Şimdi Ara

mobil öğrencide 1 saat 5 dakika konuşana kola ısmarlayacam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazar günü beşiktaş maçının başlama düdüğü ile galatasaray maçının santrasına kadar geçen sürede aralıksız konuştuk ( daha çok bağırdık o ayrı >.< ) hatunla.. ( 6 saat kadar )
    Olay ne ?
  • ben yaklaşık 1 saat konuştum tam bir saat, genelde hep konuşurm , yarım saat 15 dk , 1 saat, :), ben de senin gibi konuşkanım:),yok zaten 2 dk aramak için mobil öğrenci almazdım, 5 sn konuşsan 2 kontor gidiyo, :)) rekor kırarsam söylerim
  • avea; konuşturmaya çalışan hat
  • ben de her hattan var ama kalite diyince Turkcell arkadaşlar, avea okulda öğrenciyiz ünide işe yarıyor, bedave msjları da iyi :), napalım, üç tane hattım var telsimi arayacağım zaman telsimi kullanıyorum , diğerleri de öyle :)
  • Dostum ben konuşuyorum bi kola borcun var:) ama şaka bi yana o kadar uzun süre telefonu beyine yakın tutmak cok zararlı. . .
  • BT kulaklık sağolsun hoca :)

evt bende 1 saat 5 dk ya göre hesaplarsak 6 tane kola istiorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: o_efe_06

Arkadaşlar mobil öğrencide 1 saat 5 dakika konuşana kola ısmarlayacam. valla bende var bi tane kesinlikle 1 saat 2 dakika olunca kapanıyor.

aveanın yeni sloganı nasıl??
    "gerçek fiyata kalitesiz iletişim camın önünde"

kız arkadaşımla yaklaşık 2 seneden beri konuşuyorum mobil öğrencide tecrübelendim artık o 1 saat 2 dakika muhabbeti sonuna kadar doğru taki ocak ayının sonuna kadar,ben o zamandan beri bu limiti tek seferde 4-5 defa aştım hatta birinde 2 saati de geçmiştim hani nerede benm kolam

• Allah belanı versin avea.dün akşam iki cümleyi peşpeşe konuşamadım bile.1 saatlik konuşmada 15 defa telefon kesiliyor.konuşma diyemiyorum bile.bağlanıyor.ne ses var ne bir şey.tak kapanıyor.Allah belanı versin avea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tj2master -- 7 Şubat 2007; 10:59:47 >
  • Kesinlikle katılıyorum. Bir kez kızarkadaşımla kavga ediyordum. Hat kesiliyordu 35 saniyede. Ne sövmüştüm o gün avea ya varya haddi hesabı yok. Telsim kesinlikle bir numara.
    quote:

Orjinalden alıntı: tj2master

Allah belanı versin avea.dün akşam iki cümleyi peşpeşe konuşamadım bile.1 saatlik konuşmada 15 defa telefon kesiliyor.konuşma diyemiyorum bile.bağlanıyor.ne ses var ne bir şey.tak kapanıyor.Allah belanı versin avea.
  • siz<ede varya yeniden çevirmek zor geliyor telefonu he ne üşengeç adamsınız :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Kesinlikle katılıyorum. Bir kez kızarkadaşımla kavga ediyordum. Hat kesiliyordu 35 saniyede. Ne sövmüştüm o gün avea ya varya haddi hesabı yok. Telsim kesinlikle bir numara.
    quote:

Orjinalden alıntı: tj2master

Allah belanı versin avea.dün akşam iki cümleyi peşpeşe konuşamadım bile.1 saatlik konuşmada 15 defa telefon kesiliyor.konuşma diyemiyorum bile.bağlanıyor.ne ses var ne bir şey.tak kapanıyor.Allah belanı versin avea.

ben bu avea yüzünden geceleri telefonu bir yerlere vurmaktan yoruldum.iletişemiyoruzki.bir cümleyi tamamlamak için 4-5 defa aramam gerekiyor.haliyle bende her kesilmesinde sevgili avea çalışanlarını bu üstün başarılarından dolayı sülale bazında kutluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tj2master -- 7 Şubat 2007; 22:16:45 >

• Bugün 1 saat 15 dk konuştum tık yoktu valla
  • sorun yaşayan bölgelerin kesinlikle müşteri hizmetlerine başvurmasını isterim çünkü geç bile olsa bir çözüm geliyor.ben aveanın genelde sorun yaşamadığı yerlerdeyim.hiç kesilme yaşamadım.aralıksız 2,5saat bile konuşabiliyorum. 1saati geçince olan kesilmeler genellikle yoğun şebeke kullanımı olan yerlerde meşguliyeti önleme amaçlı yapılıyor.mesela ankara bakanlıklarda 1saat kesintisiz görüşmenizin ardından 5dakika geçmeden kapanır....
  • hatların durumuna bağlı en son ben 2 buçuk saat falan konuştum kapanmadan..ama ben konuşurken saat 23 falandı konuşmaya başladığım da..gündüz vakti pek izin vermiyo sürekli full çekmiyosa çekiyosa da bi ihtimal..
  • ya benim avea dan beklediğim istikrar.yani ben bir saat kesilmeden konuşuyorum diyelim.ama sonraki bir saat mümkün değil konuşamıyorum.yada her akşam farklı.mesajları akşam atıyorum.ertesi gün öğlen anca ulaşıyor.böyle rezillik olmaz ki.yani bence avea yı tek başına kullanmak pek akıl kârı değil.yedek başka hat taşımak lazım
  • benim bir arkadaşım var gece 24-sabah 6 kadar hergün telsim cep saat ile konusuyor hiç kesilmiyor ... sanırım sorun sizde
  • Evet tam 63 dakikada kesiliyor hat.Dün konuşuyodum telefonu tutmamak için kulağıma bantlamıştım ama 62 dk.sonra kesildi sonra arayan kişi tekrar aradı hemen açmam gerektiği için bantı birden çıkardım saç kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Evet tam 63 dakikada kesiliyor hat.Dün konuşuyodum telefonu tutmamak için kulağıma bantlamıştım ama 62 dk.sonra kesildi sonra arayan kişi tekrar aradı hemen açmam gerektiği için bantı birden çıkardım saç kalmadı

yani avea saçlarada zarar diyosun.bak bunu öğrendiğim iyi oldu.

• benım annaemde de ogretmen hattı var ses kalıtesı de cok kotu
  • ya bazen insanın eli ağrıyor ya telefonu kulağında tutarken:), kan dolaşımı olmuyor tabii, bir de biz arkadaşlarla konuşuyoz , diyoruz bi telefonluk çıkarsalar kulağına takacan içine de telefonu koyacaksın başka yol yok ya :)), ya da mikrofonla ya da mavi diş (bluetooth) kulaklıkla o zamanda etraftan bakıyorlar deliye bak kendi kendine konuşuyor, abi bu adam ajan mı ne baksana :)) diye :))) saçmalıyorsam uykum geldi yaa ondandır:)),
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.