Şimdi Ara

MNG Kargo Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N11 sitesinden 25 TL'lik bir ürün satın aldım, 2-3 gün geçti ürün gelmedi ve siteye baktığım zaman ürün "Teslim edilmiştir" yazıyor.

Ama ne beni arayan oldu ne de kapımı çalan oldu, 7/24 evdeyim zaten.

MNG kargoyu aradım durumu anlattım, durumu bildirip sizi arayacağın dediler, aramadılar.

Ertesi gün gittim kargomun gönderildiği şubeye, ürünüm orada duruyor, getirmedikleri halde "Teslim edildi" olarak yazmışlar.

Ben bir de TC vatandaşı değili arkadaşımın TC numarası ile almıştım ürünü, arkadaşımın TC numarası da kağıtta yazılıydı ama giderken almadım yanıma.

Ürünü teslim etmeden önce TC istediler, ben de TC vatandaşı olmadığımı belirttim, pasaportun evd eolduğunu belirttim, adam bir de ürünü getirmedikleri yetmiyormuş gibi gider yapıyor bana "Belki seni polis çevirecek üzerinde pasaport taşımıyor musun" diye, yanında da bir tane sevimsiz asık suratlı bir kız vardı.

Ben de dedim ki "Normal şartlarda bu ürünün kapıma gelmesi gerekiyordu, ben sana evde TC numarasını falan verirdim, ben buraya gelmek zorunda değildim" diye.

Neyse eve gittim TC numarasını aldım geldim, TC'yi vermiş olmama rağmen hala kız benimle asık suratlı bir şekilde konuşuyor, sanki silah zoruyla çalıştırıyorlar kızı orada.

TC'yi verdikten sonra nihayet ürünümü alabildim, ben hayatımda bu kadar İQ seviyesi düşük, geri zekalı insanlar görmedim.

İnsan biraz müşteriye güler yüzlü konuşur, kız bütün moralimi alt üst etti resmen, hayatımda bu kadar sevimsiz bir kız görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 30 Eylül 2017; 15:35:7 >

• Peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoseiDon^ kullanıcısına yanıt
    Burası inci sözlük değil, 13 yaşındaki çocukları takıldığı bir forum da olmamalı bence, o yüzden bence buraları kirletiyorsunuz bu çocukça mizah anlayışınız ile.
  • mevsres M kullanıcısına yanıt
    Peki

• belki şubeye teslim edilmiştir ondan öyle bir ibare vardır bir ara istersen mng aslında sıkıntılı bir firma değildir ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 30 Eylül 2017; 16:10:6 >
  • Jouska J kullanıcısına yanıt
    Ürünümü aldım almasına, karşılaştığım muameleyi anlatıyorum sadece.

Sanki bedava veriyorlarmış gibi, parasını verdiğim ürünü alıyorum ben alt tarafı.
  • Csb.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KARGO KODU MNG SURAT ARAS PTT !!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.