Şimdi Ara

MKV Sıkıştırma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de 8,74 GB'lık bir film var ve bunu 7,96 GB'a düşürmek istiyorum dual layer dvd'ye yazabilmek için.

mkvmerge programı ile commentator ses doyasını çıkardım 8,53 GB oldu. Yine aynı programla filmi 7,96 GB ve 586 MB'lık 2 parçaya böldüm fakat filmin sonu (7dk filmin sonu + 8dk yazılar) doğal olarak 2. parçada kaldı. Aviye dönüştürmeden çok az kalite kaybı ile filmi hangi programla sıkıştırabilirim. Ne önerirsiniz?

• 2 seçeneğin var hardsub veya softsub.

eğer emek vereceksen altyazı ve ses ve filmi ikiye bölmen gerekir.
  • Ben altyazı eklemek istemiyorum yanlız. Mkv dosyasını yaklaşık 300-350mb sıkıştırmak istiyorum o kadar.
  • Mkv dosyası birleşik bir paketti. tıpkı ses dosyasını ayırdığın gibi altyazxıyı ve videoyu da ayırmalısın.
    sonra video dosyasını convert edip sonra altyazıyı tekrar birleştirmelisin.
  • Teşekkürler, anladım. Ben şimdi videoyu ve ses dosyalarını ayırdım diyelim. Şimdi o video dosyasını hangi programla sıkıştırabilirim?

Gerçi çok uğraştılcak bir işlemse filmi silerim gider o kadar da önemli değil.
  • Convert işlemi tam bir işkencedir. İşlemcinin hızına filmin uzunluğa göre 1 saati aşkın zamanını alır.

ConvertXtoDVD kullanabilirsin, bir de mkv ye tekrar cevirmene gerek de yok.
    alt yazıyı da çıkartı divx gibi kullanırsın...
  • Neyse ya ben vazgeçtim bu işten :) Çok canım isterse izlemek indiririm yine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mp4 dönüştürme
    2 yıl önce açıldı
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Dosya Sıkıştırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.