Şimdi Ara

Mobil forumdaki rekabet durumu: Turkcell, Vodafone, Avea (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
11.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki hangi mobil cihazdan ne kadar ziyaretçı geliyor onu görebiliyor musunuz? Ya da hangi mobil tarayıcıdan ne kadar ziyaretçi geldiğini falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78
    Peki hangi mobil cihazdan ne kadar ziyaretçı geliyor onu görebiliyor musunuz? Ya da hangi mobil tarayıcıdan ne kadar ziyaretçi geldiğini falan?

google analiz bùtün sonuçları gosterir.d
    Vodafoneden bağlanıyorum.p
  • 3g hala pahalı...
  • 8 liraya sınırsız internet sunan operatör şaşırtmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki "opera mini" gibi tarayıcıların kullanılması bu istatistikleri etkiliyor mu, yani bu tarayıcılardan bağlanınca operatör analizi yapılabiliyor mu?

Vodafone'un hızı düşse bile telefondan kullanım için sorun olmaz, hızlı ve kota olursa zaten o hızdan dolayı daha fazla veri akışı sağlama gereksinimi hissedileceğinden bu seferde kota yetmez..
  • harika bir çalışma olmuş. ellerinize sağlık
  • çok ilginç bir çalışma olmuş.turkcellin bu kadar üstün olması banada ilginç geldi.o kadar pahalı internet paketi tarifelerine rağmen demek hala kullanan var.ilginç.

aveanın yükseleceğini yazan arkadaşlara katılıyorum.neredeyse 1 yıldır sürekli vodafonenun internetini kullanıyorum.bu ay aveanın 1 gblık internet paketini duyunca avea hattıma kontür yükleyip bu paketi satın aldım.çokta memnunum.işe gidip gelirken sürekli forumda takıldığım için bu istatistiklerde benim aveaya katkım baya olur diye düşünüyorum
  • vodafone sınırsız paketiyle yakın zamanda liderliği ele alacaktır
  • Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.

Bir de bu süre zarfında dh forumda "mobil operatörler" kısmında Turkcell, Vodafone ve Avea bölümlerine kaçar konu girilmiş, kaçar yazı yazılmışi ve okunmuş gibi bir bilgi eklenirse çok iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94
    ayda 14 tl türkcell e gidiyor ,sadece 250 mb kota ama kota aşım ücreti mb başına 0,2 kuruş

kota aşımı mb başına 0,2 kuruş olsa 1gb kota aşımı 2 tl olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de nisan ayında bayağa ziyaret ettim mobil forumu, Turkcell kullanıcısıyım, Turkcell'in bariz üstünlüğü ortada, tabii bu da Turkcell'in diğer operatörlere göre üye sayısının fazla olduğunu gösteriyor. Vodafone'u da tebrik etmek gerek.
  • valla ben turkcell kullanıyorum ama vodafone un internetinin daha iyi olduğuna bir çok kez bizzat gözlerimle şahitlik ettim.
  • Vodafone br de web işlem hizmetini düzeltse. Kullanımınızı görmek felan çok zor. Tek bir tabloda vermiyor her bilgiyi.

Ayrıca her ay en az bir iki gün web işlem şifre girişi saçmalıyor.
  • turkcel ve vodafone kullanıyorum.turkcell tekel cilikle işi götürdü herkeste farkında bunun.turkcell hat ver birisine alır. ama vodafone-avea alırken sorar nedir ne değildir.böyle bi zihniyet var.tabiki sorcaklar ama turkcelli tarifesiz kullanan 100 lerce insan tanıyorum.yeni yeni katılmaya başladılar tarifelere.

ayrıca üstte bahsedilmiş fatura konusunda çok haklısınız.turkcell 20 tl fatura gelcek desin.ay sonunda o kaç lira gelir allah bilir.şikayet edince 48 saat önceyi görebiliyoruz biz şuanda.bu nedenle bu arada kullanmış olabilirsniz cevabını alacaktır herkes.
    avea da fatura olayı güzel.kaçsa o geliyor
    vodafone henüz denemedim faturalısını.

internet kullanımı olarak vodafone en önlerde yer alıcak gibi kısa süre içerisinde sınırsız internet kampanyası ile.

ayrıca DH MOBILE gelişmesini bekliyoruz :) Flash videolar yerine mp4 videolar olabilir mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 10 Mayıs 2011; 19:31:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Peki "opera mini" gibi tarayıcıların kullanılması bu istatistikleri etkiliyor mu, yani bu tarayıcılardan bağlanınca operatör analizi yapılabiliyor mu?

