Şimdi Ara

MOBIL Mobil Super 3000X1 5W-40 4Lt --225tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siteyi bilmiyorum, bilenler güvenilir olup olmadığını söyleyebilir mi? motor yağı bakıyorum ve bu ürün diğer yerlere göre çok çok uygun fiyatlı şuan (bi veri girişi hatası yoksa) (sınırlı stok denmiş)

mobıl mobil super 3000x1 5w-40 4lt 2710.19.81.00.00-2 | mavi parça
    MOBIL Mobil Super 3000X1 5W-40 4Lt 2710.19.81.00.00-2 | Mavi Parça
    https://www.maviparca.com/yedek-parca/urun/mobil-super-3000x1-5w-40-4lt-271019810000-2-17688

• tasarruf edilecek en son şey motorun yağı.

Sekizsilindiryoutube
    Sahte motor yağlarının yaygınlaşması günden güne katlanarak artıyor ve bu nedenle mağdur olan araç sahibi sayısı da adeta zıplamış durumda. Daha önce teorik anlamda bir sahte yağ anlatımı yapmış, sahte yağın nasıl üretildiği, nasıl anlaşıldığı ve diğer bazı önemli detaylar konusunda sizleri aydınlatmaya gayret etmiştik. Şimdi ise sahte motor yağı kullanmış bir aracı bulduk ve motoru da revizyon amacıyla söküldü. Bu sayede, sahte motor yağının motora ne gibi zararları olmuş hep beraber göreceğiz. Umarız videomuzu da beğenirsiniz, iyi seyirler. Bu video, TotalEnergies Madeni Yağları’nın destekleri ile hazırlanmıştır.
    https://www.youtube.com/watch?v=-QoG85sM8Ck
  • aynı yağı 400tl ye satsalar bu sefer sahte olmayna yağ diyebilir miyiz? o zaman sahteleri pahalıya satsınlar..

asıl soru sahtesini nasıl anlayacaz almadan önce...

• Yağ Markalarının alışveriş sitelerinde kendi satıcıları mevcut sadece onlardan alın. Başka hiçbir satıcıyı uygun diye tercih etmeyin. Veya markaların kendi sitelerinden veya yetkili bayilerinden alın.

Uygun fiyata orjinal yağ istiyorsanız Lukoil 5 30 aldım ben hepsiburadadan lukoilin kendi satıcısından. Orjinal yağ fiyatına satılan sahte yağlar çok fazla. Hatta netteki yağların çok büyük bir yüzdesi sahte bu konu kesin.

Benzin istasyonlarının da çok büyük bir bölümü sahte yağ satmakta. Bir tek istasyon şirketin kendisine aitse orada orjinal yağ vardır.

Motor yağları konusu çok sıkıntılı ülkede düzenli olarak herkes cimere şikayetini yapsın yağ markaları tek kullanımlık barkod sistemine geçsin başka çözümü yok bu işin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.