Şimdi Ara

MKV kesme Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
5.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana bir mkv kesme programı var.
    Bir çoğunu kullandım. Ya çok yavaş veya boyutu çok fazla yapıyor. Bazısı istemediğim formata atıyor.

Bana hızlı, kestiğim parçanın boyutunu büyütmeyecek, sadece kesecek convert etmeyecek bir mkv kesici program lazım.

MKVtoolnix kullandım ama kesme yapamadım.

Boilsoft Video kullandım memnun kalmadım

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toros37

Arkadaşlar bana bir mkv kesme programı var.
    Bir çoğunu kullandım. Ya çok yavaş veya boyutu çok fazla yapıyor. Bazısı istemediğim formata atıyor.

Bana hızlı, kestiğim parçanın boyutunu büyütmeyecek, sadece kesecek convert etmeyecek bir mkv kesici program lazım.

MKVtoolnix kullandım ama kesme yapamadım.

Boilsoft Video kullandım memnun kalmadım

MKv toolnix ile süre değeri üzerinden kesim yapılıyor, kare üzerinden kesim yok ama niyetiniz sadece kesmek ise iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar
    MKv toolnix ile süre değeri üzerinden kesim yapılıyor, kare üzerinden kesim yok ama niyetiniz sadece kesmek ise iş görür.

Teşekkür ederim.
    Başka fikirlerde almak isterim.
  • Sen virtualdub ayarında bir program arıyorsun ama mkv toolnix den başkada "direct stream copy" yapacak program yok.
  • quote:

Sen virtualdub ayarında bir program arıyorsun ama mkv toolnix den başkada "direct stream copy" yapacak program yok.

virtualdub ile Ffmpeg Input Driver eklentisini kullanarak 30'a yakın format üzerinde çalışabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Sen virtualdub ayarında bir program arıyorsun ama mkv toolnix den başkada "direct stream copy" yapacak program yok.

virtualdub ile Ffmpeg Input Driver eklentisini kullanarak 30'a yakın format üzerinde çalışabilirsiniz.

nadir_en teşekkür ederim

Bu eklentiyi buldum yükledim. Gerçekten virtualdub mkv leri yükledi.
    Kestim biçtim ama sıra kaydetmeye gelince maalesef mkv olarak kayıt etmiyor avi olarak kayıt ediyor.
    Buda dosyanın boyutunu 1.2 GB lara taşıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toros37

quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

nadir_en teşekkür ederim

Bu eklentiyi buldum yükledim. Gerçekten virtualdub mkv leri yükledi.
    Kestim biçtim ama sıra kaydetmeye gelince maalesef mkv olarak kayıt etmiyor avi olarak kayıt ediyor.
    Buda dosyanın boyutunu 1.2 GB lara taşıyor.

evet virtualdub avi dışında bir formatta kayıt etmez. bir avidemux'u dene, son sürümü çok başarılı gerçekten...

• Mkvtoolnix işe yarıyor aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Mkvtoolnix işe yarıyor aslında

Mkvtoolnix sadece belirtilen zaman aralığını esiyor. Yani sahneyi gösterip kesmiyor. Bu nedenle kullanışsız.
  • Faydalanmak isteyenler olur diye konuyu hortlatayım.

SolveigMM AVI + MKV Trimmer adlı freeware bir program var MKV kesmek için iş görüyor. Yeniden kodlamadan (direct stream copy) hızlı kesim yapıyor.
  • Yeni bir program buldum AviDemux
    MKV kesmede çok iyi. Bunu kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toros37 -- 23 Haziran 2013; 10:59:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMEHUNTER

Faydalanmak isteyenler olur diye konuyu hortlatayım.

SolveigMM AVI + MKV Trimmer adlı freeware bir program var MKV kesmek için iş görüyor. Yeniden kodlamadan (direct stream copy) hızlı kesim yapıyor.

İndirdim ve kurdum; Elimde bir tane mkv dosyası vardı bölmedi ama sayfasında da okuduğum kadarıyla mkv destekliyor.
  • bende filmden birkaç sahne silmek istiyorum nasıl yapıyorsunuz.
  • Pratik bir program var mı arkadaşlar?

SolveigMM AVI + MKV Trimmer kullanıyorum ama her mkv dosyasını görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemania

Pratik bir program var mı arkadaşlar?

Buhttp://forum.donanimhaber.com/m_85052088/f_//tm.htm#85052088 konudaki proğramları dene, kesme işlemini istediğin yerden yapabilirsin hatta başka formatlara çevirebilirsin. İlla da mkv diyorsan da ''Direct stream copy" seçersen boyutu da orjinal video gibi aynı kalır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

Orijinalden alıntı: cinemania

Pratik bir program var mı arkadaşlar?

Buhttp://forum.donanimhaber.com/m_85052088/f_//tm.htm#85052088 konudaki proğramları dene, kesme işlemini istediğin yerden yapabilirsin hatta başka formatlara çevirebilirsin. İlla da mkv diyorsan da ''Direct stream copy" seçersen boyutu da orjinal video gibi aynı kalır..

Bandicut'ı buldum fena değil.

Ultra Video Converter'a da bakacağım muhakkak.

• Boilsoftun nesini beğenmedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisla

bende filmden birkaç sahne silmek istiyorum nasıl yapıyorsunuz.

Aynı şeyi bende yapmak istiyorum. Şöyleki;

Filmin 2 dakika 30 saniyesinden sonra 30 sn ye kesip 3. dk dan itibaren normal birşekilde devam etmesi mühim. Yani aradaki 30 sn nin silinmesi benim için mühim. Bunu yapabilen basit ve kullanışlı bir program var mı?
  • someone74 kullanıcısına yanıt
    Bulabildiniz mi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.