Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
23
Favori
49.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufc 199'da lombard henderson maçıda güzeldi. henderson sağlam bir rakibi knockout etti. adam 45 yaşında helal olsun.
  • Ufc 200 de brock lesnar geri donup mark hunt in karsisina cikicak ayrica ufc 204 bisping vs henderson 2

• Wonderboy patakladı MacDonald'ı. Sonraki rakibi muhtemelen Lawler olur, bakalım kemeri alabilecek mi?
  • Stephen thompson cok iyi bir oyun planiyla cikip yendi fakat tek zayif noktasi bence takedownla dovusun yere inmesi bence iyi bir bjj ciye kaybetme ihtimali yuksek ama macta macdonald cok pasifti eski maclarina baktigimda cok guclu bir docuscu fakat cok pasif oynadi resmen elle teslim etti kemer sansini

• rory'nin gene burnu kırıldı. antremanlardada defalarca kırıldığını söylüyor. ameliyat olup bir süre maçlara çıkmayacakmış.
    bu maçtada burnunun kırılacağından korktuğu için korkak dövüştüğünü düşünüyorum. yinede o kadar sakınmasına rağmen son round'da burnu kırıldı.
  • Bunu buraya koyup uzaklaşıyorum.

MMA - UFC - Bellator Ana Konu
  • Mcgregor %90 ud ile alir bu adam gercekten cok calisiyo hatasini telafi etmek icin hem genc hem basariya ac bence diaz kesinlikle yenemez mcgregor kondinasyon sorununu cozerse

• Jones doping almis mac iptal her artik akibeti ne olur ufc ye kalmis

• Brock vs hunt main event oldu.

• Aslinda doping demeyelim ilk asamada yasakli maddeler cikmis B testlerini yapiyorlarmis testleri devam ediyormus ve cumartesi gunune yetismeyecegi icin USADA boyle bir karar vermis. Ben jon jones un boyle bisey yapabilecegine ihtimal veriyorum. Karanlik bi adam kendisi. Olan DC ye oldu. Dana white iki gunde dc le dovusecek birini ariyormus ama bulmasi cok zor. Dc resmen yikilmis durumda. O kadar antrenman mental hazirligi gec bir de ciddi para kaybi oldu dc ye. Bu yuzden den lesnar hunt maci 5 round main event. Yine de UFC 200 kartindaki maclar cok iyi olacak. Sabirsizlikla bekliyoruz artik

http://www.mmafighting.com/2016/7/7/12115514/ufc-announces-jon-jones-removal-from-ufc-200

• Alexander gustaffson cormierle dovusebilecegini bos oldugunu soylemis

• Beyler jones iki yil spordan men edildi

• wonderboy06 W kullanıcısına yanıt
    Iyi oldu hic sevmiyodum zaten kendisini. Bu kadar egosu yuksek adam gormedim ben. Kazandigi dovuslerde dopingdenmis demekki. Bi daha donmeyebilir dana white 2 yil sonra almaz bence bu adami tekrar ufc ye

• Daniel cormierle anderson silva ufc 200 de kapiscaklar

• Eddie alvarez dos anjosu ilk raundda tko ile yendi

• Yazık oldu ufc 200'e. DC'yi hiç sevmesem de adamın o reaksiyonuna çok üzüldüm. Adam belki de hiç bilemeyecek Jones'u yenip yenemeyeceğini ve kafada her zaman gerçek şampiyon olup olmadığı sorusu olacak. PED kullanmayan çok az sporcu vardır UFC'de, benim merak ettiğim Jones'da hangi madde çıktı acaba ?

Uzun zaman sonra UFC izlemeye heves etmiştim bütün hevesim boşa gitti, ah be Jones...

Silva da iyice içine ediyor kariyerinin, sırf para için kabul etmiştir büyük ihtimalle.
  • Eddie Alvarez ne dövdü be RDA'yı Gerçi RDA iyi dayandı, yere yığılmadı adam. O kemerin gerçek sahibi Khabib Nurmagomedov, Alvarez'den alır muhtemelen. Alan Jouban - Belal Muhammad maçı da çok iyiydi. Belal biraz daha erken başlasa bombardımana rakibini nakavt edebilirdi. Çenesi çok kuvvetli elemanın, ilk 2 raund fena dayak yedi ama toparlamasını bildi.

Cormier'in rakibi Silva oldu. Silva'nın bu sporu bırakma vakti geldi bence, DC nakavt eder muhtemelen. UFC 200 gayet iyi bir kart. Lesnar var, DC - Silva var, Tate var, Dillashaw var, Sage Northcutt var, Aldo - Edgar var, Velasquez var... Çok iyi dövüşler seyredeceğiz. İçlerinde en çok merak ettiğim maç Aldo - Edgar maçı. Edgar'ın kazanmasını umut ediyorum.

UFC 202'de Lobov'a şans tanımışlar yine. Adam torpille UFC'de dövüşüyor, Conor'ın kankası diye bu vasıfsız adamı kafese atıyorlar. 12-12-1 ne lan, bu nasıl Record?

• Anderson silva kac kilo suan?

• Hydralisk kullanıcısına yanıt
    205lbs'de dövüşecekler.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.