her konu siniflandirilip, istatistik haline getirildigi zaman dh de bir kamuoyu arastirma sirketi misyonunu da ustlenebilir demek... buyuk firmalar referans gosterme karsiliginda ucret odeyip, bu paralarda degisik arge fonlarina aktarilabilir.
tahmin yuruttum
quote:
Orijinalden alıntı: El Fuego
her konu siniflandirilip, istatistik haline getirildigi zaman dh de bir kamuoyu arastirma sirketi misyonunu da ustlenebilir demek... buyuk firmalar referans gosterme karsiliginda ucret odeyip, bu paralarda degisik arge fonlarina aktarilabilir. tahmin yuruttum
Biz istatistiklerimizi para amaçlı açmaktan ziyade kullanıcılarımıza yararı olması için açmayı yeğleriz. Her hangi bir operatör gelip ekstra bilgi isterse tabii ki paylaşırız. En nihayetinde siz hem onların hem bizim müşterimizsiniz.
vodafone
quote:
Orijinalden alıntı: gun
quote:
Orijinalden alıntı: acbold
turkcel ve vodafone kullanıyorum.turkcell tekel cilikle işi götürdü herkeste farkında bunun.turkcell hat ver birisine alır. ama vodafone-avea alırken sorar nedir ne değildir.böyle bi zihniyet var.tabiki sorcaklar ama turkcelli tarifesiz kullanan 100 lerce insan tanıyorum.yeni yeni katılmaya başladılar tarifelere. ayrıca üstte bahsedilmiş fatura konusunda çok haklısınız.turkcell 20 tl fatura gelcek desin.ay sonunda o kaç lira gelir allah bilir.şikayet edince 48 saat önceyi görebiliyoruz biz şuanda.bu nedenle bu arada kullanmış olabilirsniz cevabını alacaktır herkes. avea da fatura olayı güzel.kaçsa o geliyor vodafone henüz denemedim faturalısını. internet kullanımı olarak vodafone en önlerde yer alıcak gibi kısa süre içerisinde sınırsız internet kampanyası ile. ayrıca DH MOBILE gelişmesini bekliyoruz :) Flash videolar yerine mp4 videolar olabilir mesela...
Zaten hali hazırda mp4 videolar kullanıyoruz ama siz androidden giriyorsanız ve tanımadığımız bir versiyon ise flash destekli olduğundan Flash destekli videoları görüyor olabilirsiniz. iPhone ve benzeri iOS cihazlarında böyle bir sıkıntı yok halen.
o zaman android sürümünden olmalı dediğiniz gibi :) bilgilendirme için teşekkür ediyorum
100mb turkcell akar
Açıkçası Vodafone'a geçmemin tek sebebi 8 TL'ye verdiği sınırsız internetti. 100 MB'ı geçince benim için bir sorun teşkil etmiyor. Çünkü mobilde büyük oranda DH'de oluyorum biraz da Facebook'ta takılıyorum o kadar. Gayet de memnunum.
tamda ben türkcell den vodafone a geçtikten sonra ölçüm yapmışsınız vodafone da internet paketi 8 lira 4 gb ı türkcell de 100 mb ı 10 lira bu yüzden vodafone da fazla ama hangisinde 3g iyi çekiyo derseniz tabiki türkcell de bizzat kendi deneyimim.
quote:
Orijinalden alıntı: BERK*
100mb turkcell akar
iphone la 100 mb ı 1 saatte bitirdim türkcell deyken bu olaydan sonra ertesi gün vodafone a geçiş yaptım rahat ettim valla.
Wifi ile girenleri napıyoruz mobile
turkcell kullanicisi olarak
turkcell'İn nakavt yapılmasını istiyorum
turkcell 100mb kampanyasına üye oldum 3ay 5tl felan. 2ay patladı kontürlerim bitmiş bi baktım.mail attım turkcele. yarın erken kalkarsam vodafone geçiricem.zaten türkceli internet için kullanıyodum. normal hattımda avea :D iphone ve 6300 kullanıyorum biri iş için :D:D:D:D:D
Artık telefonlar için uygulamalar yapılmalı bence. Iphone, BB, HTC, Samsung Android Badaa kullanan çok kişi var forumda. Kendi tarayıcısını açıp siteye girmektense uygulamayı çalıştırmayı tercih ederim şahsen.
