Şimdi Ara

MMOREHBERİM Yeni sitesinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok uzun yıllardır bir çoğumuzun yaptığı gibi forumlarda dolanıp oyunlar hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyoruz.Bazı zamanlar aradığımız oyun hakkında neredeyse bilgi kırıntısı bile bulamamaktayız.

İnternette İngilizce olarak bu konuda destek veren bazı siteler olsada herkes İngilizce bilmediği için çoğu bilgiden mahrum kalınabiliyor.Ben bu mağduriyetin önüne geçmek istediğim için ve bu oyun sektöründe uzun zamandır olduğum için sizinde destekleriniz,önemli yorumlarınız,düzeltmeleriniz,bilgileriniz ile online oyun bilgilerini daha üst seviyeye çıkartmak istiyorum.

Çok yakın zamanda aklımdaki bir projeyi de hayata geçireceğim.Bu nedir ? sorusu aklında belirenler için hemen belirteyim; elimden geldiğince bütün oyunlara girerek sizler için birer "Türkçe Ön İnceleme Videoları" hazırlamak.Böylece oyun hakkında çok daha net fikirlere ulaşabileceğiz.
    İnternette benzer siteler zaten var! diyenler içinse evet haklısınız var.Ben sadece bu olayı tamamiyle Türkçe'ye çevirmek istiyorum,malum herkes İngilizce bilmiyor.Ayrıca ama amatör ama profesyonel bir şekilde hepimizin bilgilerinin,tecrübelerinin birleşmesiyle çok daha sağlıklı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

Şuanda sadece deneme aşamasında olup beğeninize sunduğum sitede :
    -MMORPG Oyun Listesi (Detaylı tablo ile)
    -Dağıtılmakta olan bütün Beta Keyler,Promosyon Kodları
    -Gündemde olan güncel MMORPG Haberleri
    -Oyunların Türkçe Rehberleri

bulunmaktadır.

Herkese bol EXP'li Eğlenceli Oyunlar !

http://mmorehberim.blogspot.com

İlk inceleme videomuz MicroVolts Online

S4 League Dark Lightning İnceleme Videomuz

Son Destan İnceleme Videomuz

Not:Site şuanda sadece deneme yayınındadır.En kısa sürede Alan Adı alınıp geliştirilmeye devam edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justrance -- 18 Şubat 2011; 5:03:41 >

• İşi bırakmayıp,devamını getirirsen faydalı birşey olacağı kesin.Herkesin böyle bir sisteme ihtiyacı var.
  • Bildiğin alıntı sitesi olmuş bu. Rehberlerin %90'ı DH'den alıntı ve bir noktası dahî değişmemiş.
  • Evet bi Rift rehberine bakıyım dedim.Tak dh den alıntı.Sonra bi kaç taneye daha baktım hepsi dh den alıntıydı.
  • çaldığı eşeği boyayıp, sahibine satma becerisi gerçi rehber hazırladım demiş tabi illaki bir yerlerden (ç)alıntı olacak.

edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 11 Şubat 2011; 19:03:40 >
  • @Beates
    -Teşekkür ederim

@BelieveMe ve @Yazuach

Kesinlikle haklısınız.
    Öncelikle dışarıdan biri gözüyle baktığımda içimden "adama bak üyelik açmış sitesinin reklamını yapıyor sağdan soldan toplamış" diyorum.Ancak işin aslı öyle değil.
    Donanımhaber forumu ve özellikle "Diğer Oyunlar" bölümü benim için açıldığı zamandan beri çok önemli olmuştur..Çok fazla şey öğrendim çok güzel zamanlar geçirdim konuşuldu tartışıldı gülündü eğlenildi..

Rehberler konusuna gelirsek eskisi gibi oyunlara rehber hazırlayacak kadar girip vakit geçiremiyorum bu yüzden mevcut rehberleri kullanmak durumunda kalıyorum.Eğer biraz daha dikkatli incelerseniz her rehberin en başında bir teşekkür yazısı ve kimin yazdığını kocaman bir şekilde yazmış bulunmaktayım.Yani sanki kendim yazmışımda insanlara sunuyormuşum gibi bir havanın oluşmasına gerek yok :) Ayrıca rehberler sayfasının en altında donanımhaber'e teşekkür yazım bulunmaktadır ve yine sitenin yakın takipler bölmünde donanımhaber'i birinci sırada görebilirsiniz.

Benim için bu forumun önemi tartışılmaz yeri değişmez.

