Bildirim
Mmorpg aranıırrr
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
knight metin2 -
aga iyi diyonda artık bunların tadı kaçtı be :/ yok mu başka oyun acep -
wow -
Blade and soul. Grafikler, oyananış, gayet iyi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Deneyebilirim tavsiyen için saol dostum ^^ -
yok kardeşim boşuna arama mmorpg
bns bless eso bdo hiçbiri sarmayacak yine umutsuzca arayışa devam edeceksin -
Dostum sorma ya bu arayışım hiç bitmedi. Öyle tüm vaktimi vermek istemiyorum. Günün stresini atacağım bir ortam olsun. Ne bileyim sohbet muhabbet. Böyle her levelin bir güzelliği olduğu tek amacın son lv olunmaya çalışılmadığı bir şey istiyorum. Öyle çok sosyal biri değilim ( kendi tercihim). O yüzden beni tatmin etmesini istiyorum. Wow oynuyordum bir ara ama euro ebesinin nikahına çıktı. Kirayı mı yatırak oyun mu oynayak. Durumlar böyle işte :/ -
guild wars 2 aradığın oyun olabilir. Çok casual bir oyun -
archeage'den sonra bir daha düzgün bir şey çıkmadı kardeş. eskiler de hep bozdu. -
Evet böyle bir oyun maalesef bulamadım. Fps oyunlarına kaldım :D -
Dediğin gibi bir mmorpg olsa bende oynarım grafik önemli değil. Wow bu arada beleş diyebiliriz. Günlük 1-2 saat farmla oyun parasıyla oyun süresi alabiliyon. Mmorpg bulursan banada söyle steamde twin saga çıkmış Ama anime mmorpg tarzım değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga cidden wow da o kadar kolay para kasılabiliyor mu ya . 247k bişeydi aylık. -
Kasan adam kasarsın diyordu bilmiyorum 215k falandı daha geçen haftalarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Eylül 2017; 1:57:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X