Şimdi Ara

Mobil'de ''SINIRSIZ'' İnternet İçin Birleşiyoruz | GÜNCELLENDİ: İmza Kampanyası Başlatıldı! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
15
Favori
28.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1016 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam heryerde fiber döşenebilmiş olsa yani reklam yerine yatırım yapsalardı. Kimse böyle birşey istemezdi. Hâlâ ben dahil çoğu kişi adsl kullanıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabit internet sınırsız olsun ama mobil telefonlar için sınırsız olması çok da faydalı olmaz bence. gereğinden fazla internette "dolaşan" var. kim nerde kiminle ne yemiş, ben ne yedim, aman ne komik videolar vs. vs. için kullanılır. faydalı video ve paylaşım için zaten yeterli GB tarifeler var. eskiden kitap pahalı alıp okuyamıyoruz deniyordu şimdi ucuzladı. (pahalı ise ucuz kitap için imza toplayalım). ama internet yüzünden bu sefer kitap okunmuyor.
    Oku bakiimm!
  • Mesela ben Ankaranın en merkezi semtlerinden birindeyim ve alabildiğim en yüksek hız 8 mb adsl Test yapıncada en yüksek 4'e kadar çıkıyor siz düşünün.
  • İmzaladık bakalım
  • İmzaladm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzalandı.
  • evet kesinlikle sınırsız internet kullanımı istiyoruz.
  • Change.org daki imza kampanyasına bende katıldım

• Youtube'tan 2-3 video izleme ile bitecek olan 1gb internete 10tl ücret isteyen soyguncu operatörlere Hayır. Mobilde belki sınırsız internete ihtiyaç olmayabilir ancak eğer bir kota olacaksa da en düşük paket 50gb olmalı. 2020 yılında 5-10gblık mobil paketlerle idare etmek zorunda kalmamalıyız.
  • Ahahahahahahha. Babayı alırsınız.

Hatta onu bile alamazsınız.
  • Bunlar sınırsız mobil interneti maksimum 512 Kbps hızla verirler.

Sabit internet satmayan, 4. bir mobil operatör olsa keşke. O da imkansız olduğuna göre, yakın zamanda sınırsız mobil internete kavuşacağımızı düşünmüyorum.

• +1 imza ok
  • Daha adam gibi evlerimizde internet yok. Upload hızları olsun kotalı ev interneti olsun. Fiber i geçtim hâlâ Vdsl olmayan yerler var. Önce evdekini çözün sonra mobile geçersiniz. Yurtdışındakilerle kıyaslamayın bizi en başta zihniyet farkı var. Yurtdışında adamlar sana ikinci simi verip eve ayri internet almadan ayni hat üzerinden aynı anda hem mobil hem de evde kullanma hakkı sağlıyor ve ek ücret almıyor. Sizce bizim şark kurnazlari bunu yapar mı? Nah yapar hepsi bizi soyma derdinde devleti adaletsiz vergisiyle ayrı soyar şirketi serbest piyasa ayağına ayrı soyar. Olan düşük gelirliye, orta gelirliye olur zengine bir halt olmaz.

• Ben hayal yazdım yorum olarak ama belki hayalleriniz gerçekleşir diye imzaladım. Dh'de haber yapmış ilginç bir şekilde

Ama habere de neden olmayabileceğini yazmış. Aynı ss'ler sabit internette sattığı için, kendi satışlarına neşter vururlar. Ayrıca baz istasyonu ve diğer ekipmanlar olarak yeni yatırımlar yapmaları gerekecek.

Maliyetler artacak fiyatlar uçacak ayrıca devlet bunu gelir kapısı gördüğü için vergi yükünü arttıracak. Öyle diğer ülkelerdeki gibi 20 ile 50 birim arasında fiyatlar hayal.

En az 150 tl olur gibi düşünüyorum ben.

• armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Onu engelleyemezler zaten yapılma amacı diktatörlük ile yönetilen ülkelerin başındaki kişilerin keyfi kısıtlamalarınin önüne gecmek. İnterneti asla engelleyemeyecekler

• 10 mbit sınırsız internet, bir zamanlar tüm insanların hakkı şeklinde konuşulmuştu.

• keşke donanımhaber üyelerine mecliste koltuk verilse
  • Zamanında kota kalksın diye bir şeyleri değiştirmeye kalkmıştık dh ailesi olarak, şuan yine uyduruk hızları,ping süreleri, hizmetleri fahiş fiyata veriyorlar, aralarından sıyrılan bir firma oldu turknet oda uçacaktı kaçacaktı demelerine, her gün saat gece yarısını geçtiğinde internete erişim sağlanamıyor (kabağa dönüşüyorlar zannımca), hele ki birde bakım/onarım var diyorlarsa... pardon onuda biz deneyimleyerek öğreniyoruz.Aramaya kalksan neredeyse bu numara kullanılmamaktadır sözünü alacağız, bilgi alacağımız tek yer ise forumlardaki ''Turknet tekrar patladı'' başlığı altındaki benle aynı sorunu yaşayan zededaşlar. Hizmet vermeyecek olanlar şimdilerde yine bir kılıf uyduruyor, aynı tas aynı hamam yani anlayacağınız.

bu olayda'da umarım aynısını yaşamayız, imza mı kullandım
  • bu altyapı ile sınırsız olsa ne olur
    aveadan turkcell e geçtim o bile sürünüyor
    izmirin göbeğindeyim
  • imzaladım hocam umarım hayalimiz gerçekleşir
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.