Şimdi Ara

Mobil'de ''SINIRSIZ'' İnternet İçin Birleşiyoruz | GÜNCELLENDİ: İmza Kampanyası Başlatıldı! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
15
Favori
28.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1016 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türk Telekom Faturalı'da 35 gb tarifesi %60-70 indirim yaptılar :)
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Eminim 35gb interneti 20 tl ye kullanıyorsunuzdur :) Ve umarım her sene verirler :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mobile sınırsız vermemeleri tamamıyla satış stratejisi.Altyapı müsait.Bu gün iş yerlerine bile Metro ethernet almak istediğinde fahiş fiyatlar ödemek durumundasın.Bazı servsilerin yurt dışında olmasından dolayı(Youtube,Facebook) tr çıkışları genelde buralara doğru ve yurt dışı çıkışları gerçekten çok maliyetli birazda haklılar ama TR 'de net gerçekten çok pahallı.Upload fakiri bir ülkedeyiz mobilede de bir seçenek sunmuyorlar.Gıdım gıdım veriyorlar.
  • 50 TL ye 25 mbit, 100 TL ye 50 mbit sınırsız internet verseler herkes alır kullanır. Operatörler de daha çok kazanır.
  • İyi hoş da imza atılmıyor. Yoruldum 5 dakikadır kısıt döngüde devam ediyor imza artırmıyor site. Ancak umarım ülkede sınırsız mobil internet görürüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayal değil arkadaşlar ben polonya tmobilde sınırsız sosyal (insta youtube netflix amazonvid) alıyordum 40 türk lirası gibi bir fiyata. He tmobil çok iyi değildi olduğum bölgede ancak 720p açıyordu ama limitsizdi. Orange 7.5tl ye starter pack vardı yanlış hatırlamıyorsam aylık 12gb bittiğinde yenisini alıyorduk.
  • Haber konusuna yazmıştım bu mesajı buraya da yazayım

Amerika İngiltere gibi gelişmiş ülkeleri geçtim Litvanya da bile 10-13 euro arasına sınırsız mobil internet alınıyor. 1 tb indirmeyi gördüm bu da kendi çektiğim ss. Servis sağlayıcıların bizi nasıl inek gibi sağdığını burdan anlayabilirsiniz.
    Mobil'de ''SINIRSIZ'' İnternet İçin Birleşiyoruz | GÜNCELLENDİ: İmza Kampanyası Başlatıldı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 7 Temmuz 2020; 3:58:37 >

• Aslında çok iyi olur. 12 gb 1000 dk 100 sms’e Türk Telekom’da 46 lira ödüyorum. 12 gb yetiyor, hatta çoğu zaman artıyor. Fakat tatile ya da bir yerde kalmaya gittiğimde dayanmıyor. Özellikle spotify’dan müzik keşfederken ve İnstagram’da takılırken. Yinede böyle bir adım atacaklarını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsalar bizim millet evindeki interneti kapattırır telefonu modem olarak kullanır. Yapsalar bile fiyatı baya uçuk olur, benim gibi adamlara gelmez diye düşünüyorum.

• İmzaladım bakalım umarım sesimizi duyan olur

• Kampanyayı imzaladım. Umarım olumlu bir sonuç alabiliriz.
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Şu ortalama kullanıma bizde 5-10gb verip hadi bir ay kullanın diyorlar, komik ya çok komik birde bişey yapıyorlarmış gibi reklam vermezler mi insanın aklıyla dalga geçiyorlar.

• Bende imzaladim ama yuh ya 105 kisi mi imzalamis topu topu 3-4 sene surer buda herhalde
  • bilmediğim için soruyorum : bu imza kampanyasının kaç kişiye ulaşması gerekiyor? veya o kişi sayısına erişildiğinde ne oluyor? kişi sayısının binleri onbinleri bulması nasıl bir etki yaratıyor?
  • bu olay da ters tepecek tıpkı akk olayı gibi
  • artık uyanıyoruz bu konu en yakın konulara açık ara farkla ilk sırada bu da bilinçlenmeye başladığımızı gösteriyor. çevremizdekileri (akraba komşu tanıdık) uyandıralım insanlar avrupadaki internet fiyatlarına göre nasıl inek gibi sagildigimizi farkederse yüksek fiyat ödemekten vazgeçerler yüksek fiyattan kanımızı emenler gb yükseltmek zorunda kalır.

• Kampanyaya bende destek destek verdim.

İnşallah çığ gibi büyür ve sesimiz duyulur.

• btk ve acikkapi adreslerine yazın
  • Ben de görür görmez imzaladım.

SOn duruma bakmak için girdim 139 kişi imzalamış.

şu başlığı öne çıkaran 868 kişinin %85'i üşenerek imza bile atmamış. Bence bize bu hizmet müstahak. Daha iyisini hak etmiyor bu halk. Binicen üstüne vurucan kırbacı.
  • boş işler için birleşmişsiniz yine.
    olmayacak duaya amin deyin bakalım.
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Aboooov

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.