Vodafone'un hızı düşse bile telefondan kullanım için sorun olmaz, hızlı ve kota olursa zaten o hızdan dolayı daha fazla veri akışı sağlama gereksinimi hissedileceğinden bu seferde kota yetmez..

EDGE ve 3G arasında telde de olsa acayip hız farkı var , EDGE ile bağlanınca kanser oluyom sinirden ama 3G'den çok memnunum , en iyisi 1 GB AVEA bence 1 ay mobilden bağllanmak için yeterli ,

quote:

çok ilginç bir çalışma olmuş.turkcellin bu kadar üstün olması banada ilginç geldi.o kadar pahalı internet paketi tarifelerine rağmen demek hala kullanan var.ilginç.

aveanın yükseleceğini yazan arkadaşlara katılıyorum.neredeyse 1 yıldır sürekli vodafonenun internetini kullanıyorum.bu ay aveanın 1 gblık internet paketini duyunca avea hattıma kontür yükleyip bu paketi satın aldım.çokta memnunum.işe gidip gelirken sürekli forumda takıldığım için bu istatistiklerde benim aveaya katkım baya olur diye düşünüyorum

Ben 1 yıldır hergün giriyom hiç katkım olmamış heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 10 Mayıs 2011; 19:42:37 >

• DH mobile'ın gelişmesine ben de çok olumlu bakıyorum.Hani sadece forum olmasa,video inceleme de de izleyebilsek mobil sürümden çok daha güzel olur
  • Vodafone
  • quote:

Orijinalden alıntı: airsilver960

DH mobileın gelişmesine ben de çok olumlu bakıyorum.Hani sadece forum olmasa,video inceleme de de izleyebilsek mobil sürümden çok daha güzel olur

Merhaba ;

m.donanimhaber.com adresinden ana sayfa mobil versiyonundan yada mobile.donanimhabre.com adresindeki video inceleme içeren konulardan izlenebiliyor. En azından iPhone ve Android'in 2.1 ve üstü için bu geçerli.
    Diğer telefonlar mp4 veya html5 video özelliğini desteklerse izleyebiliyorlar.,
    Bu bölüm sonu canavarı gibi tüm sitelerimiz ve videolarımız için geçerli.

Gün Oksay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Peki hangi mobil cihazdan ne kadar ziyaretçı geliyor onu görebiliyor musunuz? Ya da hangi mobil tarayıcıdan ne kadar ziyaretçi geldiğini falan?

Evet işletim sistemine göre ayırmak en kolay yolu. iPhone, iPod, iPad, Android, Symbian gibi tek tek ayırabiliyoruz bununla ilgilide bir haber yapacağız ve zaman içersindeki pazar paylarının değişimini tarafsız bir kaynak olarak paylaşacağız.

Gün Oksay
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

turkcel ve vodafone kullanıyorum.turkcell tekel cilikle işi götürdü herkeste farkında bunun.turkcell hat ver birisine alır. ama vodafone-avea alırken sorar nedir ne değildir.böyle bi zihniyet var.tabiki sorcaklar ama turkcelli tarifesiz kullanan 100 lerce insan tanıyorum.yeni yeni katılmaya başladılar tarifelere. ayrıca üstte bahsedilmiş fatura konusunda çok haklısınız.turkcell 20 tl fatura gelcek desin.ay sonunda o kaç lira gelir allah bilir.şikayet edince 48 saat önceyi görebiliyoruz biz şuanda.bu nedenle bu arada kullanmış olabilirsniz cevabını alacaktır herkes. avea da fatura olayı güzel.kaçsa o geliyor vodafone henüz denemedim faturalısını. internet kullanımı olarak vodafone en önlerde yer alıcak gibi kısa süre içerisinde sınırsız internet kampanyası ile. ayrıca DH MOBILE gelişmesini bekliyoruz :) Flash videolar yerine mp4 videolar olabilir mesela...

Zaten hali hazırda mp4 videolar kullanıyoruz ama siz androidden giriyorsanız ve tanımadığımız bir versiyon ise flash destekli olduğundan Flash destekli videoları görüyor olabilirsiniz. iPhone ve benzeri iOS cihazlarında böyle bir sıkıntı yok halen.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.