Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.417
Cevap
23
Favori
49.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tespitlerine katilmamak elde degil guzel tespitler tebrikler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah:)
  • bu arada chris weidman sakatlanmış.ufc 199 da rockhold un karşısında michael bisping olacak.bisping in rockhold a karşı kazanması güneşin ikiye yarılması gibi bir mucize ihtimali ile eşdeğer olduğundan kasım da newyorkta olma ihtimali doğan bir kemer maçımız daha oldu rockhold ile weidman arasında.gerçi weidman leş bir sporcu.kemeri hep şans eseri kazanıp koruduğunu,bulunduğu yeri asla haketmediğini defalarca yazmıştım.o bakımdan keşke newyork ta rockhold un karşısında jacare yi izlesek.o maça maç derim işte.ama ufc pazar payı jacare den çok daha fazla olan weidman ı rockhold un karşısına sürecektir newyork ta.her neyse weidman ikinci dayağını yedikten sonra nasılsa silinerek haketmediği bu seviyeden düşer zamanla.
  • bunların hepsinin tek bir event da olma ihtimali yok tabiki ama düşünsenize madison square garden da şöyle bir hayal event izlediğimizi:)

anthony johnson vs jon jones
    alistair overeem vs stipe miocic
    conor mcgregor vs frankie edgar
    misha tate vs cris cybor
    ronda rousey vs holy holm 2
    luke rockhold vs chris weidman 2

buraya kadar zaten olacaklar ve büyük ihtimalle olma ihtimali olanlar.sadece jones mu cormier mı kazanır ondan şüpheliyim.şimdilik jones olarak düşünelim.bundan sonrası tamamen temenni ve sallamasyon:)

daniel cormier vs glover teixeira
    alexander gustafsson vs ryan bader
    vitor belfort vs lyoto machida
    anderson silva vs george saint pierre (birazcık kilo almış hali)

bence şahane olurdu:)
  • hayalet725 H kullanıcısına yanıt
    Vitor Belfort geçen hafta Jacare Souza maçını kazansaydı bir Rockhold vs Belfort 2 izlemek olası olabilirdi güzelde olurdu
  • Jacare ruckhold iyi olurdu aslinda bisping biraz idareten ruckhold karsisina surulmus

• Rockhold vs Weidman maçı ne oldu da Rockhold vs Bisping'e döndü. Bisping hiç bir şansı yok karşılaşmada, saçma bir event olacak. Silva'nın şımarık hareketleri olmasaydı kaybedecekti zaten. Bu arada Diaz'ın heryerde röportajını görüyorum tam basın şişirmesi Cornor'a karşı şansa bir maç kazanıyor hop kahraman Diaz. Cornor para göz adam bu belli oldu eğer öyle olmasaydı kendi sikletinde dövüşmeye devam eder aptalca maceralara sürklenmez. Şimdi de Floyd'la karşılaşacakmış
  • vitor belfort'un yaşı 40 oldu. bundan sonra bir kemer maçına daha çıkamaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

vitor belfort'un yaşı 40 oldu. bundan sonra bir kemer maçına daha çıkamaz diye düşünüyorum

vitor kendine yazık etti nasıl bjj siyah kuşak anlamadım son iki maçını ground and pounda kaybetti ayakta world class dedikleri bir striker bana göre
  • vitor ve lyoto bana mma i sevdiren unsurların başında gelen iki sporcu ama hem onların hemde dan handerson un artık ağırdan emeklilik planları yapmaya başlaması gerekiyor gibi... bunu daha fazla uzatmanın ve efsanevi kariyerlerlerine leke sürdürmenin çok mantıklı bi tarafı yok.lyoto 50 yaşında dövüşse yine açar izlerim ama hem vitor u hem machida yı yenilirken görmek istemiyorum artık.her şeyi tadında ve zirvede olmasa bile zirveye yakın rakımlarda bırakmak gerek diye düşünüyorum.
  • Marcossx kullanıcısına yanıt
    vitor un bende yeri ayrı.her daim izlemek isterim ama şunu gördüm ki artık ciddi ciddi emeklilik planları yapması gerekiyor.efsaneyi o hallerde görmek beni üzüyor çünkü.keza lyoto machida için de aynını düşünüyorum.keşke şöyle bir şey olsa.bu iki efsane bu zamana kadar hiç karşılaşmadılar.öyle çok kanka durumları olan,birbirleri ile maç yapmamak için sebepleri filan olan adamlarda değiller.keşke bu zamana kadar olmayan bu maç gerçekleşse ve bu ikilinin birbirleri ile yapacakları maç ikisininde kariyerlerinin son maçı olsa.zannetmiyorum ama temenni...
  • Garbrant almeida yi nakavt etti ilk raundda sunu anladikki almeida iyi bir striker olabilir ama çenesi cok zayıf bu halle kemer asla alamaz.Garbrant aksine hem cenesi güçlü hem nakavt gücü yuksek artik kemer yolunda ilerliyecektir.

