Şimdi Ara

Mobil Modem Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    üniversitedeyken kullanabileceğim bir mobil modem arıyorum. Arkadaşın avea gsmobile modemi vardı onu denedim fakat ping durumu hoşuma gitmedi online cs ve ya pes oynarken sorun yaratıyor. TTnet te sanırım avea alt yapısını kullanıyor o avantajlı olacaktı ama bu yuzden tereddutteyım şimdi sorum ping sorunu yaratmayan mobil modem var mıdır ? turkcell vodafone yaparmı bu sorunu. Diğer sorum ise bu avea daki kullanılmayan kotaları diğer aya aktarıyor diğerleri de aynı şekilde mi işliyor? Teşekkürler.

• Arkadaşım Mobil Modem Kullanacaksan Online Oyunlara Girmeyeceksin 486 Kbpsyle Sa-mp Oynuyorum Ping 200-300-500 Csye hiç Giremiyorum Gerisini Sen Düşün ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea jet modem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pingin modemle bi alakasi yok. Bulundugunuz yerdeki kapsama derecesi onemli. Eger ping i cok onemsiyorsaniz mobil modem tavsiye edilmez, adsl vb. alin. Eger mobil modem illaki alicam derseniz bulundugunuz yerde operatorlerin 3g performansini test edin.

• Şu anda diğerleri bununla aynı olacaksa bununla cs de ping 60 70 en iyi olduğu yerde diğerleri bunun gibi olacaksa bunu devralıcam. Ping sadece çekme derecesiyle orantılı olacaksa ona göre daha iyi çeken operatörü bulucam. Şu an Adana dayım Mersin üni ye gidicem. Yardımlarınız için tşkler.
  • tepki sürelerinin Hem modem Hem sinyal ile alakası vardır 3,6mbps modem ile 200den aşağı tepki almak imkansız gibidir 7,2lerde 90ile 150arasında alırsın orta bir sinyale Çift taşıyici modemler 42,3mbps olanlarla 60ms civarı alırsın ama En Az 3g de 2diş sinyalin olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

tepki sürelerinin Hem modem Hem sinyal ile alakası vardır 3,6mbps modem ile 200den aşağı tepki almak imkansız gibidir 7,2lerde 90ile 150arasında alırsın orta bir sinyale Çift taşıyici modemler 42,3mbps olanlarla 60ms civarı alırsın ama En Az 3g de 2diş sinyalin olmalı

7,2 modemle 90 dan düşükte aldım pingi hız testlerinde. Yalnız ben sunu demek istedim yani avea, vodafone ve turkcell modemlerin birbirinden farkı yok.
  • Su an avea cepten internet kullaniyorum.
    Ps3 u cepteki internete baglayip oyun oynuyorum bir sorun olmuyor.
    Bolge bolge fark ediyor olabilir.

• bununla hız testinde 4 civarı indirme çıkarken ping 70 ti madem çekme derecesiyle felan alakası yok ping in bunu devralırım o zaman. Ama eskiden 1 mbps internetle pingimiz iyi olurdu adsl de bunda indirme felan iyi ama ping sorun yaratıyor
  • tepki süresinin sinyal kalitesi üstüne birde gireceğin servere göre değişim gösterir modemde etkilidir zte mf 190modem ile 65ms speedtest.comda gördüm diğer hız testi sitelerinde durum farklı huewai e160e ile 200den aşağısıni 10test yaparsan belki görürsün bahsettiklerim 2diş ile 4diş sinyal %5ile %10sinyal olarak gözüküyor Zaten ev içeriyanisinde %100sinyal beklememek lazım mobil internet ile anlık oyun oynamak biraz sıkıntı okey tarzı oyunlarda sorun olmaz zaten saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.