Şimdi Ara

MKV leri BLURAY DISKE ÇEVİRME KLAVUZU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
18.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu programı kurun.Benim gibi her defasında film izlemek için lcd nin yanına pc yi taşımanıza gerek kalmasın.Çevirmeyle falan da uğraşmayın.Kurun ağ üzerinden seyredin.Altyazı ile filmin ismi aynı olursa altyazıyı otamatik görüyor ps3..Yalnız 1080p filmlerde bazı yavaşlama sorunları çıkartabiliyor.İşlemcimizin biraz kuvvetli olması lazım..
    Mutlaka deneyin
    http://code.google.com/p/ps3mediaserver/
  • birebir tüm anlatılanları yapmama rağmen 1 filmde altyazı görünüyor diğerinde görünmüyor neden böyle olduğunu anlamadım her şey tıpatıp aynı...

alt yazı problemi olan arkadaşlar bunu nasıl aştıklarını açıklayabilirler mi ??
  • http://forum.donanimhaber.com/m_29597032/tm.htm

bir de bunu deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgur -- 12 Şubat 2009; 9:46:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zgur

http://forum.donanimhaber.com/m_29597032/tm.htm

bir de bunu deneyin.

sorulara cevap verilse bide orda...
  • yukarıdaki soruma ek olarak garip bir olay oldu, dediğim gibi misal 4 bölümlük lost sezon 5 bölümlerinde 2 bölümde gördü altyazıyı 2 bölümde görmedi...

daha da doğrusu 2 bölümde güzel bir şekilde senkronize bir şekilde altyazılı izledim ancak diğer 2 bölümde dizi bitti yarım dakka boyunda dizideki tüm altyazılar deli bir hızla aktı gitti... görüntülere yetişemedi yani ekran simsiyahken altyazılar deli hızlı şekilde aktı gitti zaten yarım dakka da da bitti... sanki 20x ileri sarım gibi... tek farkı görüntü yok da altyazı war sadece... (amma örnekledim bee :D)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zgur

http://forum.donanimhaber.com/m_29597032/tm.htm

bir de bunu deneyin.

bunu da deniyelim dostum daha önceden de görmüş ve denemiştim ama altyazı ile ilgili sonuç alamamıştım şimdi daha dikkatli bir şekilde ilerleyerek yapayım sonucu bildiririm...

bu arada multi avchd de yaratmaya çalışacam bakalım olacak mı :D

teşekkür ederim...
  • Dostum çoooooooook teşekküüüüüüüüüüüüüür

mkv uzantılı furtado konserini 4.7 gb dvd ye yazdırdım ve seyrediyorum.

Budur hocam

Keşke sony kardeşimiz hiç bizi uğraştırmasa ve cihazı pc gibi önüne gelen dosyayı okuyabilir hale getirse

100 yıl sonra belki

Buna da şükür
  • selam arkadaşlar. Bu yöntemle altyazılı film izleyebilen arkadaşara sorum olacak.
    mkv filmimi TSmuxer programı ile bluray yaparak BDMV ve CERTIFICATE klasörlerini filmi 2 ye bölerek oluşturdum. Fat32 formatlanmış Harici HDD min içine (root) AVCHD klasörü oluşturup bu BDMV ve CERTIFICATE klasörlerini yapıştırrdım. AVCHD.exe programını çalıştırdım ve işlem succefull yazısını gördüm. HDD yi PS3 e taktım X tusuna basınca (display all demeden) içinde hiçbirşey yok diyerek filmi başlatmıyor. Display all deyince de klasörlerden filmin parçalarını çalıştırınca ses ve altyazı görünmyor(ses DTS) . defalarca denememe rağmen sonuç aynı. Bunu başarabilen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar,

Geçenlerde Drag me to hell filminin blu-ray ripini indirdim fakat günlerdir uğraşıyorum, birtürlü blu-raye düzgün bir kayıt yapamadım. Filmin çözünürlüğü 1920:800p. Tsmuxer ile altyazısını ekleyip kaydettikten sonra çözünürlüğü 1920:1080p oldu fakat imgburn ile (UDF 2.50 yaptım) blu-raye yazıp blu-ray player dan izlediğimde görüntüde kare kare bozulmalar oluyor ve film kesinlikle izlenmiyor. 1 adet boş blu-ray disk çöpe gitti. artık RW blu-ray diske yazıp deneme yapıyorum ilk önce. acaba RW blu-raye yazdığım içinmi böyle oluyor anlaymadım. farkeden birşey olmadı zaten. normal diske yazdığımda da aynı şey olmuştu. yardımlarınızı bekliyorum.
  • AutoMKV programı ile ilk önce videonun çözünürlüğünü 1280:720 veya 1920:1080 e çevirmeyi denedim fakat kullanımını bilmediğimden bunu başaramadım. Aranızda autoMkv programını kullanmayı bilen biri varsa yardım edebilirmi? Elimde tam 4 tane blu-ray rip MKV film var ve hiçbirinin çözünürlüğü bu iki seçeneğe uymuyor. O yüzden blu-ray diske kayıt yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan74 -- 12 Ekim 2009; 10:42:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekart

selam arkadaşlar. Bu yöntemle altyazılı film izleyebilen arkadaşara sorum olacak.
    mkv filmimi TSmuxer programı ile bluray yaparak BDMV ve CERTIFICATE klasörlerini filmi 2 ye bölerek oluşturdum. Fat32 formatlanmış Harici HDD min içine (root) AVCHD klasörü oluşturup bu BDMV ve CERTIFICATE klasörlerini yapıştırrdım. AVCHD.exe programını çalıştırdım ve işlem succefull yazısını gördüm. HDD yi PS3 e taktım X tusuna basınca (display all demeden) içinde hiçbirşey yok diyerek filmi başlatmıyor. Display all deyince de klasörlerden filmin parçalarını çalıştırınca ses ve altyazı görünmyor(ses DTS) . defalarca denememe rağmen sonuç aynı. Bunu başarabilen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. teşekkürler.

hocam ses dts olmayacak ac3 olması gerekiyor buprogramla ps3 te izlemek için. .

• Benim sorumun cevabını kimse bilmiyor galiba..
  • belki konuyu hortlatmış olacagım ama

3 tane sorum var, yardımcı olursanız çok memnun olurum!

Ilk sorum ; 2,19 gb lık bır mkv yı TSMUXER ıle 2 ye bolerek avchd yaptım. 2 gb lık ıkı tane flash dıske attım fakat ps3 te oynatamadım. daha sonra avchd me ıle ps3 un gormesını sagladım fakat bu sefer alt yazılar cıkmadı ve 2.partı oynatmadı. bu sorunu nasıl cozebılırım.

yanı tsmuxer ıle 2 ye boldugum bır mkv yı ps3 nasıl sorunsuz oynatır

Ikıncı sorum; mkv konteyner ı ıcındekı bir fılmı re-encode yapmadan mp4 konteyner ıcıne atabılırmıyız. buda ps3 un gormesı ıcın.

Ve son sorum; 1 dvd ye avchd yaparak 3-4 video dosyası atmak mumkun mu ?

şimdiden tesekkurler
  • çok güzel bi program hasta oldum.
    bunlara menü eklemek mümkünmü acaba
  • konu hortlamış capsler kurbağa olmuş tabi
  • merhaba arkadaslar 45 gb blurey filimi
    indirdm tek dosya nasıl cevircem bunu

MKV leri BLURAY DISKE ÇEVİRME KLAVUZU
  • Beyler, iki diskli Bluray filmi Tsmuxer ile nasıl tek part bir filme çevirebilirim?

Ya da bunu yapan başka bir program var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.