Bildirim
MMORPG tavsiyesi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
lvl atlaması zor olmayan pvpsi güzel dedin b2p dedin o zaman guild wars 2 derim tabi ki.
güzel oyundur 1 sene boyunca hiç sıkılmadan oynadım guild wars 2'i en sonunda ortam meseleleri sebebi ile soğudum bıraktım.
ama oyun hadi bilemedin 1 yıl değil 6 ay her türlü götürür.
ayrıca oyun bir takım kısıtlamalarla birlikte free 2 play oldu satın almadanda oynayabilirsin tabi buda hoş bir durum. -
Gw2 çöp kardeşim non target oyunlara yönel -
quote:
Orijinalden alıntı: healheal
Gw2 çöp kardeşim non target oyunlara yönel
Tera dan başka non target oyun mu kaldı ki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
quote:
Tera dan başka non target oyun mu kaldı ki ?
Open world dersen yeni nesil oyunlar geliyor,wildstarı beğenmedim ama open world non target sonuçta ve skyforge un seveni çok.İsteyen oynayabilir gibi bunun dışında dungeon tabanlı non target olarak c9 öldü oyuncu sayısı düşüyor durmadan.Dragon nest oynanabilir anime tarzı grafikler seviyorsan.
1 haftadırhttp://store.steampowered.com/app/291550/ bunu oynuyorum eğlenceli oyun tavsiye ederim sıkılana
-
quote:
quote:
quote:
Open world dersen yeni nesil oyunlar geliyor,wildstarı beğenmedim ama open world non target sonuçta ve skyforge un seveni çok.İsteyen oynayabilir gibi bunun dışında dungeon tabanlı non target olarak c9 öldü oyuncu sayısı düşüyor durmadan.Dragon nest oynanabilir anime tarzı grafikler seviyorsan.
1 haftadırhttp://store.steampowered.com/app/291550/ bunu oynuyorum eğlenceli oyun tavsiye ederim sıkılana
Wildstar haricin de hepsini denedim . Oyunsuzluktan ölmek üzereyim.
Dragon nest güzel aslında ama onu neden bıraktım acaba neden bıraktığımı bile hatırlamıyorum
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Wildstar haricin de hepsini denedim . Oyunsuzluktan ölmek üzereyim.
Dragon nest güzel aslında ama onu neden bıraktım acaba neden bıraktığımı bile hatırlamıyorum
Dungeonların havası sıkıyordu beni o yüzden bıraktım bide kasmadığım karakter kalmamıstı kusucaktım
-
Skyforge maalesef open world değil.Sadece bazı mapler open world ve genelde dungeonlarda oynanıyo.Olan az open world maplerin de dungeonlardan kötü bi işleyişi var zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selam
Dragomon hunter başladım aura kingdom gibi bikaç şeyi değişik sadece baya sardı beni ama tek takılmak da biyere kadar. Oynamayı düşünenler varsa beraber takılalım bende yeniyim çözmeye çalışıyorum oyun içi aktiviteler gayet hoş fishing falan başlayan olursa burdan yada oyun içi pm atın yada ekleyin
Nick : Nussknacker
Server : Paradox
Class : Mercenary lvl 27
İyi forumlar
GW2 iyi bir oyun değil. Hardcore seviyorsanız 1 ay sonra sıkacaktır. gw2 oynayana kadar gidin LOL veya Dota oynayın. ne amaç var ne bir şey. pve si berbat. pvp dersen amaç olmadığı için oda 1 aya sıkıyor. -
Bende diyorum üstdeki yorum niye bu kadar garip. Meğer blocklamışım :P
pvp si güzel diyorsan gw2 ye bakmanı öneririm. Haterların mesajlarını görmezden gel... Sorsan 20 lvl pvp rankı yoktur (2 gün bile sürmez 20 olmak).. Fakat sağda solda ahkam keserler. Progress istiyorsan gw2 de var şuan.. "Ben yaptığım pvp yi bir bar olmazsa adam yerine koymuyorum" diyenler için eklediler yani :P.
Fakat uyarmadan edemeyeceğim.. Hesap kitap zayıfsa gw2 nin pvp sini sevemezsin... Cd leri açıldıkça ot gibi yeteneklerini kullananlardansan uzak durmalısın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Durruk
Bende diyorum üstdeki yorum niye bu kadar garip. Meğer blocklamışım :P
pvp si güzel diyorsan gw2 ye bakmanı öneririm. Haterların mesajlarını görmezden gel... Sorsan 20 lvl pvp rankı yoktur (2 gün bile sürmez 20 olmak).. Fakat sağda solda ahkam keserler. Progress istiyorsan gw2 de var şuan.. "Ben yaptığım pvp yi bir bar olmazsa adam yerine koymuyorum" diyenler için eklediler yani :P.
