Şimdi Ara

mkv to avi programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz mkv to avi programı varmı imax deep seayi indirdim 3d sbs olarak fakat tv çalıştırmadı birde avi olarak denemek istiyorum site birkaç arkadaş bazı programları önerdi fakat programı kullanamadım program önerip nasıl kullanacağımı açıklayan arkadaşlar olursa sevinirim

• .avi olmaz, MKV Merge ile MKV video codec inin header ını değiştirebilirsin. AVI yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

.avi olmaz, MKV Merge ile MKV video codec inin header ını değiştirebilirsin. AVI yapma.

hocam öncelikle cevabın için teşekkürler. programı nasıl kullanacağımı anlatırsan çok memnun olurum.
  • LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi

Bu konunun ilk mesajında var resimli bir anlatım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi

Bu konunun ilk mesajında var resimli bir anlatım.

hocam denedim programla anlatılanları fakat yine açmadı aviye neden çevirmeyeyim hocam video kalitesimi düşer fakat aviye yada başka bir formata çevirip denemekten başka çare kalmadı.
  • Senin TV nedir, MKV desteği var mı?
    AVI formatlı 3D video ya da film görmedim ben, elbet bir olayı vardır tam olarak bilmiyorum ama.
    O yüzden MKV üzerinden git, o programı kullanmak biraz zor internette araştırman lazım. Ya da düşük fiyatlı bir media player alabilirsin.
  • vestel 42vf8022 mkv desteği var hocam ama bazılarını açmayabiliyor dediğim gibi imax deep seayi açmadı fakat imax dolphins olanı açtı mesela bu demo avi hocamhttp://www.freehd3d.info/index.php?option=com_content&view=article&id=253:lg-3d-sport-demo-mix-2012&catid=44:promotions-3d-clips&Itemid=97
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.