen ise kendini bir şey sanıp atlarsan birgün madara olursun ....
  • birkantekno B kullanıcısına yanıt
    Saf mısın kardeşim sen mesajım sana değildi? Madem böyle aptalca bir yanlış anlamaya yol açtın ben de firmayı sen savunuyormuş gibi yazarım, mesajım gerekli yere ulaşır belki. Bir kere adamın forumda mesajı yok gelip bu konuyu bulmuş üstüne bilmem şu kadar parfüm aldım bu kadar siparişim oldu hepsi orijinaldi yazmış. Ya sen o parfümlerin orijinallerini daha önce kullanmadın ya da hem kendini hem de bizi kandırıyorsun. Ulan biz 5-6 defa internetten alalım hepsi çakma çıksın elin oğlu 20 tane alsın ama hepsi orijina Mizuya kaliteli demişsin ulan adama sormazlar mı ne işi var o zaman sahte parfümlerle. Paranı geri alınca mı kaliteli oldu firma. Neden madara olacakmışım ? Çakma parfüm sattıkları halde kimseyi paramı iade aldığım için kaliteli firma kategorisine koymadım çok şükür. Tükürdüğünü yalayan insanlardan daha fazlasını olmayız merak etme. (Son olarak paran varsa internetten parfüm alıp riske atma paranı ). Hadi iyi forumlar

• 2014 sorun değil çünkü doğru ortamda yani ışıksız ve güneşsiz ortamda 10 yıl bile durur koku bozulmaz
    2 sene geçmiş kokuda bahsettiğin koku iyi saklanmamış koku olabilir çok sıcakta tutulmuşsa bozulabilir

kızarıklık demişsin orijinal parfümler de ciltte kızarıklık yapabilir, bu sahte olduğunu göstermez. asyalılara her koku alerji yapıyor mesela

neyse sorun kalmamış
  • Fragrantica dan kalıcılığı na bakip azzaro chrome legend aldim ben de. Sifir kalicilik ve fark edilirlik. Udv, doldurma lacoste red falan bile hemen fark ediliyor ve uzun sure ustte kaliyor. Hangi numarayla kontrol ediyoruz o sitede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.