Şimdi Ara

MMORPG için sistem yükseltmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci: intel i5 2500k 3.30ghz

Ekran Kartı: Sapphire RX 570 Nitro+ 4gb 256bit

Ram: Corsair Vengeance 2x 8gb

Psu: 700w cooler master

Oyun : Aion online

Şuanki sistem yukarda belirttiğim gibi. bütçem 4000-5000 arası . bu bütçeyle anakart işlemci ve ram almam gerekiyor.Çünki halihazırdaki anakartım ddr3.Yeni ekran kartı almayacağım çünki bu tarz oyunlarda gpunun fps ye etkisi hiç yok denecek kadar.

Bu sistemle oyunda normal kalabalık yerlerde 20 25 fps alıyorum. tek başıma haritada dolaşırken 100-70 fps , 12 kişilik zindanlarda 35 25 arası . Tüm oyuncuların katıldığı savaşlara hiç gitmiyorum bile çünki fps 9 a kadar düşüyor.

Bu tür oyunlar için tek çekirdek performansı güçlü bir işlemci lazım diye biliyorum. Bana bu tarz bir işlemci önerebilir misiniz? Bütçem kısıtlı olması sebebiyle işime yarayacak en iyi işlemciyi bulmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadox1313 -- 16 Ekim 2020; 15:18:52 >

• Teşekkürler. Yanlız ekran kartı bu gibi oyunlarda önemsiz gibi görünüyor. 2 sene önce nvidia gt730 2gb 128 bit kullanıyordum . geçen sene Sapphire RX 570 Nitro+ 4gb 256bit aldım. Bahsettiğim oyunda Fps ile ilgili hiçbir değişme olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.