Yazuach geçen yaz beni Guild Wars'ta az mı koşturdun missionların peşinde :) hiç unutmayacam o zamanları özellikle Guild Wars için hem pvp hemde gameplay videosu yapmayı düşünüyorum öncelikli olarak.

İkinizinde MMORPG bilginize eleştirilerinizi doğru buluyorum.Siz benim bu forumda fikirlerimi beyan eden yegane kişilerdensiniz.Eğer neden seni bu forumda göremedik çok fazla diyen olursada artık nasıl dersiniz bilmem ama biraz yazı yazma konusunda "üşengeç" olduğum içindir :) Şimdi bu site ile bundan kurtulup elimden geldiğince yardım etmek istiyorum.

Özellikle sizlerin yardımları benim için çok önemli çünkü değer verdiğim kişilerdensiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Justrance

@Beates
    -Teşekkür ederim

@BelieveMe ve @Yazuach

Kesinlikle haklısınız.
    Öncelikle dışarıdan biri gözüyle baktığımda içimden "adama bak üyelik açmış sitesinin reklamını yapıyor sağdan soldan toplamış" diyorum.Ancak işin aslı öyle değil.
    Donanımhaber forumu ve özellikle "Diğer Oyunlar" bölümü benim için açıldığı zamandan beri çok önemli olmuştur..Çok fazla şey öğrendim çok güzel zamanlar geçirdim konuşuldu tartışıldı gülündü eğlenildi..

Rehberler konusuna gelirsek eskisi gibi oyunlara rehber hazırlayacak kadar girip vakit geçiremiyorum bu yüzden mevcut rehberleri kullanmak durumunda kalıyorum.Eğer biraz daha dikkatli incelerseniz her rehberin en başında bir teşekkür yazısı ve kimin yazdığını kocaman bir şekilde yazmış bulunmaktayım.Yani sanki kendim yazmışımda insanlara sunuyormuşum gibi bir havanın oluşmasına gerek yok :) Ayrıca rehberler sayfasının en altında donanımhaber'e teşekkür yazım bulunmaktadır ve yine sitenin yakın takipler bölmünde donanımhaber'i birinci sırada görebilirsiniz.

Benim için bu forumun önemi tartışılmaz yeri değişmez.

Yazuach geçen yaz beni Guild Wars'ta az mı koşturdun missionların peşinde :) hiç unutmayacam o zamanları özellikle Guild Wars için hem pvp hemde gameplay videosu yapmayı düşünüyorum öncelikli olarak.

İkinizinde MMORPG bilginize eleştirilerinizi doğru buluyorum.Siz benim bu forumda fikirlerimi beyan eden yegane kişilerdensiniz.Eğer neden seni bu forumda göremedik çok fazla diyen olursada artık nasıl dersiniz bilmem ama biraz yazı yazma konusunda "üşengeç" olduğum içindir :) Şimdi bu site ile bundan kurtulup elimden geldiğince yardım etmek istiyorum.

Özellikle sizlerin yardımları benim için çok önemli çünkü değer verdiğim kişilerdensiniz.

İlk baktığımda görmemişim şimdi gördüm kusura bakma o zaman
    http://mmorehberim.blogspot.com/2011/02/mythos-online.html
    Düzeltme yapayım, Gamigo değil Frogster yapıyor Avrupa sunuculuğunu

• Önemli olan birbirimizi anlayabilmemiz :) Hemen değiştirdim ayrıca gözünüze çarpan bir hata olursa söylerseniz değiştiririm.
    Bakalım çıktık bir yola amatörce başladık belki sonu hayırlı güzel birşeyler olur..
    Hadi sen ben o biz siz onlar bir şekilde istediğimiz bilgiye ulaşıyoruz ama benim için önemli olan geri kalan diğerlerinin de bu bilgilere nail olması :)
  • Önizleme videolarınızda daha resmi bir dil kullanırsanız yaptığınız iş daha ciddi bir boyut kazanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Önizleme videolarınızda daha resmi bir dil kullanırsanız yaptığınız iş daha ciddi bir boyut kazanabilir.

Haklısınız bir noktada ancak biraz daha rahat doğal ve içten davranmak bence daha iyi.Çünkü çok ciddi olunduğu zamanda konuşmalar insanı sıkabiliyor.Bu ilk inceleme videomuz elbette üstümüzde bir heyecan amatörlük var.Zamanla bunlar oturur
  • işin aslı bir wordpress ile yapsan kat be kat güzel işler çıakr diye düşünüyorum...
  • Kendinize mmohut u örnek almanızı öneririm hatta Ömer e mail bile atabilirsiniz ciddi olarak bu işi yaptığınızı görürse size destek verebilir.
    Ayrıca videolarınızda hile ve bu tür şeylerden hiç söz etmeyin metin2 falan anladınız siz onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 12 Şubat 2011; 2:35:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

işin aslı bir wordpress ile yapsan kat be kat güzel işler çıakr diye düşünüyorum...

