Şimdi Ara

MMORPG Isteklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar,3 yıl conquer online oynadım ve acayip sıkıldım,çok araştırdım ama güzel bişey bulamadım istediğim bi oyun var şu şekilde olacak eğer biliyorsanız yardımcı olunuz.WOW Oynamayı denedim ama alışamadım baştan söyleyeyim.

1.Skilleri benim için önemli skiller çok güzel olmalı hareketleri falan.
    2.Grafikleri çok iyi olabilir (anime de olabilir)
    3.Level hızlı kasılabilecek[sıkmadan]
    4.Charların itemleri şekil olsun ,ve kötü durmasın harbi char yani ;D
    5.Classları bol olan bi oyun tercihim güclü classlardır onun gibi olabilir.
    6.Oyun desteği sürekli aktif olan istediğimizde ticket atıp yardım alabileceğimiz.

Çok şey istiyorum ama biliyorsanız söyleyiniz çok araştırdım bulamadım belki bildiğiniz vardır.

Ben denediğim oyunları yazayım; Conquer online,CrazyTao,Warlords,EudemonsOnline,Zero Online,Rose online,Fiesta online,Sro,WOW,Rohan online,KnightOnline[ÇOK ZORLADILAR O YÜZDEN DENEDİM],S4 League,Bots ..Bunların hepsine zaman verdim denedim ama tek cazip gelen bana conquer online olmuştu ve başlamıştım .Bu oyunlardan başka bildiğiniz var sa lütfen ;)

• cabal online denemelisin. skill efektleri harika. youtube dan birkaç video arat
  • Kusura bakma Cabal yazmayı unutmuşum cabal online oynamıştım >.<
  • quote:

Orjinalden alıntı: araXis

Kusura bakma Cabal yazmayı unutmuşum cabal online oynamıştım >.<

hepsinin bi arada olduğu oynamadığın bşi kalmamış ztn
  • warhammer derim
  • bnce karahan oynamalısın bn çok beğendim isteklerinide karşılıyacağını tahmin ediyorum dilersen araştırabilirsin

www.karahanonlineworld.com
  • Karahan Online Fragmanlar filmleri haricinde yükleyip oynanıcak bi oyun değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gw2 PvP Ve Wow PvP si
    10 yıl önce açıldı
    LoL Gibi moba oyun tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karahan açıkçası skill açısından vasat bir oyun
  • Karahan rezil bence. Pek beğenmedim. Hero online deneyebilirsin belki. Level basit biraz.
  • KarahanOnline zaten twelve sky 2 den alınıp Türkçemize çevirilmiş bi oyundur.Açıkcası ilk başta gördüğümde sevindim Türkçe olmasına ama Grafik ve Skiller açısından Metin2 den açık kalacak belli bir yanı yok :)
  • KarahanOnline'a Metin2 deki gibi küçük çocuklar doluşur, başlıyacak olanlar 2 kez düşünsün bunu.

Güzel oyun oynamak istiyorsan bir kere paralı oyunlara bakmalısın .Ama ücretsiz olarak bol efektli bildiğim 2Moons var , itemleri falan güzel.Bir dene derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 10 Haziran 2009; 14:04:26 >
  • rappelz cidden cok eğlenceli dene derim efektlerde güzel
  • bende grafikleri sro gibi bir oyun arıyorum ama yok
  • bnce trip yapmayan kız arasan daha çabuk bulursun
  • beyler Warrior Epic e başlasam mı yaw clientı inior şuanda bitmk üzere account falan aldım
  • Warrior epic çok sıkıcı ben biraz denedim bi süre sonra felaket bayiyor sürekli dungeon tarzında mini aksiyonlar var skiller vasat biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt522

bnce trip yapmayan kız arasan daha çabuk bulursun

Hhsahaha :D:D yok artık ya o kadar da çok şey istemedim xD
  • Rising Force oyna derim.Aradığın oyun.Forumda RF e ait bölümde var.Her türlü yardım alabilirsin...
  • AGE OF CONAN.Her nekadar mat renk paletleride kullanılsa gözün grafik görsün derim ve tavsiye ederim(oyunun gerçekciliği üst safhada).
    Birde fatality olayı var tabi.
  • Lineage 2
    Foruma kayit olma tarihine bak ozamandan beri araliksiz oynuyorum gece gunduz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 17 Haziran 2009; 13:08:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.