• garbrant,almeida yı yenmedi,bildiğin çatır çatır dövdü.hani eşek sudan gelinceye kadar diyeceğim ama o kadar uzun sürmedi.inanılmaz ezici üstünlükle,içi dolu dolu dayak atılarak alınan bir knockout.
  • hayalet725 H kullanıcısına yanıt
    en son yazdığın temenni ve sallamasyon kısımlarına bayıldım.

Özellikle Silva- Gsp karşılaşması olsa eminim yukarıdaki kemer maçlarından daha heyecanlı olur. Düşünüyorum da olsa o maç off diyorum :)

Bu arada yorumların ve analizlerin gerçekten çok güzel tebrik ederim.
  • Bisping rockhold u ilk rauntta KO etti. Hic sasirmadim zaten rockhold olan 2 yenilgisini KO ile kaybetmisti kendini gelistirmesi lazim yoksa bir isabetli sert yumrukta veya tekmede toparlanamiyo cruzda faber 5 raund sonunda ezici ustunlukle yendi hic sasirmadim tamam faber wec yillarinda cok iyi bir dovuscu olabilir ama ozellikle ufc ye geldiginden beri 6 kemer macini kaybetti. Cruz bence dillashaw rovansini alirsa bantamweightte yenilmez gibi gozukuyo

• Brock lesnar ufc 200 de.geri donuyo acaba kemer sansi bulabilirmi

• Rockhold daha önce Submission ile yendiği Bisping'e nakavt oldu, aldığı gibi geri verdi kemeri. Dominick Cruz her zamanki gibi Decision ile aldı maçı, Urijah Faber boş boş konuşmaz bundan sonra. Cruz'un rakibi yok gibi o sıklette. Max Holloway ise Conor'dan dayağı yedikten sonra 9 maça çıktı, 9'unu da kazandı.
  • rockhold dövüşçünün ''d'' si olmayan bisping e ilk raund da knockout oldu.maçı izlemeden duysaydım asla inanmazdım ama maçtan 5 dk öncesi ve maç esnası her şeyi özetledi. anderson silva nın yaptığına benzer bir saçmalıkla (ikiside bisping e karşı saçmaladılar) maçı kaybetti.rahatlık ve sakinlik çok önemli evet ama sen bunu abartır caddede volta atar gibi maça çıkarsan,adam akıllı guard bile almazsan sonuçlarınada katlanırsın.bir tarafta yetenek acziyeti ve rakibinden çok daha az fiziksel kuvveti olan bir adam ama deli gibi çabalıyor saldırıyor çünkü başka şansı yok.diğer tarafta çok iyi bir iş yapıp kağıt üzerinde şampiyon olan weidman ı parçalayan mükemmel bir dövüşçü weidman dan bile daha zayıf bir rakibe karşı kemeri tekrar kaybediyor.niye.çünkü salak salak hareketler,umursamamazlık,rakibi aşırı küçümseme yüzünden.ben rockhold un bu maç için doğru düzgün kampa girdiğini bile sanmıyorum.neyse diyecek bir şey yok kendi hatalarının bedelini ödedi.mma yazarlarının ve dövüşçülerinin tweet lerine bakıtığınızda bile hemen hemen herkes bu durumun farkında. dövüşmeye mi yoksa plajda güneşlenmeye mi geldiği belli değil filan yazmışlar ki haklılar.anderson silva da beni sinirden delirtmişti şimdi rockhold da delirtti.cruz-faber maçıyla alakalı yazacaktım iştah bile bırakmadı mal herif.neyse onuda başka zaman yazarım.

• Holloway vs mcgregor macinda conor in kondinasyonu cok iyiydi diaz karsisinda ikinci raundda perisan olunca cok sasirmistim

• Kesinlikle lakayttı Rockhold. maçı az önce izledim Rockhold sanki antremana çıkar gibi umursamaz tavırlar içindeydi. Kendisinin bu derece favori gösterilmesi onu da fazlasıyla olumsuz yönde etkilemiş. Yanlız Bisping de bir o kadar maça iyi hazırlanmış. Adam 37 yaşında ve iki şampiyonu devirdi. buna şans demek zor artık. Bisping'e haksızlık etmişiz..

Gecenin diğer maçında Cruz ilk raound dışında ezici bir üstünlükle Faber'ı saf dışı bıraktı. gecenin güzel dövüşlerinden biriydi..
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.