Bildirim
MMO oyunları online lan üzerinden offline oynamak mümkün mü ?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
17 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kendi sw ni kurarsan oynarsın -
kendi server -ımı kurmayla ilgili bilgiye nereden ulaşabilirim ? bir bilgin var mı ? -
Knight Online Private Server diye aratabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Gordenon
kendi server -ımı kurmayla ilgili bilgiye nereden ulaşabilirim ? bir bilgin var mı ?
Artık oyunun sahipleri buna pek izin vermediği için bilgiye ya da malzemeye erişmekte zorluk yaşayabilirsiniz ama 4-5 tane programa ihtiyacınız olacak. Ebenezer kalmış bir tek aklımda. Veri tabanı, drop, upgrade v.b ayarları falan da vardı. Biraz kafa yorarsanız kurabilirsiniz ama.
Ben zamanında 1299 Local PVP kurardım. Sonra ayarladığım IP'den başkaları girebilirdi ama ben genelde tek başına oynamak için kurardım. -
yanıtınızı geç fark ettim.bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X