Fakat uyarmadan edemeyeceğim.. Hesap kitap zayıfsa gw2 nin pvp sini sevemezsin... Cd leri açıldıkça ot gibi yeteneklerini kullananlardansan uzak durmalısın.
Bayağı uzun yazmştım ama kısa keseyim.
Gw2 nin pve si 10 üzerinden 2(daha kötüsünü görmedim) pvp si ise ilk 2 ay güzel sonra pvp yaparak bir amaca ulaşamadığını görünce sıkılıyorsun. o yüzden gw2 nin pvp sine gelene daha güzel pvp si olan bir dünya oyun sayabilirim sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 2 Aralık 2015; 18:15:42 >
-
bana değilde adama say. Yani ikili konuşma istiyorsan ; Bir amaca ulaşamadım derken? hiç gw2 nin patchlerine baktın mı?
ayrıca pvp de amaca ulaşmak nedir anlayamadım? pvp den ne beklentin var ?
guild pvp sinde veya grup pvp sinde adını duyurmak, yeteneğini kanıtlamak değil mi olay? illaki oyun sana "2dps fazla" diyip eşya mı vermeli? Bende yıllardır mmo oynarım, hepsini pvp ağırlıklı oynarım... Gw nin başardığını başarmış oyunları duymak isterim. Söyle bakalım hangi oyun yetenek bazlıymış.
Bana böyle hesaplar yapabildiğim, yetenek konuşturabileceğim oyun söylersen memmuniyetle dinlerim. Fakat dünya oyun var diyip, ortaya birşey atıp arkasını boş bırakman hoş olmamış.
thief videosu koyduğum için kusura bakma.. En kolay anlaşılacak sınıf olduğundan bunu atıyorum. Biraz vur kaç tarzı olduğundan, çok hızlı gelişmiyor olaylar.. Başlangıç seviyesine de hitap ettiğinden ekliyoum. Şov görmek istersen güzel mesmer, ele, ranger videolarına bakabilirsin. Herifler görünmezi bile kesiyor :P
sürekli olan ödüllü turnuvaları sana bir amaç vermiyorsa guild wars da birşey diyemem...
yetiyorda oralar bana fazla diyorsan şunlara göz atabilirsin.
https://wiki.guildwars2.com/wiki/PvP_League
https://www.guildwars2.com/en/news/introducing-pvp-leagues/
https://www.guildwars2.com/en/news/the-pvp-league-begins-on-december-1/
açıkcası bilmiyorum yani.. niye insanlar karakterinin güçlü olacağı sistemleri isterki? Oysa o oyunlarda hep "denge yok, her patch bi sınıf op, bu eşyalar çok güçlü, amelemiyiz aylarca farm yapacağız pvp ye girmek için" diye ağlanıyor ama... zevk meselesi elbet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 3 Aralık 2015; 1:21:13 >
-
Archeage denemeyen varsa denesin gerçekten güzel oyun. Grafik olarakta çok iyi oyunda tatmin edici. Zaman çok istemesin demişsin ama online oyunların hepsi zaman istiyor uğraşmadan olmuyor emek verecen illaki Archeage'e başlamayı düşünen varsa Türk guildimiz ve TS3 serverımız var herkesi bekleriz.
-
Herkes pvp sevmiyor ben mesela witcher, fallout gibi rpgleri seviyorum mmorpg de de pve ağırlıklı olsun istiyorum ama pvp sizde olmaz arada bir arena savaş falan iyi olur.Böyle bir oyun bulamadım zaten mmorpg lere deli gibi vakit harcamaya karşı olduğumdan hep geri kaldım oynamıyorum.Pc gelsin başlıcam fallout new vegasa her akşam gelir 2 saat oynarım.
-
Adam fazla vakit istemeyen demiş tabikide akla ilk Gw2 geliyor çünkü oyunda okadar hızlı ilerliyorsunki sen bile şaşırırsın bir oyunda yürüyüş ,skill kullanımı gibi özelliklere baktığım için tavsiye etmem. Şu zamanda rpg deyince zaman ayırman gereken oyunlar var üzgünüm ...
-
-
BLADE AND SOUL'u öneririm 19 ocakta Avrupa sunucusu açılıyor ayrı bir deneyim arkadaşlar.http://www.bnsturkiye.com/ burdan detaylı bilgiye ulaşabiliriz guildimize(ailemize) katılabilir her türlü yardımı alabilirsiniz -
WoW 🤘
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X