Şimdi Ara

MKV PLAYER iSTEYENLER ACELE EDin BURAYA BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ürünü anlatmama gerek yok heralde.

arkadaşlar amerikaya gidiyorum 19 nda. EV TV HD MEDIA PLAYER (wdavn00) modelinden getirebilirim 200$ a pm atan arkadaşlara 24 aralık da kargo ya da elden teslım edıcek sekılde MKV DESTEKLI WESTERN DIGITAL getirebilirim. urun fiyatı 130$ gozukuyor fakat bılıyorsunuzki orda tax ödüyoruz. cok fark ettırmıyor ama en azından masraflarımı karsılamak ıcın bu teklıfı yaptım sızlere nıyetı cıddı olan arkadaşlara seve seve getırebılırım..

telefon numaram 533 300 45 36 .. 19 aralık a kadar telefon acabılırler 20 aralık bıtımıne kadar da mesaj atabılırsınız. mail adresime maıl atarsanız daha hızlı haberleşiriz; rippde_by@hotmail.com

SIFIR KUTUSUNDA OLUCAKTIR GELEN URUN..

kısaca bilgiler:
    Music - MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MKA
    Photo - JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
    Video -MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264)
    Playlist - PLS, M3U, WPL
    Subtitle -SRT (UTF-8)

• 200 dolar çok pahalı. Ocak ortasında 250ytl civarı satılacak,garantilisi hemde.

110 + %8 vergi = 118,8 dolar sana maliyeti.
  • Abi yuh ya her yere aynı başlığı açmışsın. Ne azimlisin vallaha. 110 dolarlık aleti 200 e stıyosun. De 150 dolar diye o zaman millet alır belki
  • İlgilenenlere şu an GG de 222YTL.
  • GG neresi oluyor. onuda bi soylesen
  • quote:

Orjinalden alıntı: banbul
    GG neresi oluyor. onuda bi soylesen

GittiGidiyor.com
  • GG de yarın 400 bile olur o. Keşke bana kalsa...

Garantisiz almam o başka mesele..
  • Bu tür cihazların artık ethernet girişinin olması gerekmıyor mu sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 19 Aralık 2008; 10:34:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.