< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 22 Eylül 2020; 12:59:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 22 Eylül 2020; 12:59:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdi bu işte amelelik çok olduğu için şöyle oluyor. Bu şubeler bu ağır malları taşıması için birilerini işe alıyorlar, yalnız iyi eğitimli aklı başında insanlar kalkıpta amelelik yapmaya yanaşmadığı için genelde mahallenin dayısı yada kekosu geliyor çalışıyor bu yerlerde. Şube müdürü/yöneticisi kendisine verilen sınırlı maddiyat ile iyi performans gösterip kendini arşa çıkarma arzusu içinde olduğundan diyor ki zaten bu ameleyi işe aldık hali hazırda, bu işin beyin kısmıyla ilgilenecek, kargoları düzenleyecek girdiyi çıktıyı kayıt edecek işleride bunlara yaptırayım az ödeyeyim diyor. Sonra senin gelen kargonu tek tek barkod okuyamda güzel güzel sınıflandırayım demesi gerekirken kamyon kasasından tuttuğu gibi şube içine fırlatıyor ve fırlattığı yerde bırakıyor. Sonra kırıldı kayboldu yan yattı vs. Bu adamda kendine yüklenen ekstra sorumluluktan ötürü, şube içerisinde çalan telefona bakmamayı kendine hak biliyor, bu kadar işin içinde bide telefona bakıp milletin nazını mı çekecem diyor adam.
Bu olayı şubeden genele doğru yuvarladığımızda ise günde binlerce kargoyla uğraşan şirket yetkilileride bu kadar işin arasında bide şube mi denetleyecem ulayn demeyi kendine hak biliyorlar. Sonuç olarak arkadaşlar bu işin adam akıllı yapılması için kargo ücreti yüksek bir firmayı tercih edeceksiniz ki daha çok eleman çalıştırıyor olsun, denetlemeye vakit ayıracak kadar kafaları patlamamış olsun. 10 lira daha fazla ödeyinde şu arkadaşın çektiği çileyi çekmeyin. Ama nedir ki satın aldığınız firmanın anlaştığı kargoyu siz seçemiyorsunuz. Böyle berbat bir mevzu işte bu kargo şeysi. |
Hocam bunları denetleyen merci Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ama demek ki denetlemiyor. Benim ürünüm 370 liralık bir araba parçası. Ama 3bin 700 liralık da olabilirdi 10bin liralık da. Üstelik fatura dahil her seyi yolladım. Defalarca aradım MNG kargoyu ben müşteri temsilcisiyle görüşmek istemiyorum sorumlu biriyle görüşmek istiyorum diyorum başka kimse yok kindiyorlar. Yani bu durum şirket politikası haline gelmiş.
|
X adlı firmanın mal yüklemesine denk geldim.Kargo aracı ve mal yükleyen tipleri görseniz gece yol değişirsiniz.
İnsanlar tipiyle yargılanmamalı falat işe alacağın insano at hırsızı gibi kabul etmezsin. |
*Hakem heyetine şikayette bulundum.
*Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığına şikayette bulundum *Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına şikayette bulundum. *Mng kargoya fatura ve iki kere dilekce yolladim. *Mng kargoya Twitter İnstagram hesaplarından ulaşmaya çalıştım. *Şirket yetkililerine ulaşmaya çalışıyorum. (Genel Müdür Yardımcısı) *Şirket CEO’suna ulşmaya çalışacağım. Dandirik bir kargo tazminin CEO’ya kadar gitmesine kızacaktır. Vay aradakilerin haline. Gerekirse MNG HOLDİNG genel merkezi aradım bizim kargoyla alakamız yok dediler. Çözüm olmazsa hepsini arayacağım. Fax üstüne fax atacağım. |
Kargolarımız güvende değil! Mng kargo zarar tazmini için ürünün faturasını ve dilekçe göndermeme rağmen hiçbir şey yapmadı!
|
Bir keresinde MNG kargo benim kargomu Kırklareli yerine Kırıkkale'ye götürmüştü. Diyorum ki ben Kırklareli'ndeyim. İnatla orada beklettiler kargoyu. Faturada ve gönderi kodunda Kırklareli olduğu açıkça yazdığı halde mağdur etmişlerdi beni. Lanet olsun bunlara
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 11 Mayıs 2020; 12:57:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 13 Mayıs 2020; 4:3:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 11 Mayıs 2020; 22:7:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |