Şimdi Ara

MNG KARGO ÜRÜNÜMÜ ÇALDIRDI/KAYBETTİ ZARARI TAZMİN ETMİYOR! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
5
Favori
20.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
461 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • noterden ihtarname çektir veya avukata ver bak nasıl yola geliyorlar.. ihtarname ücreti 150 tl gibi bir ücreti var ama mesele para değil, müşteriyi aptal yerine koymaları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

*Hakem heyetine şikayette bulundum.

*Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığına şikayette bulundum

*Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına şikayette bulundum.

*Mng kargoya fatura ve iki kere dilekce yolladim.

*Mng kargoya Twitter İnstagram hesaplarından ulaşmaya çalıştım.

*Şirket yetkililerine ulaşmaya çalışıyorum. (Genel Müdür Yardımcısı)

*Şirket CEO’suna ulşmaya çalışacağım. Dandirik bir kargo tazminin CEO’ya kadar gitmesine kızacaktır. Vay aradakilerin haline.

Gerekirse MNG HOLDİNG genel merkezi aradım bizim kargoyla alakamız yok dediler. Çözüm olmazsa hepsini arayacağım. Fax üstüne fax atacağım.
    Bunlar zaman zaman herkesin başına gelen şeyler umarım kısa zamanda çözersiniz. Bu kadar çabayı okurken al şu 380 ide otur aşşa diyesim geldi Allah affetsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hallettiniz mi bilmiyorum 6 sayfa okuyamadım ama şikayetvar da dahil MNG Kargo crvap vermiyor, kargom 2 gün bekledi sonra teslim edilemeyen kargo dedi, şikayet açtım bakılmadı, 444 ü aradım açan olmadı ben de bölge müdürlüğünü aradım kargomu ertesi gün özel bir araçla -şube müdürünün sanırım- getirdiler. Siz de bence bağlı olduğunuz bölge müdürlüğünü bir arayın, omlar yönlendirir çözemeseler bile

• Mngye bu aralar (ekşiye vs. bakarsan görürsün) tepkiler felaket derecede arttı. Benimde geçen kargomu bir 10 günde falan anca ulaştırdılar. Kısacası ekşiye ne bileyim twittera falan bir konu vs. aç bak bakalım çıkartıp ödemiyorlar mı o parayı. Bu arada avukat tüketici hakları vs. iyice araştırıp hepsine başvur. Dediğin gibi halkı gerizekalı koyun sanıyor bunlar
  • Şuan iki kargom var biri Bakırköy biri İzmir den geliyor. Hızlıca İstanbul ana aktarmaya geldi. İkiside iki gündür Anadolu yakasındaki şubeye gelmesi için alt transfer de bekliyor öyle askıda kaldı resmen. Mng de büyük sorun var bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede denetlenmesi gerekenler denetlenmiyor insanı krize sokarlar bende de geçen oldu bir sürü olay her kurum ayrı vasıfsız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N.isik kullanıcısına yanıt
    Evet bazen herkesin başına geliyor sorun şu ki, 380 degil de 3800 de 10000 de olabilirdi. Önemli bir eveak olabilirdi. Telafisi olmayan bir şey olabilirdi.

• ae468468 A kullanıcısına yanıt
    Henüz halledemedim. Bölge müdürlüğü aklıma gelmemişti.hemen bakayım. Teşekkür ederim.

• WuLKaS kullanıcısına yanıt
    Onun için bekliyorum. Tabiki yaparım. Sizlerden fikir almak için açtım konuyu. Şu an bölge müdürlükleriyle ilgileniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 14 Mayıs 2020; 4:36:51 >
  • Bizim cadde üzerinde sürat kargo var.Dağıtıma çıkmak için ürünler kaldırımın üzerine dökülüyor.Geçerken birisi alıp gitse kimsenin haberi olmaz.
  • Benim kargomda sadece ilçe değiştirecekti, Tekirdağ`a göndermişler. Kargonun kısa bir Trakya turu sonrası gelmesini bekliyorum.
  • 3 yildir internet alisverisleri yapiyorum bugune kadar bir kere duzgun kargo gelmedi ya hasarli yada çalinmis olarak getirildi mng kargo yuzunden artik alisverise son vermeyi dusunuyorum keske alisveris yaparken kargo secenegi sunsa her site yemimle mng silerdim hayatimdan.

• Türk Saat Forumu'nda aktif bir üyeyim. Forumdan dostlarımız birden çok kargodan Rolex ve muadili saat çalınması olayı yaşadılar. Bahsettiğim saatler 10.000 USD civarı değerde. Kargo şirketleri dolandırıcıların ekmeğine yağ sürerek paketleri kimlik sormadan teslim ediyor. Bu gibi durumlar uzun da sürse hep mahkeme kanalı ile halloldu. Kesinlikle kargo şirketlerine fazla güvenmeyin.

• Hocam birazda şubeyle alakalı bir problem. MNG Kargoda benimde gönderdiğim ürün kaybolmuştu, şubeye gittim görüştüm. İçeriği nedir ve tutarı ne kadar diye sordular. Harddisk göndermiştim o zaman. Fiyatını söyledim adam hemen kasadan çıkardı ödedi. Biz bunu karşı şubeden tahsil edeceğiz, orası kaybetmiş dedi. Parasını aldım. 5 bin TL değeri var desem çıkarıp verecekti yinede :) Zararını mutlaka geri alırsın ama uğraştırırlar işte. Bir kaç gün daha üstele eğer direnip vermeyecekler ise e devlet üzerinden Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne elindeki evraklarla başvur. Söke söke alırsın.
  • MNG KARGO ÜRÜNÜMÜ ÇALDIRDI/KAYBETTİ ZARARI TAZMİN ETMİYOR!MNG KARGO ÜRÜNÜMÜ ÇALDIRDI/KAYBETTİ ZARARI TAZMİN ETMİYOR!MNG KARGO ÜRÜNÜMÜ ÇALDIRDI/KAYBETTİ ZARARI TAZMİN ETMİYOR!MNG KARGO ÜRÜNÜMÜ ÇALDIRDI/KAYBETTİ ZARARI TAZMİN ETMİYOR!

hep aynı taşkala :)MNG KARGO ÜRÜNÜMÜ ÇALDIRDI/KAYBETTİ ZARARI TAZMİN ETMİYOR!

• Devletin bu kargo şirketlerine bi el atması lazım artık iyice iğrençleşti bu işler, harbi kargolarımız güvende değil.
  • Btk’ya yaz devamlı sonuç alırsın.

• numenorian kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi

• fırsat olup ta bir şey yapamadım dersin ya hayatta

şu an için türkiyedeki en ama en büyük fırsattır lojistik.

yoğunlukları akıllara zarar

çok yoğun çalıştıklarından kalite sıfırın altı.

kargoculuk nedir:

kamyonla eşya taşıyanın bilgisayara geçmiş halidir.
  • Genel müdürlük telefonu sürekli meşgul çalıyor. İlgili Diyarbakır Bölge Müdürlüğü Müşteri temsilcisine bile bağlamıyor.

Şube “talebi müşteri hizmetlerinden oluşturduğunuz için biz bir şeybyapamayız” diyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.