Veriler bu şekildeyken bence yapılmalı. Daha fazla kullanıcı olacaktır.
Ben turkcell kullanıyorum ama 1 gün faturayı yatırmayınca hemen kapatıyorlar aramaya:( bence vodafone bu gidişle turkcellı gecıcek
Ben de Avea kullanıcısıydım ama hiç memnun değilim açıkcası. Birçok kampanya reklamı çıkıyor ama çoğu yalan yada 30 TL üstü istiyor. Vodafone'a geçmek farz oldu artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Artık telefonlar için uygulamalar yapılmalı bence. Iphone, BB, HTC, Samsung Android Badaa kullanan çok kişi var forumda. Kendi tarayıcısını açıp siteye girmektense uygulamayı çalıştırmayı tercih ederim şahsen.
Aynen Ünal abi. Bi de siteler çok karışık. Doğru düzgün bi uygulama olsa direkt o operatöre geçerim (Avea hariç)
Vodafone sinirsiz internet paketi baya iyi oldu.3 haftada downloads 1.05 Gb upload 371 megabayt, daha çok kullanacağım.Birde Avea konusuna gelince Büyükşehirde yaşamıyorum orayı bilemiyeceğim ama bizim bulunduğumuz yerde Avea çok yavaş onun için tutmayacağını düşünüyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Erasmus78
Peki hangi mobil cihazdan ne kadar ziyaretçı geliyor onu görebiliyor musunuz? Ya da hangi mobil tarayıcıdan ne kadar ziyaretçi geldiğini falan?
Evet işletim sistemine göre ayırmak en kolay yolu. iPhone, iPod, iPad, Android, Symbian gibi tek tek ayırabiliyoruz bununla ilgilide bir haber yapacağız ve zaman içersindeki pazar paylarının değişimini tarafsız bir kaynak olarak paylaşacağız.
Gün Oksay
Cevap için teşekkürler. En kısa zamanda bekliyoruz istatistikleri.
Avenın 3G internetini kullanıyorum ve değil videolu, sesli görüşme bile yapamıyorum kesilmeden. Önümüzdeki ay operator değiştirmeyi düşünüyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal Artık telefonlar için uygulamalar yapılmalı bence. Iphone, BB, HTC, Samsung Android Badaa kullanan çok kişi var forumda. Kendi tarayıcısını açıp siteye girmektense uygulamayı çalıştırmayı tercih ederim şahsen.
iOS uygulaması ana sayfa için gelecek sonra forumu ilave edeceğiz.
Şimdilik sadece Apple dan onay bekliyoruz.
Diğer platformlarda daha sonra.
quote:
quote:
quote:
turkcel ve vodafone kullanıyorum.turkcell tekel cilikle işi götürdü herkeste farkında bunun.turkcell hat ver birisine alır. ama vodafone-avea alırken sorar nedir ne değildir.böyle bi zihniyet var.tabiki sorcaklar ama turkcelli tarifesiz kullanan 100 lerce insan tanıyorum.yeni yeni katılmaya başladılar tarifelere. ayrıca üstte bahsedilmiş fatura konusunda çok haklısınız.turkcell 20 tl fatura gelcek desin.ay sonunda o kaç lira gelir allah bilir.şikayet edince 48 saat önceyi görebiliyoruz biz şuanda.bu nedenle bu arada kullanmış olabilirsniz cevabını alacaktır herkes. avea da fatura olayı güzel.kaçsa o geliyor vodafone henüz denemedim faturalısını. internet kullanımı olarak vodafone en önlerde yer alıcak gibi kısa süre içerisinde sınırsız internet kampanyası ile. ayrıca DH MOBILE gelişmesini bekliyoruz :) Flash videolar yerine mp4 videolar olabilir mesela...
Zaten hali hazırda mp4 videolar kullanıyoruz ama siz androidden giriyorsanız ve tanımadığımız bir versiyon ise flash destekli olduğundan Flash destekli videoları görüyor olabilirsiniz. iPhone ve benzeri iOS cihazlarında böyle bir sıkıntı yok halen.
o zaman android sürümünden olmalı dediğiniz gibi :) bilgilendirme için teşekkür ediyorum
Android için düzeltilmiş olması gerek kontrol edebilir misiniz acaba ?