Aslında aklımdan geçmedi değil..

quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Kendinize mmohut u örnek almanızı öneririm hatta Ömer e mail bile atabilirsiniz ciddi olarak bu işi yaptığınızı görürse size destek verebilir.
    Ayrıca videolarınızda hile ve bu tür şeylerden hiç söz etmeyin metin2 falan anladınız siz onu.

Ömerle en kısa sürede mail atıp konuşmayı düşünüyorum zaten örnek aldığım sitelerin başında geliyor.Aslında bir şekilde işi ciddiye bindirip mmohut'ın türkiye temsilcisi olsak hiçte fena olmazdı
    Metin2 olayına gelirsek orada bi minik espiri oldu ama haklı olduğunuz için diğer videolarda hack ve benzeri kötüleyici yorumlarda bulunmadım
    Son olarak sayfanın başındaki mesajıma yeni inceleme videolarımı eklemiş bulunmaktayım.

• Ben hilelerin olup olmadığının yönetimin nasıl olduğunun söylenmesi gerektiğini düşünüyorum.Ben olsam söylerdim :)
    Onun haricinde herşey güzel zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • Video İncelemeler güzel biraz daha geliştirilirse mikrofon , konuşma fln site tutar ama yapılmazsa kimse bakmaz.

Microvolts hoşuma gitti videoyu izledim ama bi kaç kusurun var.

-Mikrofon cızırtılı.
    -Oyunun özelliklerinden ayar vs fazla bahsetmiyosun.
    -Ve Microvolts FPS değil TPS.

Site adı iyi değil daha iyi olabilir ve blogspot dan bi an önce kurtul.Eğer ileri düzeye getirirsen forumdanda video inceleme yapcak oldukça insan çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Video İncelemeler güzel biraz daha geliştirilirse mikrofon , konuşma fln site tutar ama yapılmazsa kimse bakmaz.

Microvolts hoşuma gitti videoyu izledim ama bi kaç kusurun var.

-Mikrofon cızırtılı.
    -Oyunun özelliklerinden ayar vs fazla bahsetmiyosun.
    -Ve Microvolts FPS değil TPS.

Site adı iyi değil daha iyi olabilir ve blogspot dan bi an önce kurtul.Eğer ileri düzeye getirirsen forumdanda video inceleme yapcak oldukça insan çıkar.

Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için benim bu tarz şeylere çok ihtiyacım var..Bu hafta içinde mikrofonu değiştirecem mutlaka çünkü gürültüyü engellemiyor dolayısıyla cızırtılar oluşuyor.Biraz daha tecrübe kazanmalıyım malum hala üstümüzde biraz acemilik var,bundan sonra videoları çekmeden önce daha detaylı bir çalışma yapacağım.Böylelikle oyun hakkında daha doğru ve net bilgiler vermeyi hedefliyorum.Ve son olarak en kısa sürede blogspottan kurtulup alan adı alacağım ayrıca Ömer Altay'dan(mmohut) mail bekliyorum birazda onun maili ve yönlendirmesine göre hareket edeceğim.Eğer destek verebilirse çok güzel olur,veremezse yapacak birşey yok kendi yolumuzda ilerleyeceğiz..

• Arkadaşlar yeni başlık açmaya gerek yok.O yüzden buradan devam ederek sizlerden bir yardım isteyeceğim.
    Siteyi deneme yayınından kaldırıp artık aktifleştirmenin zamanı geldi sanırım..Oldukça olumlu sonuçlar ve destekler aldım.Ancak isim konusundan bende memnun sayılmam.Sizlerden ricam herkes site adı hakkındaki görüş ve önerilerini yazarsa sevinirim.
  • çok zevkli videolar olmuş teşekkürler
  • Herkese merhaba !
    Birkaç gündür işlerim dolayısıyla foruma uğrayamamıştım..Bu arada yeni siteye geçmiş bulunmaktayım artık buradan takip edebilirsiniz.
    http://www.mmorehberim.net

Not:SMF'den iyi anlayan birileri varsa benimle iletişime geçebilirler.Yorumlarınızı,görüşlerinizi eksik etmeyin sakın
  • ya beta key verebilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.