Arkadaşlar başıma geleni kısaca size özetleyeyim; 28.10.2015 yani 2 gün önce 4 parça kargoyu samsun çarşamba mng kargodan Ij766886 ıj763532 ıj760956 ıj762033 seri numaraları ile her biri 3kg-ds ağırlığında ankara izmir mersin bursa olmak üzere 4 arkadaşıma kuruyemiş gönderdim. %30 avea ve ttnet abonesi indiriminden yararlanıp, ankaraya gidenin 16.** diğerlerninin de 15-20 gibi ücretleri çıkmıştı. Ama şimdi ankaradaki arkadaşımla görüştüm ücret 26 lira ödemiş. Nedeni ise ben şubeye teslim etmeme rağmen kargoyu benim adresimden almış gibi göstermişler ve indirimi uygulamamışlar. şubeye gittiğimde bana indirim alıcı ödemeli olunca uygulanamıyor sanırım diye baktı. Yanlışlıkla adresten alımı işaretlemişiz dedi, olur böyle hatalar deyip başından savdı, bende şaşırdım. Durumu şikayetvar a da bildirdim ayıp diye bişey var, şikayet var a bakarsanız bayağı böyle şikayet bulabilirsiniz. MNg mi uzak durun derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme