Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sssss5

Arkadaşlar operatorlere gerçek sınırsız kampanya çıkarmaları için 64kbps 10tl 128 15tl 256kbps 25tl 512 mbps 35tl gibi kampanya önerilerinde bulunalim emin olun bunu yapacaklardır şuan en çok aboneye sahip olan turkcell sınırsız paketler sunarken vodafone sunmuyor avea faturasizlara sunmuyor destek lütfen

128 kbps+Her yöne dakika, SMS+Operatör içi 14 TL :D

10 Lira nedir :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPPROF

Merhaba

Btk 21/01/2014 de bir yönetmelik değişikliği yapmış.

https://tuketici.btk.gov.tr/haber/?id=131

Bu habere göre 6 ay içinde mobilde en düşük hızın 256 kbps olacağı düşünülebilirmi?

256 kbps'nin önü açılmış gibi görünüyor. BTK'ya "Görüş ve Öneri" kısmından yüklenmeye devam edelim. Devam edelim ki kesinleşsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım istediğimiz hıza sonunda kavuşacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Sanırım istediğimiz hıza sonunda kavuşacaz.

Bu azimle taşı delmek iki sene aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirgt
    Bu azimle taşı delmek iki sene aldı.

Evet biraz öyle oldu, En kısa zamanda operatörlerin bunu uygulamasını bekliyoruz. Arkadaşlar operatörlere saldırma vaktidir. 6 ay beklemeye gerek yok insiyatif operatörlerde çünkü. uygulayacakları son tarih 6 aydır. yani isterseler hemen vermeye başlayabilirler benim anladığım bu
  • mobilde sınırsız kotalı internette kotadan sonra en düşük hız bence 1-2 mbps olsun . olmazsa 768kbps olsun . en azından tango skype gibi programlarla görüntülü konuşmada yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony xperia zl

mobilde sınırsız kotalı internette kotadan sonra en düşük hız bence 1-2 mbps olsun . olmazsa 768kbps olsun . en azından tango skype gibi programlarla görüntülü konuşmada yapabiliriz

256 kbps yapmak iki senemizi aldı. Onu da yapmak 10 sene alır heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirgt -- 28 Şubat 2014; 21:33:06 >
  • Operatöre bildirdim.
    Merhaba,Turkcell ailesi olarak kampanyalarımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı mutluluk duyduğumuzu paylaşmak isterim.Bizimle paylaşmış olduğunuz öneriler uzman ekiplerimizce incelenerek zaman zaman paketlerimizle ilgili güncelemeler yapabiliyorlar. 
    Bazı uygulamalarda farklı kriterleri göz önünde bulundurmamız gerektiği için, yapılan önerilerin müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda değişip değişmeyeceği konusunda net bir bilgi paylaşımında bulunamıyoruz.
    Ferda,Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.Talep No:'37455383'

Şeklinde mail geldi. "Değişmeyebilirmişşş..."
    Bu Turkcell'deki özgüven nasıl bir özgüvendir.

• Turkcell m.h aradım. Çıkan yasayla ilgili bilgileri yokmuş. Verilen sınırsız internet hizmetinin de alış hızı 7.3 mb olduğu için pakette değişiklik olmayabilirmiş. Benim yasadan anladığım , ne olursa olsun en düşük hızın 256 kbps olacağı. Yani , AKK sonrası 1 ya da 5 kbps olan paketler de dahil en az 256 kbps mi olacak? 96 kbps'ye düşen paketlerin hızlarının artması gerekmiyor mu? Siz ne düsünüyorsunuz?

• download hızı 768 kbit upload hızı 256 kbit olur minimum denmekte.dahada arttırabilirler.yasal hız sınırı minimum bu arkadaşlar.servis sağlayıcılar buna ne kadar ekler göreceğiz.

• Operatorler hiz konusunda topu hep Btk ya atiyordu. Bakalim bu sefer ne yapacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

download hızı 768 kbit upload hızı 256 kbit olur minimum denmekte.dahada arttırabilirler.yasal hız sınırı minimum bu arkadaşlar.servis sağlayıcılar buna ne kadar ekler göreceğiz.

Sınırsız internette AKK sonrası 96kbps'ye düşen hız kesin olarak artmak zorunda yani. Doğru mu anladım?

• Evet hocam aynen öyle

• Operatörlere saldırıyoruz o zaman "Mübarekler"

• Turkcell'i Tüketici Hakları Mahkemesine sikayet edeceğime dair uyardım. Bence siz de bu uyarida bulunun. BTK'nin vermis oldugu kararlara uymadiklarini belirttim.Turkcell'i uyaralım ki bizi bu kadar aciz görmesinler.

• Mail yağmuru devam ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence o dedigin bi zor olur

• Maillerin devamı gelsin de gerisi gelir.

• 96kbps ile akmaya devam, artık doğru düzgün resim bile açamıyorum. Böyle giderse birkaç ay sonra iptal edip başka bir pakete geçeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi_aldemir

96kbps ile akmaya devam, artık doğru düzgün resim bile açamıyorum. Böyle giderse birkaç ay sonra iptal edip başka bir pakete geçeceğim.

https://tuketici.btk.gov.tr/haber/?id=131

Bu linkte en düşük mobil internet hızı 256 kbps olarak belirtilmiş. Paket değiştirmek yerine operatöre BTK üzerinden şikayetini bildirerek kararın uygulanması konusunda bize destek olabilirsin. Ne kadar çok şikayet edilirse kazanmamız o kadar kolaylaşır.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.