Şimdi Ara

Mobil hat cayma bedeli hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tt hattim genellikle cekmiyor , internet hizim cok yavas . Bazen full cekiyor gozukuyor ancak bağlantı saglayamiyorum .

Mh ile gorusmelerim sonucu bölgeme yeni baz istasyonu kurulmasi gerektigini soylediler . Demekki bolgemde yeterli hizmet saglanmiyor . Bunu one surerek cayma bedelinden kurtulabilir miyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır, taahhüt sizinle firma arasın da tüm şartlar altın da imzalanan bir anlaşmadır. Siz tüm şartlar altın da bir hizmete belirli bir süre ayrılmadan kalacağınıza söz verirsiniz, firma ise bu sözleşme karşılığın da vereceği hizmet bedelin de kendi belirlediği indirimi yüzde bazın da uygular. Söz verilen süre zarfında feshetme durumun da bulunursanız, kalan tüm ayların indirim tutarı lehinize toplu olarak ödetilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 17 Nisan 2020; 11:49:32 >
  • Tek çare numaranızı diğer operatöre kontürlü (faturasız) olarak taşımak.

En azından gittiğin operatörü bir süre faturasız olarak deneme şansın olur.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Cayma bedelinden kurtulabilir miyim diye sormuş arkadaş, siz diğer operatörün faturasızına taşı diye tavsiye vermişsiniz.
  • Operatörler özellikle de Turkcell aboneleri mümkün olduğunca faturalıda tutmaya çalışıyorlar.

Faturasızda her hangi bir taahhüt verilmediği için yazdım. Bugüne kadar kısmın cayma bedelinde kurtulabilineceğini pek düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.